15 εύκολες & μοντέρνες ιδέες για μανικιούρ στο σπίτι

Μανικιούρ στο σπίτι: Εύκολες ιδέες για βάψεις τα νύχια σου! Γιατί τώρα με την δεύτερη καραντίνα οι γυναίκες δεν μπορούν να βγαίνουν από το σπίτι τους για να περιποιούνται το μανικιούρ τους. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να έχουμε απεριποίητα νύχια στα χέρια ή ότι αν θέλουμε να τα περιποιηθούμε δεν υπάρχουν τρόποι.

Σίγουρα οι μανικιουρίστες κάνουν εξαιρετική δουλειά, όμως μπορούμε με πολύ απλούς τρόπους να κάνουμε σχεδόν τα ίδια αποτελέσματα! Το μόνο που χρειάζεται είναι φαντασία, σταθερό χέρι και μερικές ιδέες. Αυτές τις ιδέες αποφασίσαμε να συγκεντρώσουμε σήμερα για το γυναικείο μανικιούρ.

Δείτε ακόμα Νοέμβριος 2020: 15 μοντέρνα σχέδια και ιδέες για τα νύχια σου

Είναι ιδέες στο μανικιούρ που μπορούν να γίνουν πολύ εύκολα στο σπίτι και μάλιστα είναι οι περισσότερες από αυτές ήδη δοκιμασμένες. Μη νομίζετε ότι στο σημερινό άρθρο θα δείτε μόνο μονόχρωμα μανικιούρ. Η φαντασία και η δημιουργία θα φτάσουν στα ύψη κι εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να την αφήσετε να δημιουργήσει.

Διαβάστε παρακάτω το άρθρο μας, καθώς απολαμβάνετε μία κούπα ζεστό καφέ ή κάποιο άλλο ρόφημα. Ακόμη κι αν δεν περιποιείστε τα νύχια σας, εμείς είμαστε μαζί σας. Το σημερινό άρθρο ίσως να “σκοτώσει” την ώρα σας καθώς μένετε στο σπίτι. Όπως και να ‘χει συνεχίστε την ανάγνωση και πείτε μας αν σας άρεσαν οι ιδέες στα σχόλια: 

Μανικιούρ στο σπίτι με μπορντό αποχρώσεις και στρας

Ποιος σας είπε ότι τα στρας μπορούμε να τα έχουμε στο μανικιούρ μας μόνο όταν πληρώνουμε κάποια μανικιουρίστα; Μπορείτε να συνδυάσετε το ματ μανό σας και να επιλέξετε στρας για δύο από τα πέντε δάχτυλα. Για να κάνετε το αποτέλεσμα ακόμη πιο εντυπωσιακό βάλτε σκληρυντικό πάνω από τα νύχια με τα στρας. Θα είναι πιο αστραφτερά.

Στα ματ νύχια δεν πρέπει να βάζετε σκληρυντικό από πάνω διότι το ματ χαλάει. Το σχήμα του μανικιούρ στην φωτογραφία είναι ενδεικτικό. Αν μπορείτε να το φτιάξετε καλώς, αν όχι το συγκεκριμένο μανικιούρ ταιριάζει σε όλα τα νύχια!

Αν δεν έχετε μανό με στρας μπορείτε να βάψετε τα νύχια σας με όποιο χρώμα θέλετε και να στάξετε από πάνω στρας για τα μάτια. Τα αφήνετε να στεγνώσουν και τα περνάτε με σκληρυντικό. Μπορείτε να διαλέξετε ακόμη και σκληρυντικό για την βάση, αν θέλετε τα στρας σας να μην έχουν απόχρωση.

