ιδέες-για-gold rose nails-τάσεις 2023-

Τα gold rose νύχια είναι η νέα τάση του 2024 και είναι ένα ροζ με χρυσές λεπτομέρειες. Το gold rose υπάρχει τόσο σε στρας και γκλίτερ, όσο και σε χρώμα αλλά και μεταλλικά σχέδια.

Τα golden rose είναι ένα νέο χρώμα στα νύχια που έχει κλέψει τις καρδιές των γυναικών από τις πρώτες κιόλας μέρες του 2024. Το golden rose είναι ένα ροζ με χρυσές λεπτομέρειες και μπορείς να το βρεις και σε απλό χρώμα και σε μεταλλικό χρώμα και σε γκλίτερ και σε στρας.

Στο σημερινό άρθρο θα δούμε ιδέες για μακριά και κοντά golden rose νύχια για κάθε περίσταση. Νύχια με λάμψη, ρομαντικό στιλ και πολύ φινέτσα που δεν θα καταφέρεις να αντισταθείς. Είναι ένα μοντέρνο χρώμα που σίγουρα θα το βλέπουμε όλο το 2023. Διαβάστε παρακάτω:

Gold rose νύχια: Κλασικά gold rose νύχια

Το gold rose είναι στην ουσία το χρώμα που βλέπουμε παρακάτω. Χρυσά και ροζ νύχια, αναμεμειγμένα σε ένα χρώμα που είναι φινετσάτα, γήινα και με διακριτικές λάμψεις. Είναι ό,τι πρέπει για επίσημες αλλά και καθημερινές περιστάσεις.

Gold rose νύχια: Η κορυφαία τάση στα νύχια για το 2023

Gold rose νύχια: Παραλλαγή γαλλικού μανικιούρ

Όπως είπαμε η συγκεκριμένη απόχρωση κυκλοφορεί και σε γκλίτερ ή στρας. Μπορείς λοιπόν να ακολουθήσεις αυτήν την νέα τάση, με μία παραλλαγή γαλλικού μανικιούρ σαν την παρακάτω. Με βάση σε γήινες αποχρώσεις του δέρματος και όμορφα γκλίτερ σε gold rose.

παραλλαγή-γαλλικού μανικιούρ-με-στρας-ιδέες-

Gold rose νύχια: Νύχια με στρας

Και η παρακάτω απόχρωση συγκαταλέγεται στην gold rose απόχρωση, αφού έχει διακριτικές λάμψεις μέσα της. Είναι μία πιο απαλή απόχρωση και το ροζ υπερισχύει, όμως είναι και gold και σίγουρα μπορείς να την υιοθετήσεις για όλο το 2023.

gold rose-νύχια-με-στρας-ιδέες-

Δείτε ακόμα Η Δαναή Παππά έκανε στα νύχια της την απόλυτη απόχρωση του Χειμώνα για κοντά νύχια

ιδέες-για-gold rose nails-τάσεις 2023-

Gold rose νύχια: Όμπρε gold rose νύχια

Το όμπρε είναι ένα σχέδιο που εδώ και χρόνια έχει καταφέρει να ανέβει και να παραμείνει στην κορυφή των τάσεων όλη την σεζόν. Και το 2023 λοιπόν μπορείς να υιοθετήσεις το όμπρε και αυτήν την φορά να παίξεις σε gold rose αποχρώσεις σαν την παρακάτω.

όμπρε-gold rose-ιδέες-

Gold rose νύχια: Gold rose σχέδια

Όπως έχουμε πει πολλές φορές στο παρελθόν τα χρυσά φύλλα είναι το must της εποχής και κάνουν τα νύχια μας να μοιάζουν με μικρά έργα τέχνης. Έτσι μπορείς να φτιάξεις το δικό σου gold rose σχέδιο εφαρμόζοντας ένα απαλό ροζ στην βάση και να βάλεις μερικά χρυσά διακριτικά φύλλα με ροζ λεπτομέρειες στις αποχρώσεις τους.

gold rose-νύχια-με-χρυσά σχέδια-ιδέες-

Gold rose νύχια: Μεταλλιζέ golden rose νύχια

Τα μεταλλιζέ αλλά και τα μεταλλικά νύχια είναι η απόλυτη τάση τον Χειμώνα και το 2023 θα συνεχίζουν να πρωταγωνιστούν. Παρακάτω λοιπόν βλέπουμε πως μπορούμε να υιοθετήσουμε τα μεταλλιζέ νύχια με golden rose αποχρώσεις.

gold rose-νύχια-με-στρας-και-σχέδια-ιδέες-

Gold rose νύχια: Μοντέρνα σχέδια

Η συγκεκριμένη απόχρωση μπορεί να περιέχει μέσα διακριτικά στρας και λάμψεις, όμως επειδή το ροζ που πρωταγωνιστεί ή το χρυσό αντίστοιχα, είναι τόσο απαλά, σου δίνει την δυνατότητα να φτιάξεις μοντέρνα σχέδια με έντονα στρας σαν την παρακάτω εικόνα.

gold rose-νύχια-με-στρας-και-σχέδια-ιδέες-

ιδέες-για-gold rose nails-τάσεις 2023-

Gold rose νύχια: Έντονα στρας

Τα γκλίτερ και τα στρας τα έχουμε λατρέψει και δεν μπορούμε να τα κρατήσουμε έξω από την ζωή μας ακόμη και τώρα, που τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά πέρασαν. Golden rose νύχια με έντονα στρας λοιπόν σαν τα παρακάτω που θα κλέψουν τις εντυπώσεις.

gold rose-νύχια-με-γκλίτερ-και-σχέδια-ιδέες-

ιδέες-για-gold rose nails-τάσεις 2023-

Δείτε ακόμα Ματ νύχια: Ιδέες για τον Χειμώνα 2022 – 2023

ιδέες-για-gold rose nails-τάσεις 2023-

Gold rose νύχια: Μεταλλικά νύχια

Τα μεταλλικά νύχια είναι η τάση του Χειμώνα και όπως βλέπουμε και στην παρακάτω εικόνα, η golden rose απόχρωση είναι απλά μοναδική σε μεταλλικό σχέδιο. Είναι ένα μανικιούρ για κάθε περίσταση που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα.

μεταλλικά-gold rose-νύχια-με-γκλίτερ-και-σχέδια-ιδέες-

ιδέες-για-gold rose nails-τάσεις 2023-

Δείτε ακόμα Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε την απόλυτη τάση για τα νύχια για τον Χειμώνα 2023-Δες ιδέες και για τα δικά σου

ιδέες-για-gold rose nails-τάσεις 2023-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα νύχια στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close