φλογερά κόκκινα-μαλλιά-το-Φθινόπωρο-Χειμώνας-2022-2023-τάσεις-

Ψάχνατε μία ανανέωση στα μαλλιά σας για φέτος το Χειμώνα; Οι φλογερές  αποχρώσεις του κόκκινου  είναι μία must πρόταση που μάλιστα βρίσκεται στην κορυφή των τάσεων  για  Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022 – 2023. Δείτε ιδέες για κοντά και μακριά μαλλιά, ίσια και σγουρά.

Πολλές γυναίκες επιλέγουν το φλογερό κόκκινο για τα μαλλιά τους. Το φλογερό κόκκινο περιλαμβάνει πολλές αποχρώσεις, μερικές πιο σκοτεινές ενώ μερικές άλλες πιο φωτεινές. Φαίνεται πως οι τάσεις για τα μαλλιά Φθινόπωρο – Χειμώνας 2022-2023 προτάσσουν το φλογερό κόκκινο για τα μαλλιά μας.

Για γυναίκες με δυναμικό ταπεραμέντο και άποψη που θέλουν να βγάλουν στην επιφάνεια την φλογερή τους πλευρά. Κόκκινα μαλλιά με βάση το καστανό, το μοβ ή το μαύρο ή και κόκκινα έντονα μαλλιά που κλέβουν τις εντυπώσεις και κόβουν την ανάσα. Διαβάστε παρακάτω: 

Ιδέες με φλογερό κόκκινο στα μαλλιά: Κόκκινα μαλλιά με βάση το καστανό

Μπορεί στο μυαλό σας το κόκκινο να είναι ένα χρώμα υπερβολικά έντονο, ειδικά όταν το βάζουμε στην κατηγορία του φλογερού όμως αυτό είναι ένας μύθος.

Μπορείτε να βρείτε την απόχρωση του φλογερού κόκκινου που σας ταιριάζει περισσότερο. Όπως βλέπετε στην παρακάτω εικόνα ένα φλογερό κόκκινο με καστανή βάση έχει πιο γήινα και φυσικά αποτελέσματα.

Δείτε ακόμη Μόδα Φθινόπωρο / Χειμώνας 2022 – 2023: Οι κορυφαίες τάσεις της φετινής σεζόν

Τάσεις Φθινόπωρο – Χειμώνας 2022 – 2023: Οι φλογερές αποχρώσεις στα μαλλιά είναι must

Ιδέες με φλογερό κόκκινο στα μαλλιά: Κόκκινα μαλλιά με βάση το μοβ

Η αλήθεια είναι πως η αγαπημένη μας απόχρωση για τον Χειμώνα είναι το φλογερό κόκκινο στα μαλλιά με μοβ βάση. Το αποτέλεσμα είναι αυτό που λέμε στην καθημερινότητά μας “μελιτζανί” και η συγκεκριμένη απόχρωση τα τελευταία χρόνια είναι τάση. Μία dark πρόταση για γυναίκες με λευκή ή σταρένια επιδερμίδα και μαύρα φρύδια.

μελιτζανί-μαλλιά-τάσεις-στα-μαλλιά-το-Φθινόπωρο-Χειμώνας-2022-2023-ιδέες-

Ιδέες με φλογερό κόκκινο στα μαλλιά: Κόκκινες ανταύγειες σε καρέ μαλλιά

Αν σας αρέσει να παίζετε με τις ανταύγειες τότε η παρακάτω εικόνα θα σας δώσει μία πολύ όμορφη ιδέα. Σκούρα καστανά μαλλιά με κόκκινες φλογερές ανταύγειες που θα δώσουν ένα πιο ιδιαίτερο στιλ στο πρόσωπό σας και θα τονίσουν τα όμορφα χαρακτηριστικά του.

κόκκινες ανταύγειες-σε-καρέ κούρεμα-τάσεις-στα-μαλλιά-το-Φθινόπωρο-Χειμώνας-2022-2023-ιδέες-

Ιδέες με φλογερό κόκκινο στα μαλλιά: Σκούρο κόκκινο σε καρέ μαλλιά με αφέλειες

Αν έχετε καρέ μαλλιά τότε ξέρετε ότι δεν έχετε πολλές επιλογές στα χτενίσματα. Παρόλα αυτά, μπορείτε να βάλετε όλη σας την φαντασία στις αποχρώσεις των μαλλιών σας. Ένα φλογερό σκούρο κόκκινο θα δείξει υπέροχο σε καρέ μαλλιά με αφέλειες. Ειδικά αν προτιμήσετε τα κυματιστά μαλλιά για χτένισμα που είναι και αυτό στις τάσεις.

