Η no.1 συμβουλή της Κατερίνας Καινούργιου για να αποκτήσετε σοκολατένιο μαύρισμα!

Ναι, επίσημα πλέον έχουμε ξεκινήσει να μετράμε πόσα μπάνια έχουμε κάνει φέτος (όχι, δεν μετράμε και τα παγωτά, don’t worry). Στόχος μας και αυτό το καλοκαίρι είναι να αποκτήσουμε έστω και λίγο «χρωματάκι» από τον ήλιο, για να δείχνουμε πιο σέξι και λαμπερές. Πριν όμως ξεκινήσουμε την συστηματική ηλιοθεραπεία (με αντηλιακή προστασία πάντα), υπάρχει ένα βήμα που πρέπει όλοι να κάνουμε και για να σας πείσουμε ακόμα περισσότερο, να σας ενημερώσουμε πως το συστήνει και η Κατερίνα Καινούργιου.

«Ένα ολικό peeling είναι αυτό που χρειάζεστε για τέλειο δέρμα στην παραλία», έγραψε η παρουσιάστρια στη λεζάντα της φωτογραφίας της, στην οποία φαίνεται να κρατάει ένα βαζάκι με scrub.

Η απολέπιση πριν βγείτε στην παραλία είναι απαραίτητη, ώστε να απομακρυνθούν τα νεκρά κύτταρα. Το δέρμα σας θα είναι πολύ πιο απαλό, πολύ πιο λαμπερό, ενώ το μαύρισμά σας θα κρατήσει για περισσότερο διάστημα. Ακόμα κι αν δεν θέλετε να ξοδέψετε χρήματα για ένα ανάλογο προϊόν, μπορείτε πανεύκολα να φτιάξετε το δικό σας homemade, χρησιμοποιώντας λάδι και ζάχαρη.InStyle.gr

Close