ιδέες-για-μανικιούρ-σε-φυσικές αποχρώσεις-

Μπορεί τις φυσικές αποχρώσεις στα νύχια να τις επιλέγουμε συνήθως το Καλοκαίρι, όμως λίγες γνωρίζουν ότι τον Χειμώνα φαίνονται ακόμη πιο όμορφες. Θα σας δείξουμε 15 ιδέες για νύχια σε φυσικές αποχρώσεις για μακριά και κοντά νύχια. Γαλακτερό, μπεζ, γαλλικό μανικιούρ και nude αποχρώσεις.

Οι γυναίκες την Άνοιξη και το Καλοκαίρι επιλέγουν τις γήινες, φυσικές αποχρώσεις, αφού ταιριάζουν με το τοπίο και φυσικά τονίζουν το μαύρισμά τους. Παρόλα αυτά οι γήινες φυσικές αποχρώσεις στα νύχια δείχνουν υπέροχες και τον Χειμώνα.

Φαίνεται πως το 2024, είτε μιλάμε για Χειμώνα, είτε για Άνοιξη, είτε για Καλοκαίρι, θα πρωταγωνιστήσουν οι φυσικές αποχρώσεις στα νύχια. Νύχια σε γαλακτερό χρώμα, σε nude αποχρώσεις, γαλλικό μανικιούρ, για κοντά και μακριά νύχια με γκλίτερ και διακριτικές λάμψεις. Διαβάστε παρακάτω:

Νύχια σε φυσικές αποχρώσεις: Νύχια σε γαλακτερό χρώμα

Το γαλακτερό χρώμα είναι μία πανέμορφη απόχρωση του λευκού, που μάλιστα είναι από τις κορυφαίες εδώ και μερικά χρόνια. Αρχικά το προτιμούσαμε σαν βάση στο γαλλικό μανικιούρ, όμως πλέον μπορείς να το επιλέξεις και σαν βασικό χρώμα. Αυτό το μανικιούρ θα δείξει υπέροχο και τον Χειμώνα και είναι κατάλληλο και για νυφικό μανικιούρ.

Νύχια σε φυσικές αποχρώσεις: 15 ιδέες με την πιο trendy τάση του 2023

Νύχια σε φυσικές αποχρώσεις: Γαλλικό μανικιούρ με γκλίτερ

Μπορείς να επιλέξεις ένα κλασικό γαλλικό μανικιούρ με γαλακτερή βάση και λευκό του ασβέστη στις άκρες. Για να το κάνεις πιο μοντέρνο και…τσαχπίνικο μπορείς να επιλέξεις και μερικά γκλίτερ. Αφού είναι της μόδας φέτος τα γκλίτερ θα κάνεις ένα γαλλικό μανικιούρ, θαύμα!

γαλλικό μανικιούρ-με-γκλίτερ-ιδέες-

Νύχια σε φυσικές αποχρώσεις: Nude αποχρώσεις σε ματ σχέδιο

Μπορείς επίσης να διαλέξεις μία nude απόχρωση σαν την παρακάτω σε ματ σχέδιο. Θα δείξει ακόμη πιο γήινο και φυσικό το σχέδιο. Αν θέλεις να αναδείξεις λίγο παραπάνω το μανικιούρ σου, λίγες χρυσές λεπτομέρειες που είναι και τάση για το 2023 θα απογειώσουν τα νύχια σου.

ροζ-ματ νύχια-με-χρυσά σχέδια-ιδέες-

Νύχια σε φυσικές αποχρώσεις: Παραλλαγή γαλλικού μανικιούρ σε θαλασσί και γαλακτερό

Μπορείς να επιλέξεις τις φυσικές αποχρώσεις όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να βάλεις και μερικά διακριτικά σχέδια με χρώματα. Έτσι ένα γαλλικό μανικιούρ με γαλακτερή βάση και θαλασσί με γκλίτερ στις άκρες θα σε εντυπωσιάσει.

γαλλικό μανικιούρ-σε-θαλασσί χρώμα-με-γκλίτερ-ιδέες-

Νύχια σε φυσικές αποχρώσεις: Μπεζ νύχια

Το μπεζ είναι ένα υπέροχο φυσικό χρώμα. Είναι κατάλληλο για γυναίκες που αγαπούν την φινέτσα αλλά όχι τις υπερβολές. Επίσης είναι υπέροχη επιλογή και για γυναίκες που δουλεύουν σε δουλειές με αυστηρό dress code και είναι κατάλληλο για κάθε ηλικία.

μπεζ-νύχια-ιδέες-

Νύχια σε φυσικές αποχρώσεις: Φυσικές αποχρώσεις με χρυσά σχέδια

Όπως είπαμε και πιο πάνω τα χρυσά σχέδια είναι τάση για το 2023 και ειδικά τα παρακάτω φύλλα χρυσού. Μπορείς λοιπόν να επιλέξεις μία φυσική απόχρωση για την βάση σου κι αν θέλεις να μην είναι το μανικιούρ σου υπερβολικά απλό μερικά χρυσά σχέδια θα το κάνουν να ξεχωρίσει.

μπεζ νύχια-με-χρυσά σχέδια-ιδέες-

Δείτε ακόμα Gold rose νύχια: Η κορυφαία τάση στα νύχια για το 2023

ιδέες-για-μανικιούρ-σε-φυσικές αποχρώσεις-

ιδέες-για-μανικιούρ-σε-φυσικές αποχρώσεις-

Νύχια σε φυσικές αποχρώσεις: Φυσικές αποχρώσεις με μοντέρνα σχέδια

Μπορείς να φτιάξεις τα νύχια σου με μοντέρνα σχέδια και φυσικές αποχρώσεις σαν την παρακάτω ιδέα. Μπεζ νύχια με λευκές λεπτομέρειες και διακριτικά γκλίτερ. Είναι ένα υπέροχο μανικιούρ για επίσημες αλλά και καθημερινές περιστάσεις.

μπεζ νύχια-με-λευκά σχέδια-και-γκλίτερ-ιδέες-

Νύχια σε φυσικές αποχρώσεις: Γαλακτερό στα νύχια με χρυσά σχέδια

Η παρακάτω ιδέα είναι από τις αγαπημένες μας. Γαλακτερά νύχια με χρυσές λεπτομέρειες στην βάση που σίγουρα θα κλέψουν τις εντυπώσεις. Είναι ιδανικά για νυφικό μανικιούρ αλλά και μία σικ πρόταση για επίσημες περιστάσεις.

γαλακτερό-στα-νύχια-με-χρυσά σχέδια-ιδέες-

ιδέες-για-μανικιούρ-σε-φυσικές αποχρώσεις-

ιδέες-για-μανικιούρ-σε-φυσικές αποχρώσεις-

Νύχια σε φυσικές αποχρώσεις: Ροζ νύχια με γκλίτερ

Μπορείς να επιλέξεις μία παστέλ, απαλή απόχρωση του ροζ και να το συνδυάσεις με διακριτικά ματ γκλίτερ. Είναι μία υπέροχη ιδέα για καθημερινές αλλά και επίσημες εμφανίσεις που αποτελούν την τελευταία λέξη της μόδας για το 2023.

ροζ-παστέλ νύχια-με-γκλίτερ-ιδέες-

ιδέες-για-μανικιούρ-σε-φυσικές αποχρώσεις-

Δείτε ακόμα Ιανουάριος 2023: 15 μοντέρνες ιδέες μανικιούρ για κάθε περίσταση

ιδέες-για-μανικιούρ-σε-φυσικές αποχρώσεις-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα νύχια στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close