ιδέες-για-ανδρόγυνο κούρεμα-τον-Χειμώνα-τάσεις 2023-

Το ανδρόγυνο κούρεμα είναι η κυρίαρχη τάση τον Χειμώνα του 2023 και φαίνεται πως μπορούν να το υιοθετήσουν γυναίκες από 20…μέχρι 120 ετών! Δείτε ιδέες για τα μαλλιά σας.

Τα τελευταία χρόνια το ανδρόγυνο κούρεμα έχει καταφέρει να κλέψει τις καρδιές μικρών και μεγάλων. Μπορεί να ονομάζεται ανδρόγυνο, όμως ένα τέτοιο κούρεμα μπορεί να προσδώσει μία διαφορετική και πιο εξτρίμ θηλυκή πλευρά σε κάθε γυναίκα. Είναι ένα ροκ και μοντέρνο κούρεμα που χαρίζει τύπο σε κάθε προσωπικότητα.

Επίσης το ανδρόγυνο κούρεμα δεν έχει ηλικιακό όριο. Μπορεί να το υιοθετήσει μία νέα κοπέλα που θέλει να κάνει την διαφορά ή μία ώριμη γυναίκα που θέλει ένα κούρεμα που να μην την δυσκολεύει στο χτένισμα αλλά και στις καθημερινές δουλειές της. Συγκεντρώσαμε για εσάς 16 ιδέες και υιοθετήστε την αγαπημένη σας. Διαβάστε παρακάτω: 

Ιδέες με ανδρόγυνο κούρεμα: Κοντά γκρι μαλλιά

Αν θέλεις να κάνεις την διαφορά μπορείς να κουρέψεις τα μαλλιά σου σε ένα ανδρόγυνο στιλ και να τα βάψεις γκρι. Το ξέρουμε ότι πολλές από εμάς κάνουν ό,τι μπορούν για να κρύψουν τα γκρίζα τους, όμως η αλήθεια είναι πως το γκρι είναι τάση στα χρώματα των μαλλιών και χαρίζει στιλ σε πολλές γυναίκες.

Ανδρόγυνο κούρεμα: Η απόλυτη τάση για τον Χειμώνα του 2023

Καπελάκι στα μαλλιά

Αν θέλεις πάλι κάτι ακόμη πιο στιλάτο και εξτρίμ τότε μπορείς να επιλέξεις το “καπελάκι” στα μαλλιά. Ναι, καλά διαβάσατε. Το κούρεμα που πολλά αγοράκια είχαν στο Δημοτικό πριν μερικά χρόνια και τώρα δεν θέλουν ούτε να το βλέπουν, στις γυναίκες γίνεται τάση και μάλιστα το 2023 θα αγαπηθεί πολύ!

καπελάκι-στο-γυναικείο κούρεμα-ιδέες-Χειμώνας 2023-

Ιδέες με ανδρόγυνο κούρεμα: Ανδρόγυνο κούρεμα με εξτρίμ αποχρώσεις

Αν θέλεις το ανδρόγυνο κούρεμά σου να είναι εξτρίμ όπως φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία, τότε δεν έχεις άλλη επιλογή από το να το απογειώσεις με μία εξτρίμ απόχρωση στα μαλλιά. Μπλε μαλλιά, μοβ μαλλιά, φλογερές αποχρώσεις του κόκκινου στα μαλλιά και ό,τι άλλο χρώμα σου αρέσει!

ανδρόγυνο-κούρεμα-σε-μοβ μαλλιά-ιδέες-

Ιδέες με ανδρόγυνο κούρεμα: Το ανδρόγυνο κούρεμα χαρίζει κομψότητα

Από μία ηλικία και μετά οι γυναίκες συνήθως σταματούν να πειραματίζονται. Βρίσκουν αυτό που τους ταιριάζει και αυτό που τους ταιριάζει δεν είναι μόνο ένα κούρεμα ή ένα χτένισμα που να τους πηγαίνει, αλλά να τους κάνει και την ζωή εύκολη.

Το ανδρόγυνο κούρεμα ανήκει σε αυτήν την κατηγορία, αφού είναι ευκολοχτένιστο και δεν σε εμποδίζει πουθενά μέσα στην καθημερινότητα. Επίσης, χαρίζει μία κομψότητα σε όλες τις γυναίκες.

