ιδέες-για-ξανθό καρέ-τάσεις 2023-

Το Φθινόπωρο – Χειμώνας 2022-2023 φαίνεται πως το ξανθό καρέ θα κατακτήσει τις γυναίκες μιας και είναι στις τάσεις κι εμείς διαλέξαμε για εσένα 15 ιδέες για να το προσαρμόσεις στο στιλ σου.

Το καρέ κούρεμα τα τελευταία χρόνια έχει κάνει πάταγο και όχι άδικα. Έχει την ικανότητα να μειώνει χρόνια από το πρόσωπο μίας γυναίκας, δίνει τύπο στο στιλ μας χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια και φυσικά είναι πιο άνετο και ευκολοχτένιστο από τα μακριά μαλλιά ή το ανδρόγυνο look.

Επίσης στις περισσότερες γυναίκες ταιριάζει το καρέ κούρεμα, οπότε αν έχεις ανάγκη μία αλλαγή αλλά δεν θες να το ρισκάρεις και ιδιαίτερα, ένα καρέ κούρεμα είναι μία safe επιλογή για σένα. Μπορείς να διαλέξεις είτε το μακρύ καρέ είτε το κοντό καρέ, ανάλογα με το στιλ σου και τις προτιμήσεις σου.

Δείτε ακόμα Shaggy mullet: Οι πιο trendy ιδέες για τα μαλλιά τον φετινό Χειμώνα

Πέρσι τον Χειμώνα από την άλλη τα ξανθά μαλλιά έκαναν πάταγο. Μάλιστα υπήρχαν συγκεκριμένες ξανθές αποχρώσεις που προτιμούσαν οι γυναίκες και που φυσικά τις σύστησαν οι μεγάλοι οίκοι ομορφιάς. Φέτος, το ξανθό καρέ έρχεται για να μείνει κι εμείς σου παρουσιάζουμε 15 ιδέες για όλα τα γούστα. Διαβάστε παρακάτω: 

Ιδέες με ξανθό καρέ: Κοντό ξανθό καρέ με σκούρη ρίζα

Ανέκαθεν η αντίθεση του ξανθού και της σκούρας ρίζας ήταν τάση. Φέτος λοιπόν μπορείς να επιλέξεις ένα κοντό καρέ, που είναι μοντέρνο και στιλάτο. Διατήρησε την ρίζα σου σκούρη για μοναδικές και μοντέρνες αντιθέσεις σε συνδυασμό με ένα ανοιχτό ξανθό.

Το ξανθό καρέ είναι η απόλυτη τάση για φέτος

Ιδέες με ξανθό καρέ: Μακρύ ξανθό καρέ με χωρίστρα στην μέση

Ένα σικ κούρεμα είναι το μακρύ καρέ αφού δίνει στιλ στην γυναίκα χωρίς να είναι ιδιαίτερα εξτρίμ. Επίσης αν σου πάνε τα μακριά μαλλιά, σίγουρα θα σου ταιριάζει και αυτό. Έτσι μπορείς να επιλέξεις ένα σικ ξανθό, μακρύ καρέ που θα σε κάνει να μαγνητίσεις τα βλέμματα!

ξανθό-μακρύ καρέ-με-χωρίστρα-στην-μέση-ιδέες-

Ιδέες με ξανθό καρέ: Μακρύ ξανθό καρέ σε σπαστά μαλλιά

Τα καρέ μαλλιά θέλουν περιποίηση, αφού δεν “στρώνουν” με ένα απλό πιστολάκι στις περισσότερες περιπτώσεις. Παρόλα αυτά αν έχει μακρύ καρέ τότε σίγουρα μπορείς να κάνεις τα μαλλιά σου και ελαφρώς σπαστά. Θα εντυπωσιάσεις!

μακρύ-ξανθό καρέ-σε-σπαστά μαλλιά-ιδέες-

Ιδέες με ξανθό καρέ: Κοντό καρέ της γραμματέως με αφέλειες

Τα τελευταία χρόνια οι αφέλειες είτε είναι κοντές είναι μακριές είναι τάση. Μπορείς λοιπόν να προτιμήσεις ένα αυστηρό κοντό καρέ της γραμματέας με αφέλειες. Μπορείς να επιλέξεις όποια απόχρωση του ξανθού προτιμάς και ταιριάζει περισσότερο με τα χρώματά σου.