μελιτζανί μαλλιά-σε-καρέ κούρεμα-με-αφέλειες-τάσεις-στα-μαλλιά-το-Φθινόπωρο-Χειμώνας-2022-2023-ιδέες-

Δείτε ακόμα Κάθε Φθινόπωρο…καραφλιάζεις; Δες την αιτία και τους τρόπους αντιμετώπισης για να μην χάνεις μαλλιά

φλογερά κόκκινα-μαλλιά-το-Φθινόπωρο-Χειμώνας-2022-2023-τάσεις-

Ιδέες με φλογερό κόκκινο στα μαλλιά: Φωτεινά κόκκινα μακριά μαλλιά

Αν έχεις μακριά μαλλιά ένα φωτεινό κόκκινο θα κάνει τα μαλλιά σου να δείχνουν ακόμη πιο εντυπωσιακά. Μπορείς ακόμη και να βάψεις τα φρύδια σου σε κόκκινες αποχρώσεις όπως η κοπέλα της φωτογραφίας για να δημιουργήσεις ένα ακόμη πιο μοντέρνο αλλά και εξτρίμ αποτέλεσμα.

έντονο-κόκκινα-στα-μαλλιά-τάσεις-Φθινόπωρο-Χειμώνας-2022-2023-

φλογερά κόκκινα-μαλλιά-το-Φθινόπωρο-Χειμώνας-2022-2023-τάσεις-

Ιδέες με φλογερό κόκκινο στα μαλλιά: Κόκκινα μαλλιά με μαύρα φρύδια

Ταιριάζουν τα έντονα κόκκινα μαλλιά με μαύρα φρύδια; Είναι μία απορία που πολλές Ελληνίδες έχουν, αφού οι περισσότερες από εμάς έχουν μαύρα φρύδια.

Μπορεί λοιπόν η επιδερμίδα σου να είναι λευκή ή σταρένια αλλά θεωρείς πως τα μαύρα φρύδια δεν θα δείχνουν όμορφα σε τέτοιες αποχρώσεις του κόκκινου. Δες την φωτογραφία παρακάτω και άλλαξε αμέσως γνώμη!

έντονο-κόκκινα-στα-μαλλιά-τάσεις-Φθινόπωρο-Χειμώνας-2022-2023-

φλογερά κόκκινα-μαλλιά-το-Φθινόπωρο-Χειμώνας-2022-2023-τάσεις-

φλογερά κόκκινα-μαλλιά-το-Φθινόπωρο-Χειμώνας-2022-2023-τάσεις-

Ιδέες με φλογερό κόκκινο στα μαλλιά: Κόκκινα μαλλιά με μαύρη ρίζα

Αν θέλεις μία πιο σκοτεινή και συνάμα φλογερή απόχρωση του κόκκινου τότε μπορείς να βάψεις τα μαλλιά σου κόκκινα και να αφήσεις την ρίζα τους μαύρη. Φυσικά ο κομμωτής ή η κομμώτριά σου θα ξέρει πως να κάνει τα μαλλιά σου να δείχνουν πιο εναρμονισμένα και το αποτέλεσμα θα σε εκπλήξει ευχάριστα.

καρέ-κόκκινα μαλλιά-με-σκούρη βάση-ιδέες-

φλογερά κόκκινα-μαλλιά-το-Φθινόπωρο-Χειμώνας-2022-2023-τάσεις-

φλογερά κόκκινα-μαλλιά-το-Φθινόπωρο-Χειμώνας-2022-2023-τάσεις-

Ιδέες με φλογερό κόκκινο στα μαλλιά: Κόκκινα μαλλιά σε άφρο χτένισμα

Λατρεύουμε τις γυναίκες με άφρο μαλλιά παρόλο που εκείνες μας απαντούν “αν είχες αυτά τα μαλλιά δεν θα τα λάτρευες και τόσο”. Όπως και να ‘χει μπορείς να αγαπήσεις τα μαλλιά σου και το στιλ σου συνολικότερα δίνοντας στα μαλλιά σου ένα φλογερό χρώμα που θα κόψει την ανάσα.

άφρο-κόκκινα μαλλιά-ιδέες-

Δείτε ακόμα Πως να μακρύνετε τα μαλλιά σας σε λίγες μέρες με μόνο ένα υλικό

φλογερά κόκκινα-μαλλιά-το-Φθινόπωρο-Χειμώνας-2022-2023-τάσεις-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα μαλλιά στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.

Close