Αυτές είναι οι μπότες που θέλουμε όλες! Υποστηρίζουν και casual και πιο επίσημη εμφάνιση

Eχουν τη δυνατότητα να αλλάζουν διακριτικά την αίσθηση μιας εμφάνισης είτε είναι casual είτε πιο επίσημη

Το Instagram έχει έναν τρόπο να κάνει κάποια κομμάτια να μοιάζουν εντελώς ακαταμάχητα. Κάτι που τυπικά ξεκινάει σαν τάση στη πασαρέλα, σύντομα φτάνει στα καταστήματα και στη συνέχεια προσγειώνεται στο feed μας όπου φαινομενικά ξαφνικά, όλοι οι influencers φορούν το ίδιο αντικείμενο ή τάση (και το φοράνε πολύ καλά).

https://www.instagram.com/p/B4vL0sfBFyE/?utm_source=ig_embed

Αυτή τη στιγμή, η τάση στις μπότες με τετραγωνισμένη μύτη είναι ένα από τα σημαντικότερα αγαπημένα trends του Instagram – μια απλή προσθήκη για την γκαρνταρόμπα , που αξίζει τον κόπο να δοκιμάσεις αυτό το χειμώνα.

https://www.instagram.com/p/B4IClDdgfNE/?utm_source=ig_embed

Οι μπότες με τετραγωνισμένες μύτες είναι μια αναζωπύρωση της τάσης της δεκαετίας του ’90 και έχουν τη δυνατότητα να αλλάζουν διακριτικά την αίσθηση μιας εμφάνισης είτε είναι casual είτε πιο επίσημη. Ενα απλό πουλόβερ, τζιν και ankle boots μπορεί να μοιάζει βαρετό πολλές φορές. Αλλά με την προσθήκη ενός ζευγαριού μπότες σε αυτό το στυλ, αμέσως αποκτά ενδιαφέρον με ελάχιστη προσπάθεια. Είτε κρατήσεις τα πράγματα απλά με ένα ζευγάρι μαύρες ankle boots είτε επιλέξεις μια πιο πλούσια υφή όπως κροκό ή snakeskin, ή ακόμα και ένα ζευγάρι με κορδόνια σε βικτοριανό στυλ, το τετραγωνισμένο εφέ κάνει με κάποιο τρόπο τα casual ρούχα να δείχνουν πιο αιχμηρά και τα πιο επίσημα να μοιάζουν πολύ πιο cool.

 

 

Πηγή: marieclaire.gr
Close