Μανικιούρ στο σπίτι με μπορντό αποχρώσεις και στρας

Επίσης, μπορείτε να βάψετε τα νύχια σας στο μοντέρνο και all time classic χρώμα του μαύρου. Χρησιμοποιήστε και πάλι στρας για τα μάτια ή μανό με στρας για να κάνετε μία ματ μαύρη απόχρωση να μοιάζει πιο εντυπωσιακή. Σίγουρα θα γνωρίζετε ότι στην αγορά κυκλοφορούν ματ μανό σε πολύ καλές τιμές. Αν δεν το γνωρίζατε, καιρός να το ψάξετε!

Μαύρο μανικιούρ στο σπίτι με στρας

Μπορείτε επίσης να συνδυάσετε τις αγαπημένες σας αποχρώσεις στα μανό. Μπορείτε να βάψετε το κάθε νύχια ξεχωριστό χρώμα για ένα εντυπωσιακό μανικιούρ στο σπίτι. Οι παλέτες στο μανικιούρ είναι τάση εδώ και πολλά χρόνια και δεν βρίσκουμε τον λόγο να τις αποχωριστούμε και για όσο μένουμε σπίτι.

Μπορντό, ροζ και αποχρώσεις με στρας στο μανικιούρ που φτιάχνουμε στο σπίτι

Μανικιούρ στο σπίτι με μπορντό, ροζ και μπεζ αποχρώσεις

Άλλη μία εντυπωσιακή ιδέα για μανικιούρ είναι και η παρακάτω παλέτα. Στα χρώματα του μπορντό, του ροζ και του μπεζ το μανικιούρ σας μπορείτε με μερικά μανό στο σπίτι να μοιάζει εντυπωσιακό! Αν θέλετε μπορείτε να μην επιλέξετε ματ αποχρώσεις, αλλά ό,τι μανό έχετε στο σπίτι σας.

Μανικιούρ στο σπίτι με μπορντό, ροζ και μπεζ αποχρώσεις 

Οι παλέτες είναι το αγαπημένο μας μανικιούρ και αυτό διότι συνδυάζουν πολλά χρώματα και είναι πολύ μοντέρνες! Το πρόβλημα είναι ότι πολλές γυναίκες δεν ξέρουν ποιο χρώμα ταιριάζει με ποιο. Έτσι, στο σημερινό άρθρο υπάρχουν παλέτες για να αποκτήσετε μία άποψη για τα ποια χρώματα μπορείτε να συνδυάσετε στο σπίτι για το μανικιούρ σας.

Μανικιούρ στο σπίτι με λευκές, μπεζ και καφέ αποχρώσεις

Κι όπως μπορείτε να δείτε και στην παρακάτω φωτογραφία, δεν χρειάζεται να έχετε κάποιο εντυπωσιακό σχήμα για να έχετε όμορφο μανικιούρ. Μπορείτε να κρατήσετε τα νύχια σας φυσικά για όσο μένετε στο σπίτι και να τα αναδείξετε με το αγαπημένο σας χρώμα. Υπέροχο μανικιούρ γρήγορα και εύκολα!

Μανικιούρ στο σπίτι με μπεζ και καφέ αποχρώσεις

Κι αν για μέσα στο σπίτι θέλετε το μανικιούρ σας να είναι πιο γήινο μπορείτε να επιλέξετε γήινες αποχρώσεις και να το αναδείξετε! Με τον πιο απλό και εύκολο τρόπο βάφετε τα νύχια σας στο σπίτι. Μην ξεχνάτε την εφαρμογή του σκληρυντικού πριν και μετά την εφαρμογή του χρώματος. Με αυτόν τον τρόπο τα νύχια προστατεύονται περισσότερο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σκληρυντικό εφαρμόζουμε και πριν την εφαρμογή κάποιου ματ χρώματος. Απλά δεν βάζουμε σκληρυντικό πάνω από την ματ απόχρωση.

Μανικιούρ στο σπίτι σε ροζ γήινες αποχρώσεις

Οι σκούρες αποχρώσεις στο μανικιούρ φυσικά και είναι η Νο1 επιλογή για κάθε Χειμώνα! Έτσι μπορείτε να διαλέξετε το αγαπημένο σας σκούρο μανό και να αναδείξετε το μανικιούρ σας στο σπίτι. Εμείς εγκρίνουμε και φυσικά το έχουμε ήδη δοκιμάσει!

