ιδέες-για-bronze καστανό-στα-μαλλιά-Χειμώνας 2023-τάσεις-

Μία νέα απόχρωση του καστανού κάνει την εμφάνισή της τον Χειμώνα του 2023 και είναι το γλυκό bronze καστανό. Ανακαλύψτε το μέσα από 15 ιδέες.

Τα καστανά μαλλιά είναι από τις πιο ασφαλείς επιλογές που μπορείτε να κάνετε, ειδικά στην Ελλάδα που οι περισσότερες και οι περισσότεροι είναι από την φύση τους καστανοί. Μπορεί να φαίνεται ένα συνηθισμένο και ίσως λίγο βαρετό χρώμα για πολλούς, όμως το καστανό έχει πολλές εντυπωσιακές αποχρώσεις.

Μία τέτοια εντυπωσιακή απόχρωση είναι και το bronze καστανό που τον Χειμώνα του 2023 έρχεται να πρωταγωνιστήσει και να μας αφήσει με το στόμα ανοιχτό. Το bronze καστανό είναι ένα υπέροχο χρώμα, χειμωνιάτικο και γλυκό που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες κι εμείς βρήκαμε 15 ιδέες για κοντά και μακριά μαλλιά. Διαβάστε παρακάτω: 

 Bronze καστανά μακριά, ίσια μαλλιά

Όπως βλέπεις και στην παρακάτω φωτογραφία, το bronze καστανό είναι μία πολύ σικ απόχρωση και συνδυάζει το καστανό και τους τόνους του bronze. Μπορείς να το βρεις σε πιο απαλές αλλά και πιο σκούρες αποχρώσεις κι εμείς αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε το σημερινό άρθρο με μία σικ πιο φυσική απόχρωση.

Bronze καστανό: Το χρώμα του Χειμώνα του 2023 και ιδέες για τα μαλλιά σας

 Σκούρο bronze καστανό σε ασύμμετρο καρέ

Αν ψάχνεις μία χειμωνιάτικη απόχρωση για να αναδείξεις το ασύμμετρο καρέ σου τότε σίγουρα μπορείς να επιλέξεις την bronze καστανή απόχρωση. Είναι μία απόχρωση που ακόμα και στα σκούρα χρώματά της, είναι αρκετά σικ και μπορεί να ταιριάξει σε γυναίκες με μελαχρινή αλλά και λευκή επιδερμίδα.

Bronze καστανό-σε-ασύμμετρο καρέ-Χειμώνας 2023-ιδέες-τάσεις-

Απαλό bronze καστανό σε σπαστά μαλλιά

Όπως είπαμε και στον πρόλογο το bronze καστανό είναι μία απόχρωση που ταιριάζει τόσο σε γυναίκες με μακριά μαλλιά όσο και σε γυναίκες με καρέ μαλλιά. Αν έχεις μακριά μαλλιά μία τέτοια απόχρωση θα σε γλυκάνει και τα σπαστά μαλλιά σου, θα δείξουν ακόμη πιο εντυπωσιακά και επιμελώς ατημέλητα.

Bronze καστανό-σε-σπαστά μαλλιά-Χειμώνας 2023-ιδέες-τάσεις-

Χαρίζει κομψότητα με τον πιο σαγηνευτικό τρόπο

Επειδή το bronze καστανό έχει τόνους που παραπέμπουν το τζίντζε – το οποίο τα τελευταία χρόνια έχει αγαπηθεί πολύ – το bronze καστανό είναι σε θέση να χαρίσει στιλ και φινέτσα σε μία γυναίκα με τον πιο σαγηνευτικό τρόπο. Ειδικά αν έχεις ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα και λίγες φακίδες.

Bronze καστανό-σε-ίσια-μακριά μαλλιά-Χειμώνας 2023-ιδέες-τάσεις-

ιδέες-για-bronze καστανό-στα-μαλλιά-Χειμώνας 2023-τάσεις-

Bronze καστανό σε καρέ μαλλιά

Τα καρέ μαλλιά είναι τάση και η αλήθεια είναι ότι πολλές γυναίκες επιλέγουν εκτός από κούρεμα να αλλάξουν και χρώμα. Μπορείς λοιπόν να επιλέξεις το bronze καστανό αφού όπως βλέπεις και στην παρακάτω εικόνα σε κάνει να δείχνεις girly και σικ με τον πιο μοντέρνο τρόπο.

Bronze καστανό-σε-καρέ μαλλιά-με-μπούκλες-ιδέες-

Δείτε ακόμα Ανδρόγυνο κούρεμα: Η απόλυτη τάση για τον Χειμώνα του 2023

ιδέες-για-bronze καστανό-στα-μαλλιά-Χειμώνας 2023-τάσεις-

ιδέες-για-bronze καστανό-στα-μαλλιά-Χειμώνας 2023-τάσεις-

Ιδέες με bronze καστανό: Το επέλεξε και η Σελίνα Γκόμεζ

Η αγαπημένη τραγουδίστρια των έφηβων και όχι μόνο ξεκίνησε αυτήν την τάση για το bronze καστανό με τις εικόνες της στο Pinterest να έχουν ρίξει το διαδίκτυο. Έτσι μπορείς να δεις και μόνη σου, ότι το bronze καστανό είναι μία απόχρωση που ταιριάζει στις πιο μικρές αλλά και στις πιο μεγάλες σε ηλικία γυναίκες.

Bronze καστανό-στην-Σελίνα Γκόμεζ-ιδέες-

 Γίνε ένα με το κλίμα της εποχής

Το bronze καστανό είναι μία γήινη απόχρωση που παίζει με τα χρώματα του καφέ και του bronze κόκκινου. Το bronze γενικότερα είναι τάση σαν χρώμα στα νύχια οπότε αυτό πέρασε και στα μαλλιά και μπορεί η συγκεκριμένη απόχρωση στα μαλλιά να είναι χειμωνιάτικη, όμως μπορείς να την επιλέξεις και μέσα στην καρδιά του Φθινοπώρου.

Bronze καστανό-σε-μακριά μαλλιά-με-χαλαρές μπούκλες-ιδέες-

ιδέες-για-bronze καστανό-στα-μαλλιά-Χειμώνας 2023-τάσεις-

ιδέες-για-bronze καστανό-στα-μαλλιά-Χειμώνας 2023-τάσεις-

 Bronze καστανά μαλλιά χωρίς όγκο

Τα τελευταία χρόνια φαίνεται πως είναι αποδεκτά και τα μαλλιά με όγκο και τα μαλλιά χωρίς όγκο. Αν θέλεις να αναδείξεις την συγκεκριμένη απόχρωση και να δείξεις εξωτική και φινετσάτη τότε πρέπει να επιλέξεις ένα χτένισμα που να μην έχει όγκο και φυσικά να μην φριζάρουν τα μαλλιά σου.

Bronze καστανό-σε-μαλλιά-χωρίς όγκο-ιδέες-

ιδέες-για-bronze καστανό-στα-μαλλιά-Χειμώνας 2023-τάσεις-

Δείτε ακόμα Χαμηλή ponytail: Δες ιδέες για το look του Χειμώνα στα μαλλιά σου

ιδέες-για-bronze καστανό-στα-μαλλιά-Χειμώνας 2023-τάσεις-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα μαλλιά στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.

Close