Νύχια σκακιέρα: Η τάση και ιδέες για να αντιγράψετε_

Τα Νύχια σκακιέρα είναι η νέα τάση στα νύχια που μαγνητίζει. Τα νύχια σκακιέρα είναι εμπνευσμένα από την σειρά Queen’s Gambit και εναλλακτικά λέγονται Chess Nails. Είναι πολύ μοντέρνο σχέδιο στο μανικιούρ και παρόλο που σε πολλές γυναίκες φαίνεται εξτρίμ, έχει ξεκινήσει ήδη να γίνεται πολύ αγαπητό.

Τα νύχια σκακιέρα είναι σε θέση να αναδείξουν ένα μονότονο μανικιούρ ή να συνθέσουν ένα άκρως μοντέρνο και εξτρίμ μανικιούρ. Φυσικά, τα συναντάμε κυρίως σε λευκές και μαύρες αποχρώσεις όμως τα νύχια σκακιέρα δεν έχουν κανόνες και περιορισμούς.

Δείτε ακόμα Ιδέες για το μανικιούρ του Μαΐου που μαγνητίζουν

Μπορεί να επιλέξεις νύχια σκακιέρα σε όποια απόχρωση και με όποιο σχέδιο θες και θα είσαι και πάλι μέσα στην μόδα. Είναι ένα πολύ μοντέρνο σχέδιο που εμείς σίγουρα θα το υιοθετήσουμε και αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σας μερικές μοντέρνες ιδέες. Διαβάστε παρακάτω: 

Παραλλαγή γαλλικού μανικιούρ σε νύχια σκακιέρα

Όπως αναφέραμε και στον πρόλογο τα νύχια σκακιέρα σου επιτρέπουν να “παίξεις” μαζί τους. Έτσι μπορείς να συνθέσεις μία παραλλαγή γαλλικού μανικιούρ και να κάνεις τις άκρες των νυχιών σου να μοιάζουν με σκακιέρα. Μία αρκετά ροκ επιλογή που όμως είναι και αρκετά safe.

παραλλαγή γαλλικού μανικιούρ_με_νύχια_σκακιέρα_

Νύχια σκακιέρα με μοβ φλόγες

Πολλές γυναίκες επιλέγουν να συνδυάσουν τα νύχια σκακιέρα με φλόγες σε διάφορες αποχρώσεις. Αυτό συμβαίνει διότι τα νύχια σκακιέρα εκτός από…σκακιέρα, θυμίζουν την κλασική σημαία των αυτοκινήτων ράλι. Έτσι τίποτα δεν πάει καλύτερα με την σημαία αυτή, από φλόγες, που διακοσμούν τα αυτοκίνητα ράλι.

νύχια σκακιέρα_με_μοβ_φλόγες_

Νύχια σκακιέρα σε πράσινο χρώμα

Μπορεί η σκακιέρα να έχει μαύρο και λευκό χρώμα όμως μπορείς να τα υιοθετήσεις κι εσύ, παρόλο που θες να βάλεις λίγο χρώμα στο μανικιούρ σου. Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το Καλοκαίρι, οπότε το πράσινο χρώμα είναι μία πολύ καλή επιλογή για σένα. Νύχια σκακιέρα λοιπόν σε πράσινο χρώμα που θα κλέψουν τις εντυπώσεις.

Δείτε ακόμα Seashell nails: Το νέο trend στα νύχια και ιδέες για την τάση του 2021

νύχια_σκακιέρα_σε_πράσινο_χρώμα_

Νύχια σκακιέρα με ροζ φλόγες και ιριδίζον μοβ

Η παρακάτω εικόνα μας δείχνει μία από τις πιο girly ιδέες για νύχια σκακιέρα. Νύχια σκακιέρα συνδυασμένα με ροζ φλόγες πάνω σε φυσική βάση και μία ιριδίζον μοβ απόχρωση που κάνει τα νύχια σου να μοιάζουν ότι έχουν νεραϊδόσκονη. Εμείς θα τα δοκιμάσουμε σίγουρα!

νύχια σκακιέρα_με_ροζ_φλόγες_και_ιριδίζον_μοβ_

Νύχια σκακιέρα σε φυσική βάση

Μπορείς να αφήσεις την βάση των νυχιών σου φυσική και να ζωγραφίσεις πάνω της σκακιέρες σε περίεργα σχέδια. Είναι μία αρκετά νεανική ιδέα που αν σου φαίνεται υπερβολική, μπορείς να την επιλέξεις για ένα δάχτυλο από τα πέντε.

νύχια_σκακιέρα_ιδέες_

Νύχια σκακιέρα σε συνδυασμό με λευκά και μαύρα νύχια

Τίποτα δεν ταιριάζει περισσότερο σε αυτήν την νέα τάση, από το λευκό και το μαύρο. Μπορείς λοιπόν να συνδυάσεις το λευκό και το μαύρο και να επιλέξεις το ένα σου νύχι να είναι σκακιέρα. Η τσαχπινιά με το πουά σχέδιο στις ίδιες αποχρώσεις μας άρεσε πολύ, όμως εσύ μπορείς και να την απορρίψεις.

νύχια σκακιέρα_με_μαύρο_και_λευκό_χρώμα_

Ματ νύχια σκακιέρα με λευκές φλόγες

Φυσικά μπορείς να επιλέξεις τις ματ αποχρώσεις για τα νύχια σου και να δημιουργήσεις και πάλι εξτρίμ σχέδια. Συνδύασε την νέα τάση με τα νύχια σκακιέρα, παίζοντας με τα χρώματα και τα σχέδια, δημιουργώντας λευκές φλόγες με κόκκινες λεπτομέρειες. Ροκ και υπέροχα.

