-μυτερά-μαύρα-νύχια-τάσεις-Χειμώνας 2023-ιδέες-

Τα μακριά μυτερά μαύρα νύχια φαίνεται πως είναι η νέα κυρίαρχη τάση στο μανικιούρ τον Χειμώνα του 2023. Κυκλοφόρησε λίγες εβδομάδες πριν με τις νέες τάσεις στο μανικιούρ για το Φθινόπωρο – Χειμώνα 2022-2023 και είναι μία goth και εξτρίμ πρόταση που θα λατρέψει κάθε γυναίκα.

Πρόκειται για μακριά, μεγάλα μυτερά μαύρα νύχια που μπορείτε να τα διατηρήσετε μονόχρωμα ή να τα εμπλουτίσετε με σχέδια και υφές της επιλογής σας. Το μαύρο δεν έχει εποχή, όμως σίγουρα ταιριάζει πολύ με το μουντό χειμερινό τοπίο. Διαβάστε παρακάτω τις 15 ιδέες μας: 

Μακριά μυτερά μαύρα νύχια: Μακριά μυτερά μαύρα νύχια με μαρμάρινα σχέδια

Όπως έχουμε πει και άλλες φορές τα μαρμάρινα σχέδια στα νύχια είναι μία τάση που τα τελευταία χρόνια έχει κλέψει τις καρδιές μας. Μπορούμε να υιοθετήσουμε αυτό το σχέδιο σε κάθε μανικιούρ και σίγουρα μπορούμε να το εντάξουμε και στα μακριά μυτερά μαύρα νύχια. Θα μοιάζει με λευκός κεραυνός και θα ολοκληρώνει μία πιο goth εικόνα.

Μακριά μυτέρα μαύρα νύχια: Η τάση του Χειμώνα 2023

Μακριά μυτερά μαύρα νύχια: Ματ μυτερά μαύρα νύχια με μπεζ σχέδια

Μπορείς να κάνεις τα νύχια σου μεγάλα και μυτερά και να επιλέξεις το μαύρο σαν πρωταγωνιστή, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορείς να παίξεις και με άλλα χρώματα. Επέλεξε τον φετινό Χειμώνα τις ματ υφές και παίξε με τις αποχρώσεις του μπεζ και του μαύρου για ένα σικ και συνάμα εξτρίμ μανικιούρ.

ματ-μακριά-μυτερά-μαύρα νύχια-με-μπεζ-και-γκλίτερ-ιδέες-

Μακριά μυτερά μαύρα νύχια: Παραλλαγή γαλλικού μανικιούρ

Οι παραλλαγές γαλλικού μανικιούρ είναι must και δεν θα μπορούσαν να λείπουν και από την φετινή τάση του Χειμώνα στο μανικιούρ. Μαύρα μυτερά, μακριά νύχια με λευκές άκρες που θα σαγηνεύσουν τα πλήθη και θα σε ενθουσιάσουν.

παραλλαγή-γαλλικού μανικιούρ-σε-μυτερά-μαύρα-νύχια-τάσεις-Χειμώνας 2023-ιδέες-

Μακριά μυτερά μαύρα νύχια: Μαύρα νύχια με χρυσές λεπτομέρειες

Το χρυσό ταιριάζει πολύ με το μαύρο κι αν ψάχνεις ένα χρώμα για να σπάσει την μονοτονία τότε σίγουρα είναι αυτό. Ματ μαύρα νύχια με χρυσές κουκίδες αλλά και χρυσές άκρες για πουά και σικ αποτελέσματα. Σίγουρα δεν θα το μετανιώσεις.

χρυσό χρώμα-σε-μυτερά-μαύρα-νύχια-τάσεις-Χειμώνας 2023-ιδέες-

Μακριά μυτερά μαύρα νύχια: Φλόγες στα νύχια

Αφού τα μακριά μυτερά μαύρα νύχια είναι εξτρίμ από μόνα τους, τότε μερικές χρυσές γραμμικές φλόγες θα ολοκληρώσουν την εικόνα. Αν θέλεις να βγάλεις στην επιφάνεια το φλογερό ταπεραμέντο σου, τότε άσε το μανικιούρ σου να μιλήσει για σένα.

