Μανικιούρ_ που έχει κατέβει_ 14 ιδέες για να το καλύψεις_

Έχεις Μανικιούρ που έχει κατέβει; Δες 14 ιδέες για τα νύχια σου για  να να καλύψεις το μανικιούρ που έχει κατέβει.

Γιατί τώρα με την καραντίνα οι γυναίκες μπορεί να περιποιούνται το μανικιούρ τους, όμως δεν το κάνουν σε τόσο τακτικά χρονικά διαστήματα. Έτσι σε πολλές περιπτώσεις, το μανικιούρ κατεβαίνει και φαίνεται άσχημο.

Επίσης ανεξαρτήτως καραντίνας, πολλές γυναίκες δεν έχουν τα χρήματα την συγκεκριμένη χρονική στιγμή να περιποιηθούν εκ νέου το μανικιούρ τους. Όμως τι μπορούν να κάνουν όταν έχει κατέβει το μανικιούρ τους αλλά δεν έχουν τα χρήματα να κλείσουν ραντεβού με την μανικιουρίστα τους;

Δείτε ακόμα Νύχια Ιανουάριος 2021: 15 ιδέες για να διαλέξεις

Κι όμως φίλες μου, υπάρχουν μερικά σχέδια για το μανικιούρ που έχει κατέβει, που μπορείς να κάνεις μόνη σου στο σπίτι. Σχέδια που είναι μοντέρνα, θα σου πηγαίνουν πολύ, είναι πολύ εύκολα και ταυτοχρόνως θα κρύψουν το κατεβασμένο σου μανικιούρ. Αποφασίσαμε να τα μοιραστούμε μαζί σας για να δώσουμε μία προσωρινή λύση στο πρόβλημα με το μανικιούρ σας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλες αυτές τις ιδέες που θα δούμε μαζί σας παρακάτω, τις έχουμε δοκιμάσει κι εμείς αρκετές φορές. Άλλωστε δεν ήταν λίγες οι φορές που κατέβηκε το μανικιούρ μας και δεν μπορούσαμε να το ανανεώσουμε στη μανικιουρίστα. Καθίστε λοιπόν αναπαυτικά και πάρτε ιδέες. Διαβάστε παρακάτω: 

Στρασάκια για να κρύψουμε το μανικιούρ που έχει κατέβει

Αν έχετε μερικά στρασάκια σπίτι σας, τότε σίγουρα μπορείτε να τα εκμεταλλευτείτε για να κρύψετε το κατεβασμένο σας μανικιούρ. Αν λοιπόν το μανικιούρ σας έχει κατέβει, μπορείτε να βάλετε στα κενά σημεία μερικά στρασάκια.

Για να κολλήσετε τα στρασάκια, χρειάζεται μόνο λίγο διάφανο μανό και στην συνέχεια κολλήστε πάνω τα στρασάκια. Αφήστε τα να στεγνώσουν και είναι έτοιμα! Ένα πολύ μοντέρνο μανικιούρ που κανείς δε θα καταλάβει ότι το κάνατε μόνες σας!

Μανικιούρ που έχει κατέβει _Στρασάκια_

Photo via: cuded.com

Επίσης σε περίπτωση που το μανικιούρ σας έχει κατέβει, μπορείτε να παίξετε με τα χρώματα που έχετε στο νεσεσέρ με τα μανό σας. Μπορείτε λοιπόν να διαλέξετε την αγαπημένη σας απόχρωση και να βάψετε τα κενά σημεία. Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχετε σταθερό χέρι για να μην πασαλείψετε το μανικιούρ σας. Υπέροχο!

Μανικιούρ που έχει κατέβει_

Photo via: marie658.rssing.com

Κι αν θέλετε να παίξετε με τα χρώματα τότε σίγουρα μπορείτε να διαλέξετε ένα μανό με στρας! Βάψτε λοιπόν τα κενά σημεία από το μανικιούρ που έχει κατέβει με μανό με στρας. Θα είναι ένα εκπληκτικό μανικιούρ που δημιουργείται πανεύκολα. Κρατήστε το χέρι σας σταθερό και περάστε μία φορά το κενό σημείο των νυχιών σας.

Μανικιούρ που έχει κατέβει_Μανο_ με_ γκλιτερ_

Photo via: radio4.gr

Μανό με γκλίτερ για να κρύψουμε το μανικιούρ που έχει κατέβει

Αν το μανικιούρ σας έχει κατέβει ελάχιστα κι εκεί μπορούμε να βρούμε μία λύση. Με μία μπατονέτα ή κάποιο άλλο λεπτό πινελάκι, περνάμε την αγαπημένη μας απόχρωση στα κενά σημεία. Μία λεπτή και διακριτική γραμμή στο μανικιούρ, θα τους πείσει όλους, ότι το μανικιούρ σας είναι ολοκαίνουριο!

Μανό με γκλίτερ_ για να κρύψετε το_ μανικιούρ που έχει κατέβει _

Photo via: queen.gr

Μερικά στρας είναι πάντα μοντέρνα στα γυναικεία χέρια. Αν θέλετε λοιπόν να κάνετε το μανικιούρ σας να μην μοιάζει απεριποίητο, τότε σίγουρα μπορείτε να βάλετε λίγα στρας στην βάση των νυχιών σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα κάνετε το φθαρμένο μανικιούρ σας, να μοιάζει σαν καινούριο!