νύχια_σκακιέρα_με_λευκές_φλόγες_

Νύχια σκακιέρα σε μπλε αποχρώσεις συνδυασμένα με το ροζ

Αν αφήσεις την φαντασία σου ελεύθερη μπορείς να δημιουργήσεις τα πιο girly νύχια σκακιέρα. Μία υπέροχη ιδέα είναι και η παρακάτω. Η σκακιέρα είναι σε αποχρώσεις του λευκού και του μπλε, που ταιριάζουν πολύ στο καλοκαιρινό κλίμα και συνδυάστηκαν με το ανοιχτό ροζ. Γίνεται να μην τα αγαπήσεις;

μπλε_νύχια_σκακιέρα_με_ροζ_νύχια_

Νύχια σκακιέρα συνδυασμένα με το κίτρινο

Το κίτρινο είναι τάση τα τελευταία χρόνια. Μπορείς λοιπόν να συνδυάσεις το αγαπημένο σου κίτρινο στα νύχια με τα νύχια σκακιέρα. Δημιουργούν πολύ ωραίες αντιθέσεις αυτά τα χρώματα και σίγουρα κάνουν το μανικιούρ σου να μοιάζει πολύ μοντέρνο και νεανικό.

νύχια σκακιέρα_με_κίτρινα_νύχια_

Νύχια σκακιέρα με ιαπωνικά γράμματα

Από τις πιο ξεχωριστές ιδέες για μανικιούρ που είδαμε σήμερα. Υπέροχα νύχια σκακιέρα συνδυασμένα με ιαπωνικά γράμματα σε λευκό καμβά. Τα νύχια σου μοιάζουν τόσο boho και ιδιαίτερα που δεν γίνεται να μην μαγνητίσουν τα βλέμματα με τον πιο θετικό τρόπο.

λευκά_νύχια_με_ιαπωνικά γράμματα_και_νύχια_σκακιέρα_

Νύχια σκακιέρα με διάφορα σχέδια

Γινγκ – γιανγκ, παραλλαγές γαλλικού και φλόγες σε μόνο ένα μανικιούρ. Σίγουρα η παρακάτω ιδέα είναι για τις γυναίκες που δεν φοβούνται να ρισκάρουν και να πάνε κόντρα στο ρεύμα. Παρόλα αυτά, μπορείς να την δεις και σαν μία ιδέα, για το σχέδιο που θες να συνδυάσεις τα νύχια σκακιέρα σου. Διάλεξε το σχέδιο που σου αρέσει περισσότερο.

ροζ_νύχια_με_σκακιέρα_

Σκακιέρα νύχια με μαύρο χρώμα

Το παρακάτω μανικιούρ είναι και το πιο διαδεδομένο σχετικά με τα νύχια σκακιέρα. Μερικά νύχια σκακιέρα και τα υπόλοιπα ένα μαύρο και safe χρώμα. Σίγουρα είναι μία ροκ επιλογή που όμως δεν υπάρχει κίνδυνος να φανεί υπερβολική, ακόμη κι αν την αντιγράψεις όπως είναι.

νύχια_σκακιέρα_με_μαύρο_χρώμα_ νύχια_σκακιέρα_με_μαύρο_χρώμα_

Νύχια σκακιέρα συνδυασμένα με πράσινο παστέλ χρώμα

Ψάχνεις ένα καλοκαιρινό μανικιούρ; Τότε σίγουρα η παρακάτω ιδέα θα σε συναρπάσει. Νύχια σκακιέρα συνδυασμένα με το πράσινο παστέλ και το παστέλ θαλασσί. Το girly λουλουδάκι έρχεται να κάνει το μανικιούρ σου λίγο indie.

indie_νύχια_σκακιέρα_

Νύχια σκακιέρα με κίτρινο φωτεινό χρώμα

Η παρακάτω φωτογραφία σου δείχνει ακόμη έναν τρόπο να εντυπωσιάσεις με τα νύχια σκακιέρα, αφού συνδυάσεις αυτό το μοντέρνο σχέδιο με το φωτεινό κίτρινο. Είναι απλά υπέροχα και δύσκολα μένουν αξέχαστα.

νύχια_σκακιέρα_με_κίτρινο_χρώμα_

Νύχια σκακιέρα σε συνδυασμό με το βαθύ μπλε

Το Καλοκαίρι υπάρχουν γυναίκες που δεν μαυρίζουν εύκολα. Σε σένα που η επιδερμίδα σου δεν λέει να γίνει ποτέ καφέ και παραμένει πάντα λευκή, η παρακάτω ιδέα είναι άκρως καλοκαιρινή και μπορεί να αναδείξει την λευκή σου επιδερμίδα. Ένα βαθύ μπλε σε συνδυασμό με μία σκακιέρα, σε κοντά νύχια.

μπλε_νύχια_με_σκακιέρα_

Νύχια σκακιέρα σε θαλασσί αποχρώσεις

Σίγουρα από τις πιο σικ επιλογές του σημερινού μας άρθρου. Θαλασσί σκακιέρα σε μία φυσική βάση στα νύχια. Άκρως καλοκαιρινή και girly επιλογή που μπορεί να την στηρίξει οποιαδήποτε γυναίκα. Ακόμη να την επιλέξεις;

νύχια σκακιέρα_σε_θαλασσί_χρώμα_

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα νύχια στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close