ιδέες-για-χτενίσματα-και-κουρέματα-Απρίλιος 2023-

Στο σημερινό άρθρο θα δούμε μοντέρνες, ανοιξιάτικες αλλά και Πασχαλινές ιδέες για γυναικεία χτενίσματα και γυναικεία κουρέματα τον Απρίλιο 2023.

Μας αρέσει να ασχολούμαστε με την γυναικεία εμφάνιση, αφού λατρεύουμε να σας βλέπουμε όμορφες και ανανεωμένες. Άλλωστε κι εμείς με αυτά ασχολούμαστε, το έχουμε κάψει το Pinterest. Ο Απρίλιος 2023 έρχεται και μαζί του φέρνει για τα καλά την Άνοιξη αλλά και το Πάσχα!

Στο σημερινό άρθρο αποφασίσαμε να βρούμε για εσάς μοντέρνες ιδέες για χτενίσματα και κουρέματα που είναι ανοιξιάτικα και ανανεωτικά και σίγουρα θα σας βάλουν στο κλίμα της εποχής. Πλεξουδάκια, καρέ κουρέματα, αφέλειες, μοντέρνοι κότσοι με φουλάρια και άλλα. Διαβάστε παρακάτω:

Ιδέες για χτενίσματα και κουρέματα τον Απρίλιο 2023: Πλεξουδάκια στα μαλλιά

Αν θέλεις να ανανεώσεις τα μαλλιά σου δεν χρειάζεται να φας πολλές ώρες μπροστά από τον καθρέφτη σου με περίπλοκα χτενίσματα. Δύο μικρά πλεξουδάκια είναι αρκετά για να σε κάνουν να δείχνεις ακόμη πιο χαριτωμένη. Τέλειο χτένισμα για κάθε περίσταση.

Μαλλιά Απριλίου: 15 ιδέες για ανοιξιάτικα χτενίσματα και κουρέματα

Ιδέες για χτενίσματα και κουρέματα τον Απρίλιο 2023: Ένας μικρός κότσος

Εμείς όσες φορές βιαζόμαστε και θέλουμε ένα γρήγορο χτένισμα που να μας κολακεύει πάντα επιλέγουμε το παρακάτω. Φτιάχνεται πανεύκολα κι ακόμη κι αν έχει καμία ατέλεια, όλοι νομίζουν πως είναι μέρος του χτενίσματος! Οπότε, σας λύνει τα χέρια κυριολεκτικά.

κότσος-σε-μακριά μαλλιά-ιδέες-

Ιδέες για χτενίσματα και κουρέματα τον Απρίλιο 2023: Πες ναι στο καρέ

Το 2023 στις τάσεις βρίσκεται το καρέ και μάλιστα όσο πιο κοντό τόσο το καλύτερο. Φαίνεται πως η σεζόν Άνοιξη – Καλοκαίρι 2023 θέλει κινηματογραφικές εικόνες που ξυπνούν στιγμές άλλης εποχής, πιο ρομαντικής και όμορφης.

κότσος-σε-καρέ μαλλιά-ιδέες-

Ιδέες για χτενίσματα και κουρέματα τον Απρίλιο 2023: Κοντές αφέλειες

Στον αντίποδα του ρομαντισμού, την σεζόν Άνοιξη – Καλοκαίρι 2023 φαίνεται πως βρίσκεται και το ροκ στοιχείο στην πιο punk έκδοσή του. Κοντές αφέλειες (μην τις λυπηθείς, ΚΟΨΕ) που θα σε κάνουν να δείχνεις ανεξάρτητη γυναίκα με ταπεραμέντο.

κοντές αφέλειες-σε-μεσαίου μάκρους-μαλλιά-ιδέες-

Δείτε ακόμα Άνοιξη – Καλοκαίρι 2023: Οι έντονες αποχρώσεις στα μαλλιά είναι η απόλυτη τάση

ιδέες-για-χτενίσματα-και-κουρέματα-Απρίλιος 2023-

ιδέες-για-χτενίσματα-και-κουρέματα-Απρίλιος 2023-

Ιδέες για χτενίσματα και κουρέματα τον Απρίλιο 2023: Χαριτωμένοι κότσοι

Αν θέλεις ένα boho χτένισμα για την σχολή, την δουλειά, την βόλτα, το πρώτο ραντεβού τότε σίγουρα πρέπει να αντιγράψεις την παρακάτω εικόνα. Δύο μικροί χαριτωμένοι κότσοι στα μακριά σου μαλλιά που θα σε κάνουν να δείξεις ανέμελη και ανανεωμένη.

κότσοι-σε-ξανθά μαλλιά-ιδέες-

Ιδέες για χτενίσματα και κουρέματα τον Απρίλιο 2023: Φουλάρια στα μαλλιά

Την Άνοιξη 2023 τα φουλάρια στα μαλλιά θα φορεθούν πολύ και μάλιστα μπορούμε να τα υιοθετήσουμε σε κάθε χτένισμα. Ακόμη και στο πιο επίσημο χτένισμα ένα μοντέρνο φουλάρι στα μαλλιά δίνει άλλον αέρα στο στιλ μας! Είναι και μία οικονομική λύση αφού όλο και κάποιο φουλάρι, θα έχει ξεμείνει στην ντουλάπα σου.

φουλάρι-σε-μπούκλες-μαλλιά-ιδέες-

ιδέες-για-χτενίσματα-και-κουρέματα-Απρίλιος 2023-

Ιδέες για χτενίσματα και κουρέματα τον Απρίλιο 2023: Κορδέλες στα μαλλιά

Κι αν τα φουλάρια δεν είναι του στιλ σου αλλά θέλεις να αλλάξεις λίγο τον τρόπο που χτενίζεσαι, μπορείς στην αγορά να βρεις σε πολύ χαμηλές τιμές όμορφες κορδέλες. Τις διαχειρίζεσαι πιο εύκολα από τα φουλάρια και χαρίζουν τον ίδιο ανανεωτικό και boho αέρα.

κορδέλα-σε-κοτσίδα-ιδέες-

ιδέες-για-χτενίσματα-και-κουρέματα-Απρίλιος 2023-

ιδέες-για-χτενίσματα-και-κουρέματα-Απρίλιος 2023-

Ιδέες για χτενίσματα και κουρέματα τον Απρίλιο 2023: Μακριές αφέλειες

Αν θέλεις να κάνεις μία αλλαγή, μπορείς να κόψεις μακριές αφέλειες. Θα κάνει το βλέμμα σου να φαίνεται πιο αφελές και χαριτωμένο ενώ τονίζει ιδιαίτερα τα μάτια. Οπότε σίγουρα είναι ένα κούρεμα που κολακεύει κάθε γυναίκα και αξίζει να το επιχειρήσεις.

μακριές αφέλειες-σε-καρέ μαλλιά-ιδέες-

ιδέες-για-χτενίσματα-και-κουρέματα-Απρίλιος 2023-

ιδέες-για-χτενίσματα-και-κουρέματα-Απρίλιος 2023-

Δείτε ακόμα Άνοιξη – Καλοκαίρι 2023: Οι τάσεις στα χτενίσματα και στα κουρέματα

ιδέες-για-χτενίσματα-και-κουρέματα-Απρίλιος 2023-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα μαλλιά στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.

Close