Νύχια -Φεβρουαρίου- 2022-: Ιδέες -και- σχέδια-

Νύχια Φεβρουαρίου 2022: Ιδέες και σχέδια. 20 μοντέρνες ιδέες και σχέδια για νύχια για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, τις Απόκριες ή τις καθημερινές σας εμφανίσεις.

Ο Φεβρουάριος μπορεί να είναι ο μήνας με τις λιγότερες μέρες του χρόνου όμως έχουμε πολλά να περιμένουμε κάθε χρόνο από αυτόν. Τον Φεβρουάριο γιορτάζουμε τον Άγιο Βαλεντίνο, που είναι η γιορτή των ερωτευμένων αλλά και τις Απόκριες. Σύμφωνα με αυτές τις δύο γιορτές θα σας δείξουμε τα νύχια του Φεβρουαρίου.

Συγκεντρώσαμε για εσάς σχέδια για Νύχια Φεβρουαρίου 2022 για το  μανικιούρ σας που είναι εμπνευσμένα από τον Άγιο Βαλεντίνο αλλά και τις Απόκριες. Κόκκινα νύχια, νύχια με γκλίτερ, με αποκριάτικες μάσκες, αλλά και μοντέρνα καθημερινά νύχια για κάθε περίσταση του Φεβρουαρίου. Διαβάστε παρακάτω: 

Νύχια Φεβρουαρίου 2022: Ματ nude νύχια με καρδούλες

Ξεκινάμε το σημερινό μας άρθρο με ένα πολύ ερωτιάρικο μανικιούρ που ταιριάζει σε γυναίκα κάθε ηλικίας. Ματ nude νύχια με ροζ αλλά και κόκκινες μικρές καρδούλες. Ένα νεανικό αλλά και αγαπησιάρικο, ρομαντικό μανικιούρ που θα το αγαπήσεις!

Νύχια Φεβρουαρίου: 20 μοντέρνα σχέδια μανικιούρ

Νύχια Φεβρουαρίου 2022: Μαύρα νύχια με φτερά και αποκριάτικες μάσκες

Μπορείς να καλώς ορίσεις τις Απόκριες στην ζωή σου φτιάχνοντας ένα υπέροχο αποκριάτικο μανικιούρ. Μαύρα νύχια με ζωγραφισμένα λευκά φτερά αλλά και λευκές αποκριάτικες μάσκες. Ένα μοντέρνο μανικιούρ που θα σε βάλει για τα καλά σε αποκριάτικο κλίμα.

μαύρα-νύχια-με-φτερά-και-αποκριάτικες μάσκες-ιδέες-

Νύχια Φεβρουαρίου 2022: Πετρόλ νύχια με γκλίτερ

Μπορεί τον Φεβρουάριο να γιορτάζουμε τις Απόκριες και τον Άγιο Βαλεντίνο όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να διαλέξουμε ένα μανικιούρ για κάθε περίσταση. Πετρόλ νύχια με μοντέρνα σχέδια και γκλίτερ που είναι της μόδας αλλά και που θα σε βάλουν και σε πάρτι διάθεση για τις Απόκριες.

νύχια-για-τον-Φεβρουάριο-πετρόλ-νύχια-με-γκλίτερ-ιδέες-

Νύχια Φεβρουαρίου 2022: Κόκκινα νύχια συνδυασμένα με ροζ χρώμα και μαύρες και χρυσές γραμμές

Το κόκκινο είναι ένα χαρούμενο χρώμα και συνάμα είναι και το χρώμα του πάθους. Διάλεξε λοιπόν έναν ερωτιάρικο συνδυασμό του κόκκινου και του ροζ και φτιάξε μοντέρνα σχέδια με μαύρες και χρυσές γραμμές. Αυτά τα νύχια μπορούν να απογειώσουν κάθε σου εμφάνιση.

κόκκινα-νύχια-με-σχέδια-για-τον-Άγιο Βαλεντίνο-ιδέες-

Νύχια Φεβρουαρίου 2022: Ματ νύχια με χρωματιστές καρδούλες

Το παρακάτω σχέδιο για τα νύχια είναι άκρως girly και πολύ μοντέρνο. Ματ νύχια με χρωματιστές καρδούλες. Αυτά τα νύχια μπορούν να τα υιοθετήσουν και γυναίκες με κοντά νύχια για ένα σικ και πολύ μοντέρνο μανικιούρ.

ματ-νύχια-με-καρδούλες-για-τον-Άγιο Βαλεντίνο-ιδέες-

Νύχια Φεβρουαρίου 2022:  Παραλλαγή γαλλικού μανικιούρ με κόκκινο χρώμα και χρυσές γραμμές

Οι παραλλαγή του γαλλικού μανικιούρ είναι η τάση του 2022. Το χρυσό από την άλλη είναι το χρώμα που βρέθηκε στην κορυφή των τάσεων από τα Χριστούγεννα του 2021. Μπορείς λοιπόν να δημιουργήσεις ένα παθιάρικο και μοντέρνο μανικιούρ συνδυάζοντας μία μπεζ βάση με κόκκινες άκρες και χρυσές γραμμές ανάμεσα σε αυτά τα δύο χρώματα.

