Οι νέες τάσεις στο μακιγιάζ για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2021_

Οι νέες τάσεις στο μακιγιάζ για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2021!Οι νέες τάσεις στο μακιγιάζ είδαν το φως της δημοσιότητας κι εμείς θα τις μοιραστούμε μαζί σας στο παρακάτω άρθρο. Οι τάσεις στο μακιγιάζ για την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2021 ταιριάζουν σε κάθε γυναίκα.

Τάσεις που περιλαμβάνουν, κόκκινα χείλη, σκούρες αποχρώσεις στα κραγιόν, smokey eyes, έντονες γραμμές στο eye liner, χρωματιστές σκιές και χρωματιστά eye liner στα μάτια, ρουζ σε ροζ και γήινες αποχρώσεις αλλά και το αγαπημένο μας no make up μακιγιάζ, που φέτος θα πρωταγωνιστήσει.

Δείτε ακόμα Έξυπνα κόλπα μακιγιάζ για τις ηλικιωμένες γυναίκες

Όπως καταλαβαίνετε, οι τάσεις για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι, ταιριάζουν σε γυναίκες που τους αρέσει να πειραματίζονται αλλά και σε rock προσωπικότητες. Επίσης, ακόμη κι αν δεν σας αρέσει να βάφεστε έντονα, οι φετινές τάσεις έχουν χώρο και για εσάς. Διαβάστε παρακάτω: 

Οι νέες τάσεις στο μακιγιάζ για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2021:Κόκκινο χρώμα στα χείλη!

Το κόκκινο χρώμα στα χείλη θα φορεθεί πολύ την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2021. Το κόκκινο χρώμα κάνει τα χείλη σου να μοιάζουν σαγηνευτικά και μπορείς να το υιοθετήσεις κι εσύ. Μπορεί να είναι ένα έντονο χρώμα όμως ταιριάζει τόσο σε μελαχρινές όσο και σε ξανθές γυναίκες.

κόκκινο_κραγιόν_στα_χείλη_ Οι νέες τάσεις στο μακιγιάζ για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2021_

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι με μία μικρή έρευνα αγοράς να βρεις την απόχρωση του κόκκινου στα κραγιόν, που σου ταιριάζει περισσότερο. Μπορείς να βάλεις το αγαπημένο σου κόκκινο κραγιόν στην τηλεδιάσκεψη, στον περίπατο ή ακόμη και σε μερικές υποχρεώσεις στο κέντρο, αν θες να είσαι πάντα περιποιημένη.

κόκκινο_κραγιόν_στα_χείλη_ Οι νέες τάσεις στο μακιγιάζ για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2021_

Το κόκκινο χρώμα στα χείλη το φοβόντουσαν οι γυναίκες για αρκετά χρόνια. Από το 2020 και μετά όμως, φαίνεται πως το κόκκινο χρώμα στα χείλη είναι από τα πιο μοντέρνα χρώματα στα κραγιόν που μπορείς να επιλέξεις. Οπότε, μην το σκέφτεσαι περισσότερο!

κόκκινο_κραγιόν_στα_χείλη_

Οι νέες τάσεις στο μακιγιάζ για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2021:Έντονο highlighter στο πρόσωπο!

Το highliter από το 2020 έχει γίνει τάση. Κάθε γυναίκα έχει το δικό της highlighter και πολύ καλά κάνει, αφού το highlighter δίνει την απαραίτητη λάμψη στο πρόσωπό σου. Το highlighter δεν έχει εποχή όμως οι γυναίκες το προτιμούν περισσότερο την Άνοιξη και το Καλοκαίρι.

μακιγιάζ_με_έντονο_highlighter_ Οι νέες τάσεις στο μακιγιάζ για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2021_

Αυτό συμβαίνει, διότι το highlighter προσφέρει μία λάμψη και μία δροσιά που το Καλοκαίρι την έχουμε ανάγκη. Στην μαυρισμένη σου επιδερμίδα το highlighter θα δώσει ακριβώς αυτή την λάμψη που χρειάζεται. Φαίνεται μάλιστα πως την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2021, το highlighter θα έχει την τιμητική του.