κοντό-ξανθό-καρέ-με-αφέλειες-ιδέες-

ιδέες-για-ξανθό καρέ-τάσεις 2023-

Ιδέες με ξανθό καρέ: Κοντό καρέ με όγκο

Ποιος είπε ότι το κοντό καρέ δεν μπορεί να έχει όγκο; Μπορείς να δημιουργήσεις συγκλονιστικές εικόνες διατηρώντας το κοντό καρέ σου με όγκο σε σπαστά μαλλιά. Τα ξανθά σου μαλλιά θα κρατούν για πάντα ζωντανό μέσα σου το Καλοκαίρι.

κοντό-ξανθό-καρέ-με-όγκο-ιδέες-

Ιδέες με ξανθό καρέ: Σικ μακρύ καρέ

Όπως βλέπεις και στην παρακάτω εικόνα έχεις πολλές επιλογές στα χτενίσματα αν θέλεις να επιλέξεις ένα μακρύ καρέ. Μπορεί να αφήσεις φράντζα στο πλάι και να επιλέξεις ένα σικ χτένισμα με ελαφρώς κρεπαρισμένα και ελαφρώς σπαστά μαλλιά.

μακρύ-ξανθό καρέ-σε-χαλαρές μπούκλες-ιδέες-

Ιδέες με ξανθό καρέ: Ασύμμετρο ξανθό καρέ

Το Καλοκαίρι 2022 το ασύμμετρο καρέ ήρθε στην μόδα και φαίνεται πως θα πρωταγωνιστήσει και το Φθινόπωρο – Χειμώνα 2022-2023. Έτσι μπορείς να επιλέξεις ένα εξτρίμ ασύμμετρο καρέ σε ξανθές αποχρώσεις. Μπορεί να είναι μοντέρνο κούρεμα όμως ταιριάζει σε γυναίκες κάθε ηλικίας.

ξανθό-ασύμμετρο καρέ-ιδέες-

Δείτε ακόμα Τάσεις Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2022 – 2023: Οι φλογερές αποχρώσεις στα μαλλιά είναι must

ιδέες-για-ξανθό καρέ-τάσεις 2023-

ιδέες-για-ξανθό καρέ-τάσεις 2023-

ιδέες-για-ξανθό καρέ-τάσεις 2023-

Ιδέες με ξανθό καρέ: Μακρύ καρέ σε φιλαριστά μαλλιά

Τα φιλαριστά μαλλιά είναι άλλη μία τάση για φέτος και σίγουρα μπορείς να την προτιμήσεις σε μακρύ καρέ που σου δίνει τα περιθώρια. Τα φιλαριστά μαλλιά προσθέτουν όγκο στα μαλλιά και σε πολλές περιπτώσεις κάνει το στιλ σου πιο ροκ.

μακρύ-ξανθό-καρέ-σε-φιλαριστά μαλλιά-ιδέες-

ιδέες-για-ξανθό καρέ-τάσεις 2023-

ιδέες-για-ξανθό καρέ-τάσεις 2023-

Δείτε ακόμα Τα Ballerina buns είναι ό,τι πιο hot για τα μαλλιά σου το Φθινόπωρο 2022

ιδέες-για-ξανθό καρέ-τάσεις 2023-

Ιδέες με ξανθό καρέ: Γιατί να προτιμήσεις το μακρύ καρέ

Σίγουρα γούστα είναι αυτά, όμως αν όλα αυτά τα χρόνια είχες μακριά μαλλιά καλό θα ήταν να ξεκινήσεις με ένα μακρύ καρέ και στην συνέχεια αν το προτιμάς, κάνε κοντό καρέ. Το μακρύ καρέ σου δίνει επιλογές χτενίσματος και ενώ χαρίζει αλλαγή και στιλ στο πρόσωπο, η αλλαγή αυτή δεν είναι τόσο απότομη, με κίνδυνο να μην σ’ αρέσει.

αλογοουρά-στο-μακρύ-ξανθό καρέ-ιδέες-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα μαλλιά στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.

Close