ιδέες-για-χριστουγεννιάτικα-νύχια-σε-γαλλικό μανικιούρ-με-στρας-

Γαλλικό μανικιούρ: 29 χριστουγεννιάτικες ιδέες με στρας. Χριστουγεννιάτικες ιδέες για γαλλικό μανικιούρ με στρας αλλά και νύχια  με άλλα σχέδια σε αποχρώσεις του γαλλικού με στρας για τα φετινά χριστουγεννιάτικα νύχια σας.

Το γαλλικό μανικιούρ είναι από τα πιο διαδεδομένα σχέδια για τα νύχια. Είναι ένα μανικιούρ που παραμένει πάντα στην μόδα και βρίσκεται στην κορυφή των τάσεων. Το γαλλικό μανικιούρ στα νύχια ταιριάζει σε κάθε γυναίκα και μπορεί να υιοθετηθεί για κάθε περίσταση.

Φέτος τα Χριστούγεννα λοιπόν μπορείς να επιλέξεις το γαλλικό μανικιούρ με στρας για να μην ξεφύγεις από την λάμψη της εποχής! Συγκεντρώσαμε για εσάς 29 ιδέες για γαλλικό μανικιούρ με στρας αλλά και άλλα σχέδια για τα νύχια σε χρώματα του γαλλικού μανικιούρ με στρας.

Δείτε ακόμα Χριστουγεννιάτικα νύχια: 32 ιδέες για να φτιάξεις τα νύχια μόνη σου στο σπίτι

Τα σημερινά χριστουγεννιάτικα νύχια με γαλλικό μανικιούρ με στρας, είναι πραγματικά εντυπωσιακά και μπορούν να απογειώσουν το στιλ σας στο χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν, στις χριστουγεννιάτικες εξόδους σας αλλά και σε όλη την χριστουγεννιάτικη περίοδο. Διαβάστε παρακάτω:

Χριστουγεννιάτικες ιδέες για γαλλικό μανικιούρ με στρας: Όμπρε σε χρώματα του γαλλικού μανικιούρ με στρας

Ξεκινάμε το σημερινό μας άρθρο με κάτι μοντέρνο αλλά και κλασικό. Το όμπρε σχέδιο είναι σίγουρα στις τάσεις των σχεδίων για τα νύχια. Σήμερα λοιπόν σας δείχνουμε ένα υπέροχο χριστουγεννιάτικο όμπρε για τα νύχια με στρας στις αποχρώσεις του γαλλικού μανικιούρ.

Γαλλικό μανικιούρ: 29 χριστουγεννιάτικες ιδέες με στρας

Χριστουγεννιάτικες ιδέες για γαλλικό μανικιούρ με στρας: Γαλλικό μανικιούρ με στρας

Μπορείτε όμως να επιλέξετε ένα κλασικό γαλλικό μανικιούρ ακόμη και στα κοντά σας νύχια και να το αναδείξετε με λίγα και διακριτικά στρας. Μην ξεχνάς ότι τα στρας και τα γκλίτερ επιβάλλονται τα Χριστούγεννα.

γαλλικό-μανικιούρ-με-στρας-ιδέες-

Χριστουγεννιάτικες ιδέες για γαλλικό μανικιούρ με στρας: Γαλλικό μανικιούρ με στρας στο ένα νύχι

Άλλη μία ιδέα για χριστουγεννιάτικο γαλλικό μανικιούρ είναι και η παρακάτω. Μπορείτε σίγουρα να φτιάξετε ένα κλασικό γαλλικό μανικιούρ και να αναδείξετε το χριστουγεννιάτικο μανικιούρ σας με πρωτότυπα σχέδια με στρας και γκλίτερ.

γαλλικό-μανικιούρ-με-στρας-ιδέες-για-τα-Χριστούγεννα-

Χριστουγεννιάτικες ιδέες για γαλλικό μανικιούρ με στρας: Γαλλικό μανικιούρ σε ροζ και μαύρο χρώμα με στρας

Μπορείτε φυσικά να παίξετε με τα χρώματα και να δημιουργήσετε γαλλικό μανικιούρ σε χρώμα ροζ αλλά και μαύρο. Μπορείτε να αντιγράψετε το παρακάτω σχέδιο και να κάνετε τα χριστουγεννιάτικα νύχια σας ακόμη πιο όμορφα με τα κατάλληλα στρας.