Μανικιούρ στο σπίτι με καφέ ματ αποχρώσεις

Μοβ ματ μανικιούρ στο σπίτι

Και μην φοβηθείτε να παίξετε με τις αποχρώσεις του μοβ και του μελιτζανί για όσο μένετε σπίτι. Είμαστε σίγουρες ότι έχετε κάποιο τέτοιο μανό στα καλλυντικά σας που σας περιμένει να το αναδείξετε. Άλλωστε μετά την πρώτη καραντίνα ήμασταν λίγο πιο προετοιμασμένοι.

Μοβ ματ μανικιούρ στο σπίτι 

Κι επειδή το μοβ είναι το αγαπημένο μας χρώμα και ποτέ δεν το κρύψαμε, αποφασίσαμε να σας δείξουμε ακόμη μία απόχρωση του μοβ. Αυτό το μανικιούρ ταιριάζει σε γυναίκες με πολύ λευκές ή σταρένιες επιδερμίδες. Είναι ένα ψυχρό χρώμα και ταιριάζει πολύ σε ένα χειμωνιάτικο μανικιούρ στο σπίτι.

Μοβ μανικιούρ στο σπίτι

Γκρι μανικιούρ στο σπίτι

Υπέροχο γκρι χρώμα για το μανικιούρ μας που μπορούμε να το επιλέξουμε και για όσο μένουμε σπίτι! Είναι μία εξαιρετική πρόταση που ταιριάζει σε γυναίκες κάθε ηλικίας και φυσικά είναι άκρως χειμωνιάτικη!

Γκρι μανικιούρ στο σπίτι 

Το φλογερό κόκκινο είναι το αγαπημένο μας χρώμα. Μπορείς λοιπόν να το επιλέξεις για ένα εντυπωσιακό μανικιούρ στο σπίτι! Είναι ένα χρώμα που οι περισσότερες γυναίκες το έχουν σαν μανό και γιατί να μην το επιλέξεις ακόμη και στο σπίτι;

Κόκκινο ματ μανικιούρ στο σπίτι

Τα μαύρα νύχια στο μανικιούρ φυσικά και είναι μία αγαπημένη πρόταση. Αν πιστεύεις όμως ότι από μόνο του ένα μαύρο μανικιούρ είναι μονότονο, μπορείς να επιλέξεις να βάψεις το ένα νύχι σου με στρας!

Τον τρόπο στον περιγράψαμε παραπάνω αν και αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη απόχρωση στρας που βλέπουμε στην παρακάτω φωτογραφία, υπάρχει στην αγορά σαν μανό. Μπορεί και να το έχεις!

Μαύρο μανικιούρ στο σπίτι με ασημί στρας

Κι αν για όσο μένεις σπίτι σου ξύπνησε μία παιχνιδιάρικη διάθεση τότε σίγουρα η παρακάτω εικόνα θα καλύψει πλήρως τις ανάγκες σου. Υπέροχη παλέτα στο μανικιούρ με πετρόλ, λαχανί και εκρού αποχρώσεις! Εντυπωσιακή, σικ και μοντέρνα!

Μανικιούρ στο σπίτι με πετρόλ, λαχανί, μπεζ και εκρού αποχρώσεις

Κι επειδή το πετρόλ είναι το αγαπημένο μας χρώμα, θα θέλαμε να στο δείξουμε και μόνο του. Έτσι για όσο μένουμε σπίτι, μπορούμε να διαλέξουμε το αγαπημένο μας πετρόλ μανό για εντυπωσιακά αποτελέσματα στο μανικιούρ!

Μανικιούρ στο σπίτι σε πετρόλ αποχρώσεις

All photos via Pinterest

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close