ιδέες-για-ντύσιμο-με-μακρύ πουλόβερ-τον-Χειμώνα 2023-

Τα μακριά πουλόβερ είναι η νέα τάση για τον Χειμώνα 2024 και μπορείς να τα φορέσεις με φούστες, παντελόνια, κολάν και ό,τι άλλο σου αρέσει. Σήμερα θα δούμε μερικές προτάσεις με μακριά πουλόβερ για κάθε περίσταση.

Τα τελευταία χρόνια τα oversized πουλόβερ έχουν κλέψει τις καρδιές των γυναικών που αγαπούν την άνεση και το στιλ. Πολύ συχνά μάλιστα φοριούνται σαν φορέματα. Τα μακριά πουλόβερ ανήκουν στην ίδια κατηγορία με τα oversized και φαίνεται πως από την αρχή του 2024 ήρθαν για να μείνουν.

Στο σημερινό άρθρο θα δούμε πως μπορούμε να φορέσουμε και να αναδείξουμε ένα μακρύ πουλόβερ. Με παντελόνια, παντελόνες, φούστες, πάνω από πουκάμισα και άλλους πολλούς τρόπους για να κάνεις το μακρύ σου πουλόβερ να κολακεύει την σιλουέτα σου και να μην “χύνεται” απλά πάνω σου. Διαβάστε παρακάτω: 

Ντύσιμο με μακριά πουλόβερ το 2023: Μακρύ πουλόβερ με παντελόνα με παγιέτα

Τα γκλίτερ, τα στρας και οι παγιέτες είναι τάση τον Χειμώνα 2022-2023 και μπορεί καθ’ όλη την διάρκεια των Γιορτών να την ευχαριστηθήκαμε την λάμψη, όμως ποτέ δεν είναι αρκετή. Για ένα μοντέρνο και εντυπωσιακό ντύσιμο μην διστάσεις να συνδυάσεις ένα γκρι μακρύ πουλόβερ με trendy σχέδια και μία παντελόνα με παγιέτα.

Ντύσιμο με μακριά πουλόβερ: Όλες οι τάσεις για τον Χειμώνα 2023

Ντύσιμο με μακριά πουλόβερ το 2023: Φόρα το πουλόβερ μέσα από το παντελόνι

Ένα μακρύ πουλόβερ στις πολύ αδύνατες γυναίκες, μπορεί να φανεί σαν τσουβάλι αν δεν ξέρεις πως να το κάνεις να σε κολακεύει. Έτσι, μπορείς να περάσεις τις άκρες του πουλόβερ σου μέσα από το παντελόνι, έτσι ώστε να μην χαθεί τελείως η σιλουέτα σου φορώντας το.

μακρύ-κίτρινο πουλόβερ-με-μοβ παντελόνι-ιδέες-

Ντύσιμο με μακριά πουλόβερ το 2023: Συνδύασε το με το καρό

Τα καρό παντελόνια είναι της μόδας τον Χειμώνα 2023 και φαίνεται πως θα φορεθούν πολύ. Αν θες να κλέψεις τις εντυπώσεις σε κάθε σου καθημερινή εμφάνιση αλλά και στην βόλτα, τότε ένα σικ καρό παντελόνι σε ίσια γραμμή θα δείξει τελείως με ένα ροζ απαλό πουλόβερ.

γκρι-καρό παντελόνι-με-ροζ πουλόβερ-ιδέες-

Ντύσιμο με μακριά πουλόβερ το 2023: Φόρα το πουλόβερ πάνω από το φόρεμα

Μπορείς επίσης να αλλάξεις τον χαρακτήρα του ρούχου σου δημιουργώντας άκρως μοντέρνα ντυσίματα σαν το παρακάτω. Ένα σικ λευκό φόρεμα με πιέτες που από πάνω θα φορέσεις αντί για πανωφόρι ένα μακρύ πουλόβερ με μερικά κουμπιά. Είναι τέλειο!