χριστουγεννιάτικο-γαλλικό μανικιούρ-σε-μαύρο-και-ροζ-χρώμα-με-στρας-

Δείτε ακόμα Χριστουγεννιάτικα νύχια 2021 – 2022: Όλες οι τάσεις

όμπρε-χριστουγεννιάτικα νύχια-σε-χρώματα-του-γαλλικού-μανικιούρ-

Χριστουγεννιάτικες ιδέες για γαλλικό μανικιούρ με στρας: Γαλλικό μανικιούρ με στρας σε σχέδιο φιόγκο

Οι φιόγκοι είναι το σήμα κατατεθέν των Χριστουγέννων αφού τα δώρα που ανταλλάζουμε τα Χριστούγεννα είναι από τις αγαπημένες μας ασχολίες. Έτσι, μπορείτε να βάλετε στο γαλλικό μανικιούρ σας φιογκάκια από στρας.

γαλλικό-μανικιούρ-με-στρας-σε-σχήμα-φιόγκου-

Χριστουγεννιάτικες ιδέες για γαλλικό μανικιούρ με στρας: Γαλλικό μανικιούρ με ροζ βάση και μαύρες άκρες με στρας

Μπορείτε να βάψετε τα νύχια σας με ροζ βάση και μαύρες άκρες. Μία πανέμορφη παραλλαγή για γαλλικό μανικιούρ με τα απαραίτητα στρας. Έτσι τα χέρια σας θα δείξουν σαγηνευτικά όμορφα και σίγουρα θα τα λατρέψουν όλοι μα πάνω από όλα εσείς.

χριστουγεννιάτικο-γαλλικό-μανικιούρ-σε-ροζ-και-μαύρο-χρώμα-με-στρας-

Χριστουγεννιάτικες ιδέες για γαλλικό μανικιούρ με στρας: Όμπρε μυτερά νύχια με στρας

Μπορείς εκτός από τα χρώματα να παίξεις και με τα σχέδια των νυχιών σου. Μπορείς να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα και να κάνεις τα μικρά σου νύχια μυτερά. Για να διατηρήσεις τις ισορροπίες επέλεξε ένα όμπρε σε αποχρώσεις του γαλλικού και με τα κατάλληλα στρας αυτό το μανικιούρ θα απογειωθεί!

ιδέες-για-χριστουγεννιάτικα-νύχια-σε-γαλλικό μανικιούρ-

Χριστουγεννιάτικες ιδέες για γαλλικό μανικιούρ με στρας: Διακριτικό γαλλικό μανικιούρ με γαλάζια στρας

Μπορείς να βάλεις λίγο χρώμα στο κλασικό γαλλικό σου μανικιούρ. Έτσι διάλεξε ένα σικ γαλλικό μανικιούρ και απογείωσέ το με μπλε γκλίτερ στην βάση των νυχιών σας. Γιορτινά, χριστουγεννιάτικα σχέδια για κάθε γυναίκα!

ιδέες-για-χριστουγεννιάτικα-νύχια-σε-γαλλικό μανικιούρ-με-μπλε-στρας-

Δείτε ακόμα Χριστουγεννιάτικα νύχια: 15 ιδέες με πράσινα νύχια με στρας

ιδέες-για-χριστουγεννιάτικα-νύχια-σε-γαλλικό μανικιούρ-με-στρας-σε-μαύρο-και-λευκό-χρώμα-

Χριστουγεννιάτικες ιδέες για γαλλικό μανικιούρ με στρας: Γαλλικό μανικιούρ σε ροζ και κόκκινο χρώμα με στρας

Φυσικά και μπορείτε να επιλέξετε μία παραλλαγή γαλλικού μανικιούρ σε χρώμα ροζ και κόκκινο. Ως γνωστόν το κόκκινο είναι το χρώμα των Χριστουγέννων οπότε σίγουρα θα μπείτε στο κλίμα της εποχής. Φυσικά και τα στρας επιβάλλονται για ακόμη πιο εντυπωσιακά χριστουγεννιάτικα νύχια.