Μανικιούρ που έχει κατέβει_Στρασάκια_

Photo via: rsvponline.mx

Κι αν ανήκετε σε αυτές τις γυναίκες όπου το μανικιούρ έχει κατέβει υπερβολικά, υπάρχει κι εκεί λύση. Διαλέξτε την αγαπημένη σας απόχρωση στα μανικιούρ και κάντε μερικά σχέδια στα νύχια σας. Μπορείτε να αντιγράψετε την παρακάτω εικόνα. Δεν είναι δύσκολη.

Απλά παίρνετε το πινέλο του μανό και κάνετε τυχαία σχέδια πάνω στα νύχια. Το αφήνετε να βάψει τα νύχια σας, σαν να ζωγραφίζετε σε καμβά. Υπέροχο σχέδιο που είναι ακριβώς σαν αυτό που θα σας έκανε η μανικιουρίστα σας.

Σχέδια με στρας_ για το μανικιούρ_ που έχει κατέβει _

Photo via: radio4.gr

Στρασάκια για να κρύψετε το μανικιούρ που έχει κατέβει

Βλέπετε πόσο εντυπωσιακή είναι η παρακάτω εικόνα; Κι όμως η συγκεκριμένη γυναίκα, έχει απεριποίητο μανικιούρ. Αν σας έχει κατέβει το μανικιούρ, μπορείτε να βάλετε μερικά στρασάκια σε όλα τα νύχια σας. Έτσι όλοι θα πιστέψουν ότι αυτό είναι το αρχικό σχέδιο του μανικιούρ σας.

Στρασάκια _για να κρύψετε το_ κατεβασμένο μανικιούρ _

Photo via: radio4.gr

Αν έχετε ένα λεπτό πινέλο ή μία οδοντογλυφίδα, μπορείτε να κάνετε στο κατεβασμένο σας μανικιούρ μία λεπτή γραμμή που θα ξεκινάει από το κενό σημείο και θα τελειώνει στο τέλος του νυχιού.

Αν χρησιμοποιήσετε οδοντογλυφίδα αξίζει να σημειωθεί ότι θα χρειαστεί να βάλετε επιπλέον μανό, για να είναι έντονο το χρώμα και να μπορέσει η οδοντογλυφίδα να βάψει σωστά τα νύχια σας.

Μανικιούρ που έχει κατέβει_

Photo via: cosmo.com.ua

Και όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και μόνες σας, το παραπάνω σχέδιο μπορεί να ταιριάξει σε κάθε χρώμα στο γυναικείο μανικιούρ. Αρκεί να έχετε τα κατάλληλα χρώματα μανό στο νεσεσέρ σας, για να τα συνδυάσετε!

 Λεπτή γραμμή_ για το μανικιούρ_ που έχει κατέβει_

Photo via: radio4.gr

Ένα πολύ απλό σχέδιο για να καλύψετε το μανικιούρ που έχει κατέβει είναι και το παρακάτω. Και είναι το πιο εύκολο από όλα, αφού το μόνο που θα χρειαστεί, είναι να βάψετε τα μισά σας νύχια με το αγαπημένο σας χρώμα στο νεσεσέρ. Δεν απαιτεί ιδιαίτερα σταθερό χέρι και είναι τέλειο για τις γυναίκες με τα πολύ απεριποίητα μανικιούρ.

Σχέδιο στα νύχια για να κρύψετε το μανικιούρ που έχει κατέβει

Σχέδιο στα νύχια _για να κρύψετε_ το μανικιούρ _που έχει κατέβει_

Photo via: liferight.gr

Αν έχετε σταθερό χέρι, μπορείτε να κάνετε μικρά σχεδιάκια στο μανικιούρ που σας έχει κατέβει! Διαλέξτε τα αγαπημένα σας χρώματα και τα χρώματα που ταιριάζουν στο μανικιούρ! Μερικά διακριτικά σχέδια οι περισσότερες από εμάς μπορούμε να τα κάνουμε.

 Μανικιούρ που έχει κατέβει_Σχέδιο_

Photo via: queen.gr

Και φυσικά τα στρασάκια συνεχίζουν να αποτελούν μία μοναδική λύση. Είναι σικ και μπορεί να αναδείξει ακόμη περισσότερο το ήδη σικ μανικιούρ σας. Είναι απλά εκπληκτικά και ταιριάζουν στα περισσότερα σχέδια μανικιούρ.

Στρασάκια _για το μανικιούρ που έχει κατέβει_

Photo via: queen.gr

Ακόμη και τα ματ μαύρα νύχια, μπορούν να αναδειχθούν από το σπίτι, σε περίπτωση που το μανικιούρ έχει κατέβει και δεν μπορούμε να επισκεφθούμε την μανικιουρίστα. Το μαύρο ταιριάζει με τα περισσότερα χρώματα μανό που έχουμε στο νεσεσέρ μας. Οπότε παίξτε ελεύθερα με τα χρώματα.

Λεπτή γραμμή με στρας για να κρύψουμε το μανικιούρ που έχει κατέβει

 μανικιούρ που έχει κατέβει_Λεπτη γραμμή_

Photo via: Pinterest

Για το τέλος αφήσαμε την χαρακτηριστικά και σωτήρια λεπτή γραμμή. Είναι ένα μοντέρνο, διακριτικό και σικ σχέδιο στο μανικιούρ που μας έχει κατέβει. Παρόλα αυτά, μπορούμε να το επιλέξουμε ακόμη και σε ένα τυπικό ραντεβού με τη μανικιουρίστα.

Λεπτή γραμμή για_ το μανικιούρ_ που έχει κατέβει_

Photo via: Pinterest

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close