ανδρόγυνο κούρεμα-σε-γκρι-μαλλιά-ιδέες-για-κούρεμα-άνω των 50-

Δείτε ακόμα Χαμηλή ponytail: Δες ιδέες για το look του Χειμώνα στα μαλλιά σου

ιδέες-για-ανδρόγυνο κούρεμα-τον-Χειμώνα-τάσεις 2023-

Ιδέες με ανδρόγυνο κούρεμα: Ανδρόγυνο κούρεμα…στον πόντο!

Φυσικά μπορείς να επιλέξεις να φτάσεις στα άκρα και να επιλέξεις ένα ανδρόγυνο κούρεμα με τα μαλλιά σου κουρεμένα στον πόντο. Μπορεί να σου φαίνεται πολύ “αντρικό” αλλά πρώτον, σε αυτά τα πράγματα δεν υπάρχουν φύλα και ο καθένας επιλέγει να ντυθεί, να βαφτεί και να κουρευτεί όπως επιθυμεί και δεύτερον, με το σωστό μακιγιάζ μπορείς να δείχνεις το ίδιο σικ με μία γυναίκα με πολύ μακριά μαλλιά. Δοκίμασέ το!

κοντά-μαλλιά-στην-γυναίκα-ιδέες-

Ιδέες με ανδρόγυνο κούρεμα: Σπαστά μαλλιά στο ανδρόγυνο look σου

Τα ελαφρώς σπαστά μαλλιά χαρίζουν μία επιπλέον κομψότητα σε αυτό το κούρεμα όπως μας δείχνει και η παρακάτω φωτογραφία. Αν αποφασίσεις να το επιλέξεις λοιπόν μην φοβηθείς να το αναδείξεις με ελαφρώς σπαστά μαλλιά για ένα επιμελώς ατημέλητο αποτέλεσμα.

κοντά-σπαστά μαλλιά-στο-γυναικείο κούρεμα-ιδέες-

ιδέες-για-ανδρόγυνο κούρεμα-τον-Χειμώνα-τάσεις 2023-

ιδέες-για-ανδρόγυνο κούρεμα-τον-Χειμώνα-τάσεις 2023-

Ιδέες με ανδρόγυνο κούρεμα: Χαλαρές μπούκλες στο ανδρόγυνο look σου

Πολλές γυναίκες που επέλεξαν το ανδρόγυνο κούρεμα πολλές φορές τα πάνω πάνω μαλλιά που έχουν ένα παραπάνω μάκρος επιλέγουν ή να τα ισιώσουν ή να τα κάνουν μπούκλες. Οι μπούκλες σε ένα ανδρόγυνο look κάνουν την γυναίκα να μοιάζει πιο ροκ και ανέμελη.

μπούκλες-στα-κοντά μαλλιά-ιδέες-για-γυναικεία κουρέματα-τάσεις 2023-

Ιδέες με ανδρόγυνο κούρεμα: Βάλε τζελ στα μαλλιά σου

Κι επειδή το ανδρόγυνο look στο επιτρέπει, φυσικά και μπορείς να δοκιμάσεις ένα τζελ στα μαλλιά. Υπάρχουν τζελ στην αγορά που όχι μόνο δεν βλάπτουν τα μαλλιά αλλά έχουν και ευεργετικές ιδιότητες ως προς την τρίχα. Οπότε αξίζει να το δοκιμάσεις!

τζελ-στα-κοντά μαλλιά-ιδέες-για-γυναικεία κουρέματα-τάσεις 2023-

ιδέες-για-ανδρόγυνο κούρεμα-τον-Χειμώνα-τάσεις 2023-

ιδέες-για-ανδρόγυνο κούρεμα-τον-Χειμώνα-τάσεις 2023-

Ιδέες με ανδρόγυνο κούρεμα: Το ανδρόγυνο look σε όλες τις ηλικίες

Κάθε γυναίκα και κάθε άντρας έχουν το δικαίωμα και την ανάγκη να δείχνουν όμορφοι όσο χρονών κι αν είναι. Μην φοβηθείς λοιπόν να επιλέξεις ένα εξτρίμ ανδρόγυνο look που θα σου τονώσει την αυτοπεποίθηση και θα σου χαρίσει λάμψη και στιλ!

κοντά-γυναικεία-μαλλιά-για-γυναίκες-άνω-των-60-ιδέες-

ιδέες-για-ανδρόγυνο κούρεμα-τον-Χειμώνα-τάσεις 2023-

Δείτε ακόμα Το ξανθό καρέ είναι η απόλυτη τάση για φέτος το Φθινόπωρο – Χειμώνας 2022-2023

ιδέες-για-ανδρόγυνο κούρεμα-τον-Χειμώνα-τάσεις 2023-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα μαλλιά στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.

Close