χριστουγεννιάτικο-γαλλικό-μανικιούρ-σε-κόκκινο-χρώμα- χριστουγεννιάτικο-γαλλικό-μανικιούρ-σε-μαύρο-χρώμα- χριστουγεννιάτικο-γαλλικό-μανικιούρ-ιδέες- χριστουγεννιάτικο-γαλλικό-μανικιούρ-ιδέες-

Χριστουγεννιάτικες ιδέες για γαλλικό μανικιούρ με στρας: Ματ γαλλικό μανικιούρ σε φούξια χρώμα

Ακόμη και τα Χριστούγεννα μπορείς να επιλέξεις ένα γαλλικό μανικιούρ σε φούξια αποχρώσεις με στρας και ματ σχέδιο. Θα είναι εντυπωσιακά τα χριστουγεννιάτικα νύχια σου και σίγουρα πολύ κ@ριτσίστικα.

χριστουγεννιάτικο-γαλλικό-μανικιούρ-σε-φούξια-χρώμα-

Χριστουγεννιάτικες ιδέες για γαλλικό μανικιούρ με στρας: Ματ γαλλικό μανικιούρ

Μπορείς να παίξεις με το χρώμα του μπεζ και του λευκού αλλά να φτιάξεις ένα ματ γαλλικό μανικιούρ για τα φετινά Χριστούγεννα. Τα στρας θα δώσουν την απαραίτητη λάμψη, στο ματ χριστουγεννιάτικο μανικιούρ σας. Επειδή τα νύχια είναι ματ, τα στρας θα δείξουν σικ ακόμη και στις πιο μίνιμαλ γυναίκες.

ματ-χριστουγεννιάτικο-γαλλικό-μανικιούρ-ιδέες- -χριστουγεννιάτικο-γαλλικό-μανικιούρ-ιδέες-με-λουλούδια-και-στρας- χριστουγεννιάτικο-γαλλικό-μανικιούρ-ιδέες-με-στρας- χριστουγεννιάτικο-γαλλικό-μανικιούρ-ιδέες-με-στρας- χριστουγεννιάτικο-γαλλικό-μανικιούρ-ιδέες-με-στρας-και-λουλούδια- χριστουγεννιάτικο-γαλλικό-μανικιούρ-ιδέες-με-στρας-

Χριστουγεννιάτικες ιδέες για γαλλικό μανικιούρ με στρας: Μοντέρνο γαλλικό μανικιούρ με κόκκινο χρώμα και στρας

Μπορείς να δημιουργήσεις μία παραλλαγή γαλλικού μανικιούρ με το κόκκινο χρώμα να αγκαλιάζει τα πλαϊνά των νυχιών σου. Τα στρας θα κάνουν το μανικιούρ σου να δείξει ακόμη πιο μοντέρνο και εντυπωσιακό.

χριστουγεννιάτικο-γαλλικό-μανικιούρ-ιδέες-με-στρας-σε-κόκκινο-χρώμα- χριστουγεννιάτικο-γαλλικό-μανικιούρ-ιδέες-με-στρας-σε-κόκκινο-χρώμα- χριστουγεννιάτικο-γαλλικό-μανικιούρ-ιδέες-με-στρας-σε-μαύρο-χρώμα- χριστουγεννιάτικο-γαλλικό-μανικιούρ-ιδέες-με-στρας- χριστουγεννιάτικο-γαλλικό-μανικιούρ-ιδέες-με-στρας- χριστουγεννιάτικο-γαλλικό-μανικιούρ-ιδέες-με-στρας-

Δείτε ακόμα Εντυπωσιακά DIY χριστουγεννιάτικα σχέδια στα νύχια βήμα βήμα!

χριστουγεννιάτικο-γαλλικό-μανικιούρ-ιδέες-με-πράσινα στρας- χριστουγεννιάτικο-γαλλικό-μανικιούρ-ιδέες-με-στρας-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα νύχια στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close