παραλλαγή-γαλλικού μανικιούρ-για-τον-Φεβρουάριο-ιδέες-

Νύχια Φεβρουαρίου 2022:  Μοντέρνα σχέδια στα νύχια με λευκό χρώμα και ασημί γκλίτερ

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το λευκό του γαλακτερού, το κλασικό λευκό αλλά και το ασημί γκλίτερ για να φτιάξεις νύχια με μοντέρνα σχέδια. Η παρακάτω ιδέα για νύχια είναι η Νο1 τάση για τα νύχια του 2022 και φυσικά μπορείς να τα επιλέξεις κι εσύ.

μοντέρνα-σχέδια-στα-νύχια-με-γκλίτερ-για-τον-Φεβρουάριο-

Νύχια Φεβρουαρίου 2022: Μπλε νύχια με καρδούλες

Το μπλε είναι ένα υπέροχο χρώμα για τα νύχια μας και μπορούμε τον Φεβρουάριο να φτιάξουμε μπλε ηλεκτρίκ νύχια με μπλε καρδούλες. Ένα απόλυτα μοντέρνο μανικιούρ που θα μαγνητίσει όλα τα βλέμματα.

μπλε-νύχια-με-καρδούλες-για-τον-Φεβρουάριο 2022-ιδέες-

Νύχια Φεβρουαρίου 2022: Μοβ νύχια με γκλίτερ

Τα παρακάτω μοβ νύχια με γκλίτερ είναι ό,τι πρέπει για τις Απόκριες αφού το μοβ είναι ένα πολύ χαρούμενο και αποκριάτικο χρώμα αλλά όλο το μυστικό είναι στα γκλίτερ. Τα συγκεκριμένα γκλίτερ είναι πιο χοντροκομμένα και μοιάζουν με κομφετί στα νύχια.

μοβ-νύχια-με-γκλίτερ-για-τον-Φεβρουάριο 2022-ιδέες-

Δείτε ακόμα Τα 20 πιο μοντέρνα σχέδια στα νύχια για τον Χειμώνα του 2022

ιδέες-για-νύχια-Φεβρουαρίου 2022- ιδέες-για-νύχια-Φεβρουαρίου 2022-

Νύχια Φεβρουαρίου 2022: Vintage νύχια σε πράσινο χρώμα

Μπορείς για τον Φεβρουάριο να διαλέξεις το πράσινο χρώμα και να δημιουργήσεις vintage σχέδια στα νύχια σου. Τα vintage σχέδια στο μανικιούρ είναι η απόλυτη τάση για το 2022 και αξίζει να δώσεις μια ευκαιρία σε αυτή τη μόδα.

vintage σχέδια-στα-νύχια-για-τον-Φεβρουάριο-ιδέες- ιδέες-για-νύχια-τον-Φεβρουάριο 2022-

Νύχια Φεβρουαρίου 2022: Αποκριάτικα νύχια με χρωματιστά γκλίτερ

Φυσικά και μπορείς να παίξεις με χρωματιστά γκλίτερ στα νύχια τις Απόκριες. Τα συγκεκριμένα νύχια μπορείς να τα κάνεις για όλο τον Φεβρουάριο ή για ένα μασκέ πάρτι έτσι ώστε να αναδείξεις την στολή που θα διαλέξεις φέτος.

αποκριάτικα-νύχια-με-γκλίτερ-ιδέες- ιδέες-για-νύχια-τον-Φεβρουάριο 2022-

Δείτε ακόμα Νύχια Ιανουαρίου 2022: 15 ιδέες για μανικιούρ

ιδέες-για-νύχια-τον-Φεβρουάριο 2022-

Νύχια Φεβρουαρίου 2022: Γαλλικό μανικιούρ με καρδούλες

Μπορείς σίγουρα να διαλέξεις και τον Φεβρουάριο ένα γαλλικό μανικιούρ. Για να κάνεις το γαλλικό σου μανικιούρ να ξεχωρίσει ανέδειξέ το με καρδούλες και θα μπεις για τα καλά στο κλίμα της εποχής.

γαλλικό μανικιούρ-με-καρδούλες-ιδέες- ιδέες-για-νύχια-τον-Φεβρουάριο 2022-

ιδέες-για-νύχια-τον-Φεβρουάριο 2022-

Νύχια Φεβρουαρίου 2022: Όμπρε νύχια με κόκκινο χρώμα

Αυτό το όμπρε είναι το αγαπημένο μας διότι μοιάζει ματωμένο μανικιούρ. Αν θέλεις λοιπόν να ντυθείς κάτι…τρομαχτικό φέτος τις Απόκριες μπορείς να επιλέξεις αυτό το μανικιούρ για να αναδείξεις την στολή σου.

όμπρε μανικιούρ-με-κόκκινο-χρώμα-τάσεις-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα νύχια στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close