μακιγιάζ_με_έντονο_highlighter_

Το έντονο highlighter θα φορεθεί πολύ αφού οι γυναίκες το 2021 αποφάσισαν να λάμψουν κυριολεκτικά και μεταφορικά. Το highlighter μπορείς να το φορέσεις οπουδήποτε θες στο πρόσωπο. Συνήθως όμως το εφαρμόζουμε στην μύτη, στα ζυγωματικά και στο μέτωπο.

μακιγιάζ_με_έντονο_highlighter_

Οι νέες τάσεις στο μακιγιάζ για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2021:Έντονες γραμμές eye – liner στα μάτια

Οι έντονες γραμμές στα eye liner έχουν γίνει τάση από τον Χειμώνα του 2020. Φαίνεται πως αυτή η αγαπημένη τάση ήρθε για να μείνει κι έτσι, θα πρωταγωνιστήσει και την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2021. Έντονες γραμμές στα eye liner λοιπόν με περίτεχνα σχέδια για να εντυπωσιάσεις.

έντονες_γραμμές_eye liner_ Οι νέες τάσεις στο μακιγιάζ για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2021_

Μπορείς να φτιάξεις με το eye liner όποιο σχέδιο σου αρέσει καλύτερα. Άσε την φαντασία σου να ελευθερωθεί και δημιούργησε γατίσια και σαγηνευτικά μάτια που κανείς δε θα μπορέσει να τους αντισταθεί. Ειδικά τώρα που χρειαζόμαστε τις μάσκες, τα μάτια θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρόσωπο και στο μακιγιάζ σου.

έντονες_γραμμές_eye liner_

Μπορείς μάλιστα να φτιάξεις μία έντονη γραμμή eye liner από την πάνω πλευρά του ματιού και μία έντονη γραμμή eye liner από την κάτω μεριά του ματιού. Γατίσιο και σαγηνευτικό βλέμμα που σίγουρα θα σου ταιριάζει πολύ!

έντονες_γραμμές_eye liner_ Οι νέες τάσεις στο μακιγιάζ για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2021_

Οι νέες τάσεις στο μακιγιάζ για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2021:Μπλε σκιά στα μάτια

Το μπλε είναι ένα χρώμα που μπορείς να το φορέσεις την Άνοιξη και το Καλοκαίρι τόσο στα ρούχα όσο και στο μακιγιάζ σου. Έτσι, το μπλε χρώμα στην σκιά θα πρωταγωνιστήσει την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2021. Μπλε σαγηνευτικά μάτια που μυρίζουν Καλοκαίρι ή ταιριάζουν με το ανθισμένο τοπίο της Άνοιξης.

μπλε σκιά_στα_μάτια_ Οι νέες τάσεις στο μακιγιάζ για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2021_

Μπορεί να σου φαίνεται extreme χρώμα όμως ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες. Μπορείς να δημιουργήσεις ένα πολύ σικ αλλά και μοντέρνο μακιγιάζ με μπλε σκιά και η παρακάτω φωτογραφία αποτελεί την απόδειξη που έψαχνες.

μπλε σκιά_στα_μάτια_

Αν πάλι σου αρέσει να πειραματίζεσαι μπορείς να προσπαθήσεις να αντιγράψεις την παρακάτω ιδέα. Μπλε έντονη σκιά στις άκρες των ματιών με μερικά γκλίτερ για να μην μπορεί κανείς να σου αντισταθεί. Σαγηνευτικά μάτια μέσα στην λάμψη.

μπλε σκιά_στα_μάτια_

Οι νέες τάσεις στο μακιγιάζ για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2021:No make up μακιγιάζ

Δεν θα μπορούσε το no make up μακιγιάζ να λείπει από αυτή την λίστα. Το no make up μακιγιάζ έχει προκαλέσει σάλο στον κόσμο της μόδας αλλά και στις γυναίκες που τους αρέσει να ενημερώνονται για τις νέες τάσεις στο μακιγιάζ. Είναι εντυπωσιακό και ανοίγει επιτέλους την πόρτα στην φυσικότητα.

no make up_μακιγιάζ_ιδέες_ Οι νέες τάσεις στο μακιγιάζ για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2021_

Τώρα με την καραντίνα άλλωστε, οι περισσότερες γυναίκες επιλέγουν να μείνουν άβαφες ή να φτιάξουν ένα no make up μακιγιάζ που θα τις διατηρεί περιποιημένες αλλά όχι υπερβολικές. Και φαίνεται ότι εξαιτίας των συνθηκών ξεκίνησε και η μόδα του no make up.

