ιδέες-για-μπορντό μανικιούρ-το-2023-τάσεις-

Το μπορντό είναι σίγουρο το αγαπημένο χρώμα πολλών γυναικών κάθε Φθινόπωρο και Χειμώνα. Το 2023 σκαρφαλώνει στις κορυφές των τάσεων κι εσύ θα ευχαριστηθείς να το “φοράς” στο μανικιούρ σου!

Το μπορντό χρώμα είναι ένα χρώμα που το επιλέγουν οι γυναίκες τόσο στο ντύσιμο και στο μακιγιάζ όσο και στο μανικιούρ ή στο πεντικιούρ τους, το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα. Είναι μία πιο σκούρη απόχρωση του κόκκινου που έχει σαν βάση το καφέ και κλέβει πάντα τις εντυπώσεις.

Το μπορντό ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες και είναι σε θέση να συνδυαστεί με πολλά άλλα χρώματα της παλέτας. Στις τάσεις του 2023 φαίνεται ότι το μπορντό σκαρφαλώνει στην κορυφή κι επειδή έχουμε μία λατρεία σε αυτό το χρώμα αποφασίσαμε να συγκεντρώσουμε 20 ιδέες για εσάς. Διαβάστε παρακάτω: 

Μπορντό χρώμα στα νύχια: Ματ μπορντό και μπλε νύχια με χρυσά σχέδια

Μπορείς το 2023 να συνδυάσεις το μπορντό και το μπλε σκούρο σε ματ υφές για να κλέψεις τις εντυπώσεις. Το ματ είναι ένα σχέδιο που προτιμούμε κυρίως τον Χειμώνα, αφού δεν έχει καθόλου λάμψη και είναι πολύ σικ. Οι χρυσές λεπτομέρειες θα κάνουν το μανικιούρ σου σκέτο αριστούργημα.

Μπορντό νύχια: Στις κορυφαίες τάσεις και για το 2023

Μπορντό χρώμα στα νύχια: Μπορντό νύχια με φλοράλ σχέδια

Αν αγαπάς το φλοράλ δεν χρειάζεται να το αποχαιρετήσεις το Φθινόπωρο – Χειμώνας 2022-2023. Μπορείς να απογειώσεις το μανικιούρ σου διαλέγοντας ένα μπορντό χρώμα με όλη την ζωντάνια του και να το συνδυάσεις με φλοράλ νύχια σε παρόμοιες αποχρώσεις.

μπορντό-νύχια-με-φλοράλ σχέδια-το-2023-ιδέες-τάσεις-

Μπορντό χρώμα στα νύχια: Σκούρα μπορντό νύχια με ασημί στρας

Μπορείς ακόμη να επιλέξεις την πιο σκούρη απόχρωση του μπορντό για νύχια goth και συνάμα σικ. Αν θέλεις ένα μανικιούρ για μία επίσημη περίσταση, το παρακάτω μανικιούρ είναι για σένα. Ειδικά αν αποφασίσεις να βάλεις λίγη λάμψη και ασημί στρας.

μπορντό-νύχια-με-στρας-το-2023-ιδέες-τάσεις-

Δείτε ακόμα Metal nails: Η τάση για το Φθινόπωρο που θα λατρέψεις

ιδέες-για-μπορντό μανικιούρ-το-2023-τάσεις-

Μπορντό χρώμα στα νύχια: Παίξε με τις αποχρώσεις του μπορντό και του σάπιου μήλου

Το μπορντό όπως μαρτυρά και η παρακάτω εικόνα ταιριάζει πολύ με το σάπιο μήλο. Μπορείς λοιπόν να δημιουργήσεις ένα παιχνιδιάρικο μανικιούρ κάνοντας σε όλα τα νύχια σου διχρωμίες με το μπορντό και το σάπιο μήλο. Μία χειμωνιάτικη ιδέα για στιλάτες γυναίκες.

μπορντό-νύχια-με-σάπιο μήλο-και-χρυσά γκλίτερ-ιδέες-

ιδέες-για-μπορντό μανικιούρ-το-2023-τάσεις-

Μπορντό χρώμα στα νύχια: Κοντά μπορντό νύχια

Μπορεί τα μακριά και μεγάλα νύχια να είναι τάση, όμως υπάρχουν και γυναίκες που δεν τα προτιμούν καθόλου. Ειδικά αν μεγαλώνουν παιδιά ή κάνουν δουλειά από υπολογιστή. Δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Όπως θα δεις και στην παρακάτω εικόνα τα μπορντό νύχια με χρυσές λεπτομέρειες και όχι μόνο, δείχνουν υπέροχα και στα κοντά νύχια.