χρυσές φλόγες-σε-μυτερά-μαύρα-νύχια-τάσεις-Χειμώνας 2023-ιδέες-

Μακριά μυτερά μαύρα νύχια: Γκλίτερ στα…νύχια σου

Το γκλίτερ είναι απαραίτητο σε κάθε μανικιούρ ανεξαιρέτως εποχής και περίστασης από το 2021. Για ακόμη μία χρονιά οι τάσεις όχι απλά σου επιτρέπουν αλλά κατά μία έννοια σου επιβάλλουν το γκλίτερ στο μανικιούρ. Παίξε με τις αποχρώσεις του μπεζ και του μαύρου στα μυτερά νύχια σου και ανέδειξε το μανικιούρ σου με λίγο γκλίτερ.

μπεζ χρώμα-σε-μυτερά-μαύρα-νύχια-τάσεις-Χειμώνας 2023-ιδέες-

Δείτε ακόμα Φθινόπωρο 2022: 15 ιδέες για καφέ νύχια

-μυτερά-μαύρα-νύχια-τάσεις-Χειμώνας 2023-ιδέες-

Μακριά μυτερά μαύρα νύχια: Μυτερά, μεγάλα νύχια σε ροζ και μαύρες αποχρώσεις

Το μαύρο μπορεί να είναι ο πρωταγωνιστής όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν σου επιτρέπει να παίξεις και με άλλα χρώματα. Άλλωστε ταιριάζει με όλα τα χρώματα της παλέτας. Το ροζ και το μαύρο λοιπόν δημιουργούν εντυπωσιακές αντιθέσεις που μπορείς σίγουρα να επιλέξεις.

ροζ-και-μαύρα-μυτερά μακριά νύχια-τάσεις Χειμώνας 2023-

-μυτερά-μαύρα-νύχια-τάσεις-Χειμώνας 2023-ιδέες-

-μυτερά-μαύρα-νύχια-τάσεις-Χειμώνας 2023-ιδέες-

Δείτε ακόμα Chameleon nails : Η νέα τάση στα νύχια για το Φθινόπωρο – Χειμώνας 2022 – 2023

-μυτερά-μαύρα-νύχια-τάσεις-Χειμώνας 2023-ιδέες-

Μακριά μυτερά μαύρα νύχια: Όμπρε στα νύχια

Το όμπρε είναι μία άλλη τάση στα νύχια που εδώ και αρκετές χρονιές πρωταγωνιστεί στο μανικιούρ. Μπορείς λοιπόν να επιλέξεις το σχέδιο αυτό για μεγάλα μυτερά σου νύχια και να παίξεις με αποχρώσεις του μπεζ, του χρυσού και του μαύρου. Το χρυσό υπάρχει στο μανικιούρ με την μορφή διακριτικού γκλίτερ και το λατρέψαμε γι’ αυτό!

όμπρε-μαύρα-μυτερά μακριά νύχια-τάσεις Χειμώνας 2023-

Μακριά μυτερά μαύρα νύχια: Γκλίτερ στην βάση των νυχιών

Διάλεξε το μαύρο χρώμα για τα ματ σου νύχια και επέλεξε όμορφα, ασημί γκλίτερ για την βάση των νυχιών σου. Είναι ένα μανικιούρ που είναι σικ και εξτρίμ και ταιριάζει στις περισσότερες γυναίκες. Μην φοβηθείς να το επιλέξεις ακόμη και σε μία επίσημη περίσταση.

μαύρα-μυτερά μακριά νύχια-με-γκλίτερ-τάσεις Χειμώνας 2023-

-μυτερά-μαύρα-νύχια-τάσεις-Χειμώνας 2023-ιδέες-

Δείτε ακόμα Σεπτέμβριος 2022: 17 ιδέες για τα νύχια σας

-μυτερά-μαύρα-νύχια-τάσεις-Χειμώνας 2023-ιδέες-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα νύχια στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close