Βάζει αυτό στα μαλλιά της και η πιτυρίδα εξαφανίζεται..

Το πρόβλημα της πιτυρίδας είναι πολύ ενοχλητικό και δυσάρεστο και ταλαιπωρεί πολλούς ανθρώπους προκαλώντας τους φαγούρα. Επίσης, ένα άτομο που έχει πιτυρίδα σκέφτεται και δεύτερη φορά ώστε να φορέσει σκουρόχρωμα ρούχα, αλλά και το ξύσιμο είναι πολύ δυσάρεστο ειδικά όταν γίνεται μπροστά σε άλλα άτομα. Επιπλέον, η επίμονη πιτυρίδα μπορεί επίσης να οδηγήσει σε απώλεια μαλλιών . Στις περισσότερες περιπτώσεις , η πιτυρίδα είναι αποτελέσματα ζυμομυκήτων ή της δερματοφυτίας-όπως μολύνσεων που θα μπορούσαν να εξαπλωθούν από άτομο σε άτομο.

Δείτε ακόμη: Αυτό είναι το λαχανικό που λειτουργεί ως ισιωτική για τα μαλλιά

Ευτυχώς βρήκαμε λύση για εσάς. Πρόκειται για μια απλή μέθοδο, η οποία θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από την πιτυρίδα μια για πάντα, από την πρώτη κιόλας χρήση!

Δείτε τι πρέπει να κάνετε:

1. Ρίξτε το χυμό από μισό λεμόνι στο τριχωτό της κεφαλής σας, και κάντε μασάζ με αυτό. Αφήστε το για πέντε λεπτά.

Το λεμόνι είναι ένα απολεπιστικό έτσι κάνοντας μασάζ με αυτό στο τριχωτό της κεφαλής σας θα απαλλαγείτε από όλα τα νεκρά κύτταρα . Το λεμόνι επίσης μπορεί να ανοίξει φυσικά τα μαλλιά σας, έτσι αν δεν θέλετε τα μαλλιά σας να ανοίξουν, φροντίστε να τα έχετε ξεπλύνει καλά πριν βγείτε στον ήλιο.

Το πρόβλημα της πιτυρίδας είναι πολύ ενοχλητικό και δυσάρεστο και ταλαιπωρεί πολλούς ανθρώπους προκαλώντας τους φαγούρα

Δείτε ακόμη: Λάθη που κάνουμε με τα μαλλιά μας και μας κάνουν να φαινόμαστε μεγαλύτερες

2. Προσθέστε ένα κουταλάκι του γλυκού μηλόξυδο  στο τριχωτό της κεφαλής σας και κάντε μασάζ πάλι. Αφήστε το να δράσει για μερικά λεπτά.

Σε αυτό το σημείο, το δέρμα σας μπορεί να ξεκινήσει να τσούζει, αυτό οφείλεται στο ξύσιμο, οπότε μην ανησυχείτε, τα μαλλιά σας δεν θα πέσουν.

3. Ξεπλύνετε το λεμόνι και το μηλόξυδο καλά με κρύο νερό.

4. Σε ένα φλιτζάνι με κρύο νερό, προσθέστε μια κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού . Ξεπλύνετε το τριχωτό της κεφαλής σας, με το νερό λεμονιού , και κάντε μασάζ σε αυτό καλά.

5. Ξεπλύνετε το νερό λεμονιού με κρύο νερό.

6. Κάντε ένα τελικό ξέβγαλμα με μηλόξυδο και νερό. Αν έχετε μακριά, πυκνά μαλλιά, θα πρέπει να αναμείξετε μισό φλιτζάνι μηλόξυδο με 3 φλιτζάνια νερό .

7. Αφήστε το μηλόξυδο να καθίσει για λίγα λεπτά, ενώ κάνετε μπάνιο.

8. Ξεπλύνετε το μηλόξυδο με κρύο νερό.

Δείτε ακόμη: Πως να αποτρέψετε τον επικίνδυνο μύκητα να αναπτυχθεί μέσα σας..

Αυτό είναι όλο! Θα παρατηρήσετε τα αποτελέσματα αμέσως, και πραγματικά δεν θα τα πιστεύετε!

Close