μακρύ πουλόβερ-πάνω-από-φόρεμα-ιδέες-

Δείτε ακόμα Ιανουάριος 2023: Ιδέες για μοντέρνο ντύσιμο όλες τις ώρες της μέρας

ιδέες-για-ντύσιμο-με-μακρύ πουλόβερ-τον-Χειμώνα 2023-

Ντύσιμο με μακριά πουλόβερ το 2023: Μακρύ πουλόβερ με φούστα με παγιέτα

Και στις φούστες η παγιέτα κυριαρχεί και μπορείς τον Χειμώνα 2023 να συνδυάσεις την αγαπημένη σου λαμπερή φούστα με ένα μακρύ πουλόβερ στις ίδιες αποχρώσεις. Η εικόνα συγκλονίζει αφού παίζει με τις αντιθέσεις και πρωταγωνιστεί σε όλα τα μεγάλα περιοδικά μόδας.

μάξι φούστα-με-παγιέτα-και-φαρδύ-πουλόβερ-ιδέες-

Ντύσιμο με μακριά πουλόβερ το 2023: Traditional ντύσιμο

Είμαστε παιδιά των Βαλκανίων και αυτό σημαίνει πως το παρακάτω σχέδιο σίγουρα το θυμάσαι από τα παλιά πουλόβερ, τα μαξιλάρια του καναπέ ακόμη και τις κουβέρτες ή τα καλύμματα. Τον Χειμώνα 2023 μπορείς να τα φορέσεις και πάλι τα αγαπημένα σου πουλόβερ με μία μίνι φούστα.

vintage-πουλόβερ-με-μίνι φούστα-ιδέες-

Ντύσιμο με μακριά πουλόβερ το 2023: Άσε το μισό πουλόβερ απέξω

Για ένα πιο σικ ντύσιμο μπορείς να αντιγράψεις και την παρακάτω εικόνα. Μία μάξι φούστα σε στενή γραμμή με ένα φαρδύ και μακρύ πουλόβερ που όμως το μισό είναι μέσα από την φούστα. Κάνει το ντύσιμό σου πιο επιμελώς ατημέλητο και κολακεύει κάθε σιλουέτα.

φούστα-σε-στενή γραμμή-με-μπεζ-πουλόβερ-ιδέες-

ιδέες-για-ντύσιμο-με-μακρύ πουλόβερ-τον-Χειμώνα 2023-

Δείτε ακόμα Η Ευγενία Σαμαρά φόρεσε το total pastel σύνολο που σιγουρά θες να αντιγράψεις

ιδέες-για-ντύσιμο-με-μακρύ πουλόβερ-τον-Χειμώνα 2023-

ιδέες-για-ντύσιμο-με-μακρύ πουλόβερ-τον-Χειμώνα 2023-

ιδέες-για-ντύσιμο-με-μακρύ πουλόβερ-τον-Χειμώνα 2023-

Ντύσιμο με μακριά πουλόβερ το 2023: Φόρα το πουλόβερ πάνω από το πουκάμισο

Σε μία παραλλαγή κολεγιακού στιλ μπορείς στην δουλειά ή στην βόλτα να φορέσεις ένα λευκό πουκάμισο και από πάνω ένα πουλόβερ, κατά προτίμηση αμάνικο για να φαίνεται και το πουκάμισο. Ένα τζιν, ένα κολάν ή ένα παντελόνι είναι ό,τι πρέπει για να ολοκληρώσεις την εικόνα σου.

πουλόβερ-πάνω-από-πουκάμισο-ιδέες-

ιδέες-για-ντύσιμο-με-μακρύ πουλόβερ-τον-Χειμώνα 2023-

ιδέες-για-ντύσιμο-με-μακρύ πουλόβερ-τον-Χειμώνα 2023-

Ντύσιμο με μακριά πουλόβερ το 2023: Παίξε με τις αντιθέσεις

Το 2023 προκαλεί τις γυναίκες να δοκιμάσουν νέα πράγματα στο στιλ τους. Έτσι μία ρομαντική μάξι ροζ φούστα με τούλια και πιέτες μπορεί πραγματικά να δείξει υπέροχη με το κατάλληλο μακρύ πουλόβερ από πάνω. Η εικόνα μιλάει από μόνη της.

πουλόβερ-με-ροζ-φούστα-ιδέες-

Δείτε ακόμα Moto biker ντύσιμο: Η νέα τάση στο γυναικείο ντύσιμο τον Χειμώνα 2023

ιδέες-για-ντύσιμο-με-μακρύ πουλόβερ-τον-Χειμώνα 2023-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για την μόδα στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη

Close