κοντά νύχια-σε-μπορντό χρώμα-με-χρυσές γραμμές-ιδέες-

Μπορντό χρώμα στα νύχια: Ματ μπορντό νύχια με αφηρημένα σχέδια

Αφέσου στην φαντασία της μανικιουρίστα σου και δεν θα χάσεις. Μπορντό νύχια σε ματ σχέδιο που έρχονται να “σπάσουν” με αφηρημένα σχέδια σε ασημί, μαύρες και μπορντό αποχρώσεις. Ένα στιλάτο μανικιούρ που ταιριάζει σε γυναίκες κάθε ηλικίας και στιλ.

ματ-μπορντό νύχια-με-σχέδια-ιδέες-

ιδέες-για-μπορντό μανικιούρ-το-2023-τάσεις-

ιδέες-για-μπορντό μανικιούρ-το-2023-τάσεις-

Μπορντό χρώμα στα νύχια: Προτίμησε το μπορντό και για το πεντικιούρ σου

Το ξέρουμε ότι το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα οι περισσότερες από εμάς προτιμούμε να ξεκουράσουμε τα νύχια των ποδιών. Παρόλα αυτά αν θέλεις να έχεις περιποιημένο πεντικιούρ όλο τον χρόνο τότε ένα μπορντό χρώμα είναι ό,τι πρέπει. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν χρειάζεσαι καν μανικιουρίστα για να πετύχεις την παρακάτω εικόνα.

μπορντό-μανικιούρ-και-πεντικιούρ-ιδέες-

Μπορντό χρώμα στα νύχια: Μπορντό νύχια με καρό σχέδια

Αν σου αρέσει το καρό τότε σίγουρα πρέπει να το υιοθετήσεις φέτος! Μπορντό νύχια με καρό σχέδια που θα ταιριάξουν πολύ στο στιλ σου και τα προτείνουμε ανεπιφύλακτα για τα Χριστούγεννα του 2023. Εντάξει, το ξέρουμε ότι αργούν αλλά ας προετοιμαζόμαστε από τώρα.

σκούρο μπορντό-μανικιούρ-με-καρό-σχέδια-ιδέες-

Μπορντό χρώμα στα νύχια: Μπορντό νύχια με χρυσές και ασημί γραμμές

Η παρακάτω ιδέα είναι σίγουρα από τις αγαπημένες μας αφού κρύβει όλο το σικ και όλη την λάμψη που απαιτεί μία γυναίκα. Αν θέλεις ένα σικ, glamourous και trendy μανικιούρ για μία επίσημη περίσταση τότε σίγουρα τα παρακάτω μπορντό νύχια θα σε ενθουσιάσουν.

μπορντό-νύχια-με-στρας-ιδέες-

Μπορντό χρώμα στα νύχια: Μπορντό νύχια με γκλίτερ και στρας

Δεν πρέπει να αποχωριστείς τα γκλίτερ και τα στρας το 2023 και το μπορντό σου επιτρέπει να παίξεις μαζί τους μέχρι τελικής πτώσης. Όπως βλέπεις το συγκεκριμένο χρώμα, όταν συνδυάζεται με γκλίτερ και στρας έχει πάντα σικ αποτελέσματα.

μπορντό-νύχια-με-στρας-ιδέες-

Μπορντό χρώμα στα νύχια: Μπορντό νύχια με animal print

Αν θέλεις να βγάλεις στην επιφάνεια την περιπετειώδη πλευρά σου τότε σίγουρα ένα animal print θα σου ταίριαζε πολύ. Διάλεξε λοιπόν το μπορντό χρώμα και απογείωσέ το με ένα animal print σχέδιο σε παρόμοιες αποχρώσεις.

μπορντό-νύχια-με-animal print-ιδέες-

ιδέες-για-μπορντό μανικιούρ-το-2023-τάσεις-

ιδέες-για-μπορντό μανικιούρ-το-2023-τάσεις-

ιδέες-για-μπορντό μανικιούρ-το-2023-τάσεις-

Δείτε ακόμα Bronze nails: Τα φθινοπωρινά νύχια με τόνους λάμψης είναι στις must τάσεις

ιδέες-για-μπορντό μανικιούρ-το-2023-τάσεις-

Μπορντό χρώμα στα νύχια: Μπορντό νύχια με γεωμετρικά σχέδια

Τα γεωμετρικά σχέδια τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει μόδα όχι μόνο στο μανικιούρ αλλά και στα κοσμήματά μας. Μπορείς λοιπόν να επιλέξεις γεωμετρικά σχέδια για τα νύχια σου με πρωταγωνιστή πάντα το μπορντό και να συνδυάσεις το μανικιούρ σου με μίνιμαλ δαχτυλίδια όπως στην παρακάτω εικόνα.

μπορντό-νύχια-με-γεωμετρικά σχέδια-ιδέες-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα νύχια στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close