no make up_μακιγιάζ_ιδέες_ Οι νέες τάσεις στο μακιγιάζ για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2021_

Το no make up μακιγιάζ χωρίζεται σε δύο κατηγορίες. Είτε μπορείς να επιλέξεις τα πιο φυσικά χρώματα της παλέτας σου έτσι ώστε να βαφτείς αλλά να μην φαίνεται ότι είσαι βαμμένη. Είτε μπορείς να μην βαφτείς καθόλου και να αφήσεις την φυσική σου ομορφιά να σαγηνεύσει τα πλήθη.

no make up_μακιγιάζ_ιδέες_

Οι νέες τάσεις στο μακιγιάζ για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2021:Ρουζ σε ροζ και γήινες αποχρώσεις

Το ρουζ είναι σημαντικό σε ένα μακιγιάζ. Έτσι την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2021 φαίνεται πως πρωταγωνιστές στα χρώματα του ρουζ θα είναι το ροζ και οι γήινες αποχρώσεις του καφέ. Μία τάση που μας βολεύει πολύ αφού το ροζ και οι γήινες αποχρώσεις, είναι τα χρώματα που επιλέγουμε οι περισσότερες έτσι και αλλιώς.

ροζ ρουζ_και_ρουζ_σε_γήινες αποχρώσεις_ no make up_μακιγιάζ_ιδέες_ Οι νέες τάσεις στο μακιγιάζ για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2021_

Έτσι επέλεξε το αγαπημένο σου ρουζ σε ροζ ή γήινες αποχρώσεις και ολοκλήρωσε το μακιγιάζ σου. Τόνισε τα ζυγωματικά σου, κάνε σβησίματα και γενικά κάνε το πρόσωπό σου να δείξει ακόμη πιο όμορφο από ότι ήδη είναι.

ροζ ρουζ_και_ρουζ_σε_γήινες αποχρώσεις_

Όπως μπορείτε να δείτε και στην παρακάτω φωτογραφία, το ροζ χρώμα δεν είναι καθόλου έντονο και δεν απέχει πολύ από τα φυσικά χρώματα πολλών γυναικών. Ταιριάζει τόσο σε λευκές όσο και σε σταρένιες επιδερμίδες και μπορείς φέτος την Άνοιξη και το Καλοκαίρι να το επιλέξεις κι εσύ.

ροζ ρουζ_και_ρουζ_σε_γήινες αποχρώσεις_ ροζ ρουζ_και_ρουζ_σε_γήινες αποχρώσεις_ no make up_μακιγιάζ_ιδέες_ Οι νέες τάσεις στο μακιγιάζ για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2021_

Οι νέες τάσεις στο μακιγιάζ για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2021:Σκούρα χρώματα στα κραγιόν

Μπορεί τα σκούρα χρώματα στα κραγιόν να πρωταγωνιστούν για χρόνια τον Χειμώνα, όμως φέτος την Άνοιξη και το Καλοκαίρι, φαίνεται πως οι γυναίκες μπορούμε να βγάλουμε στην επιφάνεια την rock πλευρά μας χωρίς να σκεφτόμαστε τα καλοκαιρινά και τα χειμερινά χρώματα.

σκούρα_κραγιόν_ Οι νέες τάσεις στο μακιγιάζ για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2021_

Φέτος την Άνοιξη και το Καλοκαίρι λοιπόν θα κάνουμε την διαφορά και θα επιλέξουμε την πιο σκούρη απόχρωση στα κραγιόν. Μία rock και τόσο μοντέρνα ιδέα που εμείς αγαπάμε πολύ. Καιρός να την δοκιμάσεις κι εσύ.

σκούρα_κραγιόν_ σκούρα_κραγιόν_ Οι νέες τάσεις στο μακιγιάζ για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2021_

Κι αν οι παραπάνω δύο εικόνες σου φάνηκαν υπερβολικές, μπορείς να επιλέξεις μία πιο γλυκιά σκούρα απόχρωση όπως αυτή που επέλεξε η κοπέλα της φωτογραφίας. Είναι υπέροχο και γλυκό χρώμα που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες και σε όλες τις γυναικείες προσωπικότητες.

σκούρα_κραγιόν_

Οι νέες τάσεις στο μακιγιάζ για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2021:Τα smokey eyes παραμένουν στις τάσεις!

