Το καπιτονέ είναι η τάση του 2022 και μπορεί να φορεθεί απ'όλες τις γυναίκες

Ο φετινός Χειμώνας ήρθε για να φέρει την ανατροπή στην μόδα και ιδιαίτερα στην γυναικεία! Φαίνεται πως φέτος τον Χειμώνα το καπιτονέ επέστρεψε και το έχουν λατρέψει όλες οι γυναίκες. Υπέροχα συνολάκια με καπιτονέ ξεκίνησαν να κοσμούν τις βιτρίνες ακριβών ελληνικών καταστημάτων κι εμείς καταλαβαίνουμε πολύ καλά το λόγο!

 

Ένα ύφασμα ιδιαίτερο που μπορεί όμως να υποστηρίξει κάθε γυναίκα αν ξέρει να το συνδυάσει. Παρακάτω θα δεις τις δικές μας προτάσεις με καπιτονέ ρούχα για να συνδυάσεις και να κλέψεις τις εντυπώσεις με την πιο fashion εμφάνιση!

Ένα απλό λευκό πουκάμισο και μια καπιτονέ φούστα σε ανοιχτές αποχρώσεις είναι ο,τι χρειάζεσαι για να κλέψεις την προσοχή.

View this post on Instagram

🍃

A post shared by Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek) on

 

Ένα καπιτονέ sexy ταγέρ για να νιώθεις όμορφη και ζεστή παράλληλα.

View this post on Instagram

@linneklund in our quilted polka dot set made from recycled polyester #BaumFamily . #BaumundPferdgarten

A post shared by Baum und Pferdgarten (@baumundpferdgarten) on

Κι αν θεωρείς τα καπιτονέ ρούχα πολύ…επικίνδυνα για το στυλ σου, ένα καπιτονέ αξεσουάρ θα είναι πάντα μια safe και μοντέρνα επιλογή!

View this post on Instagram

Favorite kind of “baguette”🥖 Photo by @caroladearmas and @sandrasemburg

A post shared by Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek) on

Μια καπιτονέ φούστα σε tribal αποχρώσεις θα ξυπνήσει την extreme πλευρά σου!

Η απόχρωση του μουσταρδί είναι τάση από το προπέρσινο Καλοκαίρι και συνεχίζει δυναμικά να αγαπιέται από όλες τις γυναίκες. Αν είναι και…καπιτονέ το αποτέλεσμα θα είναι συγκλονιστικο για το styling σου!

Το καπιτονέ είναι η τάση του 2022 και μπορεί να φορεθεί απ'όλες τις γυναίκες Το καπιτονέ είναι η τάση του 2022 και μπορεί να φορεθεί απ'όλες τις γυναίκες Το καπιτονέ είναι η τάση του 2022 και μπορεί να φορεθεί απ'όλες τις γυναίκες

 

 

 

Close