Δείτε πως μπορείτε να μακρύνεται τα μαλλιά σας μέσα σε λίγες ημέρες με ένα υλικό

Αυτό είναι το μυστικό για να μακρύνουν τα μαλλιά σας μέσα σε λίγες μέρες μόνο με ένα υλικό. Με αυτόν τον τρόπο θα έχετε δυνατά και μακριά μαλλιά με φυσικό τρόπο χωρίς χημικά

Είναι πια αποδεδειγμένο πως η μαγειρική σόδα έχει μια σειρά από οφέλη, τόσο όσον αφορά την καθαριότητα, όσο εμείς και την φροντίδα μας. Μάλιστα, η μαγειρική σόδα μπορεί να κάνει τα μαλλιά υγιή και μακριά.

Το μυστικό για να σας μακρύνουν τα μαλλιά σας μέσα σε λίγες μέρες μόνο με ένα υλικό

Δείτε ακόμη Μαλλιά Φθινόπωρο / Χειμώνας 2022 – 2023: Οι κορυφαίες τάσεις της φετινής σεζόν

Αυτή η ευεργετική ουσία βελτιώνει την ποιότητα των μαλλιών σας και εξαφανίζει τα υπολείμματα του σαμπουάν και του μαλακτικού, σύμφωνα με το youwekly, παρέχοντας λάμψη μακράς διαρκείας στα μαλλιά σας. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε αντί για κανονικό σαμπουάν.

Σώστε τα μαλλιά σας με μαγειρική σόδα

Σε ένα μικρό μπουκαλάκι, ανακατέψτε τη σόδα με νερό, σε αναλογία 1 προς 3. Φτιάξτε ποσότητα ανάλογα με το μήκος των μαλλιών σας, δηλαδή εάν έχετε μακρά μαλλιά, αναμείξτε 3 κουταλιές της σούπας μαγειρική σόδα με 9 κουταλιές της σούπας νερό.

Το μυστικό για να σας μακρύνουν τα μαλλιά σας μέσα σε λίγες μέρες μόνο με ένα υλικό

Δείτε ακόμη Καμένα μαλλιά από ισιωτική: 5 τρόποι να τα στρώσεις

Στη συνέχεια, εφαρμόστε σε στεγνά ή βρεγμένα μαλλιά, από τις ρίζες προς τις άκρες και αφήστε το να δράσει για 1-3 λεπτά. Ξεπλύνετε με χλιαρό νερό.
Ξεπλύνετε τα μαλλιά για μια ακόμη φορά χρησιμοποιώντας μηλόξυδο. Αναμείξτε 1 μέρος με 4 μέρη νερού. Μπορείτε να προσθέσετε επίσης αιθέρια έλαια για καλύτερο άρωμα. Ξεπλύνετε τα μαλλιά ακόμα μία φορά.

Δείτε ακόμη Ξανθά μαλλιά: Οι 8 τάσεις για το 2022

Προσέξτε το ξύδι να μην πέσει στα μάτια σας.

Τα πρώτα αποτελέσματα είναι ορατά μετά από την πρώτη χρήση. Μετά από μερικές φορές ακόμη, τα μαλλιά σας θα αρχίσουν να μεγαλώνουν πιο γρήγορα και η τρίχα θα είναι ισχυρή, λαμπερή και απίστευτα υγιής!

Close