Τα smokey eyes έχουν καταφέρει να κλέψουν τις γυναικείες καρδιές. Μάλιστα οι γυναίκες λατρεύουν τόσο πολύ τα smokey eyes που οι περισσότερες έχουν μπει στην διαδικασία να μάθουν να φτιάχνουν μόνες τους smokey eyes χωρίς να έχουν ούτε ένα πτυχίο αισθητικού.

smokey eye_ιδέες_ σκούρα_κραγιόν_ σκούρα_κραγιόν_ Οι νέες τάσεις στο μακιγιάζ για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2021_

Μία τόσο αγαπημένη τάση που τονίζει το βλέμμα σου και σου επιτρέπει να παίξεις με τα χρώματα της παλέτας και να πειραματιστείς δε θα μπορούσαμε να την αποχωριστούμε τόσο εύκολα ακόμη κι αν μας το ζητούσαν. Έτσι τα smokey eyes θα είναι στις τάσεις φέτος την Άνοιξη και το Καλοκαίρι.

smokey eye_ιδέες_

Διάλεξε τα αγαπημένα σου χρώματα και παίξε μαζί τους. Τόνισε το βλέμμα σου και πρόσεξε να διατηρήσεις τα χείλη σου σε απαλές αποχρώσεις, για να μην κάνεις ένα υπερβολικό αποτέλεσμα. Μία υπέροχη τάση που θα σαγηνεύσει για ακόμη μία χρονιά!

smokey eye_ιδέες_ smokey eye_ιδέες_ σκούρα_κραγιόν_ σκούρα_κραγιόν_ Οι νέες τάσεις στο μακιγιάζ για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2021_

Οι νέες τάσεις στο μακιγιάζ για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2021:Χρωματιστές σκιές και χρωματιστά eye – liners στα μάτια!

Την Άνοιξη και το Καλοκαίρι το χρώμα θα μπει και επίσημα στις ζωές μας. Έτσι οι οίκοι μόδας μας προτείνουν να διαλέξουμε χρωματιστές σκιές αλλά και χρωματιστά eye liner και να κάνουμε πρωτότυπα και πολύ μοντέρνα αποτελέσματα.

χρωματιστές_σκιές_και_χρωματιστά_eye_liner_

Από το 2020 κυκλοφορούν στην αγορά eye liner σε λευκές, ροζ και όποια άλλη απόχρωση επιθυμείς. Τα παραδοσιακά μαύρα eye liner παραμένουν στην μόδα όμως πλέον δεν είναι η μόνη σου επιλογή. Μη φοβηθείς λοιπόν να πειραματιστείς με τα χρωματιστά eye liner και τις χρωματιστές σκιές του νεσεσέρ σου.

χρωματιστές_σκιές_και_χρωματιστά_eye_liner_

Παρακάτω βλέπετε πόσο girly, πόσο μοντέρνο αλλά και πόσο σικ είναι ένα ροζ eye liner. Μάλιστα αν το συνδυάσεις με λίγα γκλίτερ, θα δημιουργήσεις σίγουρα ένα φρέσκο ανοιξιάτικο ή καλοκαιρινό μακιγιάζ.

χρωματιστές_σκιές_και_χρωματιστά_eye_liner_ smokey eye_ιδέες_ smokey eye_ιδέες_ σκούρα_κραγιόν_ σκούρα_κραγιόν_ Οι νέες τάσεις στο μακιγιάζ για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2021_

Χείλη με διαβαθμίσεις

Για το τέλος αφήσαμε τα χείλη με διαβαθμίσεις. Τι εννοούμε με αυτό; Χείλη όμπρε που κάνουν διχρωμίες. Μπορείς λοιπόν να φτιάξεις ένα περίγραμμα στα χείλη και στην συνέχεια να εφαρμόσεις ένα κραγιόν. Από πάνω μπορείς να βάλεις ένα διάφανο lip gloss όπως η κοπέλα της φωτογραφίας.

Επίσης μπορείς να συνδυάσεις δύο διαφορετικά χρώματα στα χείλη, ένα σκουρόχρωμο κι ένα ανοιχτόχρωμο και να κάνεις τα χείλη σου να μοιάζουν πιο όμορφα από ποτέ.

χείλη_με_διαβαθμίσεις_

All photos via Pinterest

Διαβάστε όλες τα άρθρα για το μακιγιάζ στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close