Μόνο με αυτούς τους τρόπους πρέπει να φοράμε τα denim παντελόνια την άνοιξη

Δεν μας πτοεί η κακοκαιρία που θα έρθει το Σαββατοκύριακο, εμείς μπαίνουμε από τώρα σε mood άνοιξης και ψάχνουμε στυλάτους τρόπους να φορέσουμε βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας, όπως τα jeans, και την επόμενη σεζόν. Τα denim παντελόνια που μας έβγαλαν ασπροπρόσωπες ολόκληρο τον χειμώνα και τα συνδυάσαμε με oversized πουλόβερ και «χοντρά» παλτό, από τον επόμενο μήνα μπορούμε να τα φοράμε με τους 8 τρόπους που σου προτείνουμε παρακάτω.

Δείτε επίσης: Υπέροχες εμφανίσεις για μακριά μαλλιά το 2019

Με κλασικά trench coats, με λεπτά πουκάμισα, με cropped tops, με mules αλλά και με καουμπόικες μπότες (οι οποίες είναι μεγάλη τάση για αυτήν την άνοιξη), τα jeans μας θα δείχνουν πολύ κομψά με όλα τα παραπάνω! Υιοθέτησε τα looks που προτείνουμε και συνέχισε όλο τον χρόνο τις casual chic εμφανίσεις σου με κυρίαρχο κομμάτι τους πάντα το αγαπημένο μας τζιν!

Δείτε επίσης: Μακιγιάζ Άνοιξη / Καλοκαίρι 2019: Οι κορυφαίες τάσεις για την σεζόν

Μόνο με αυτούς τους τρόπους πρέπει να φοράμε τα denim παντελόνια την άνοιξη Μόνο με αυτούς τους τρόπους πρέπει να φοράμε τα denim παντελόνια την άνοιξη Μόνο με αυτούς τους τρόπους πρέπει να φοράμε τα denim παντελόνια την άνοιξη Μόνο με αυτούς τους τρόπους πρέπει να φοράμε τα denim παντελόνια την άνοιξη Μόνο με αυτούς τους τρόπους πρέπει να φοράμε τα denim παντελόνια την άνοιξη Μόνο με αυτούς τους τρόπους πρέπει να φοράμε τα denim παντελόνια την άνοιξη Μόνο με αυτούς τους τρόπους πρέπει να φοράμε τα denim παντελόνια την άνοιξη Μόνο με αυτούς τους τρόπους πρέπει να φοράμε τα denim παντελόνια την άνοιξη

Πηγή: queen.gr
Close