Χρωματιστά νύχια: Ιδέες για το ανοιξιάτικο μανικιούρ_

Σήμερα θα δούμε ιδέες για χρωματιστά νύχια για το ανοιξιάτικο μανικιούρ μας σε πολλές αποχρώσεις.

Τα χρωματιστά νύχια είναι αδιαμφισβήτητα το μανικιούρ της Άνοιξης αλλά και του Καλοκαιριού. Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερες γυναίκες, διαλέγουν τα χρωματιστά νύχια για να αναδείξουν το μανικιούρ τους.

Στα χρωματιστά νύχια, το κάθε δάχτυλο ή τα περισσότερα από τα δάχτυλά μας έχουν διαφορετικό χρώμα. Πολλές φορές συνδυάζεις χρώματα της ίδιας απόχρωσης αλλά σε διαφορετικούς τόνους ενώ άλλες φορές τα χρωματιστά νύχια έχουν χρώματα που καμία σχέση δεν έχουν το ένα με το άλλο.

Δείτε ακόμα Οι τάσεις στα νύχια για άνοιξη καλοκαίρι 2021

Τα χρωματιστά νύχια είναι πολύ χαρούμενα, μοντέρνα και girly νύχια που ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες. Μπορεί να φαίνονται εξτρίμ όμως με τα σωστά χρώματα μπορείς να κάνεις το πιο σικάτο μανικιούρ με χρωματιστά νύχια. Στο σημερινό άρθρο θα δούμε μερικές ιδέες για χρωματιστά νύχια. Διαβάστε παρακάτω: 

Όπως αναφέραμε και στον πρόλογο οι σωστοί συνδυασμοί χρωμάτων και το σωστό σχήμα στα νύχια, μπορούν να κάνουν τα χρωματιστά σας νύχια να γίνουν πιο σικ από ποτέ.

Αποχρώσεις του ροζ και του μοβ συνδυάζουν ένα υπέροχο μανικιούρ που ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις και σίγουρα θα σου αρέσει πολύ.

Χρωματιστά νύχια: Ιδέες για το ανοιξιάτικο μανικιούρ

Το μαύρο είναι ένα κλασικό χρώμα και μπορείς να το συνδυάσεις εύκολα με όλα τα χρώματα της παλέτας. Μπορείς λοιπόν να κάνεις χρωματιστά νύχια με τα χρώματα του μαύρου, του ροζ και του λευκού. Ένα υπέροχο ανοιξιάτικο μανικιούρ που σίγουρα θα αναδείξει τα χέρια σου.

χρωματιστά νύχια_με_ροζ_λευκό_και_μαύρο_χρώμα_

Αν θέλεις να βάλεις λίγη ακόμη φαντασία στα χρωματιστά σου νύχια, μπορείς να ζωγραφίσεις μερικές πιτσιλιές στα νύχια σου. Έτσι θα είναι χρωματιστά, μοντέρνα, παιχνιδιάρικα και πολύ πρωτότυπα. Εμάς μας άρεσε πολύ και σίγουρα θα το επιλέξουμε τον Μάρτιο. Εσύ;

χρωματιστά νύχια_με_ροζ_λευκό_κίτρινο_πετρόλ_και_γαλάζιο_χρώμα_και_σχέδια_

Τα παρακάτω χρώματα είναι άκρως ανοιξιάτικα αλλά και καλοκαιρινά.

Μπορούν να αναδείξουν πλήρως την μαυρισμένη σου επιδερμίδα το Καλοκαίρι και να ταιριάξουν με τα ανθισμένα λουλούδια την Άνοιξη. Τα χρωματιστά νύχια μπορείς να τα κάνεις μόνη σου και από το σπίτι.

Στην ουσία απλά διαλέγεις τους αγαπημένους σου συνδυασμούς χρωμάτων, λιμάρεις τα νύχια σου για να τους δώσεις ένα ομοιόμορφο σχήμα και στην συνέχεια βάφεις το κάθε νύχι ξεχωριστά με ένα διαφορετικό χρώμα. Έτσι, είναι ένα μοντέρνο μανικιούρ που δεν έχεις ανάγκη να βγεις από το σπίτι για να το δοκιμάσεις.

χρωματιστά_νύχια_με_ροζ_πορτοκαλί_πράσινο_και_θαλασσί_χρώμα_

Άλλη μία ιδέα με ένα άκρως ανοιξιάτικο και καλοκαιρινό μανικιούρ.

Χρώματα μοντέρνα και πρωτότυπα που μάλιστα φωσφορίζουν στο σκοτάδι. Για γυναίκες που σίγουρα τους αρέσει να πειραματίζονται με τα νύχια τους και να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό.

χρωματιστά_νύχια_με_ροζ_μοβ_πορτοκαλί_πράσινο_και_θαλασσί_χρώμα_

Αν είσαι από τις γυναίκες που λατρεύουν τις σικ και τις safe επιλογές, μπορείς και πάλι να διαλέξεις τα χρωματιστά νύχια για το μανικιούρ σου. Διάφορα χρώματα τα οποία είναι όλα σικ και σίγουρα δε θα είναι αρκετά extreme για εσένα που δεν σου αρέσουν τα extreme.

χρωματιστά νύχια_με_σικ_χρώματα_

Όποιος σου είπε ότι το καφέ δεν μπορείς να το δοκιμάσεις την Άνοιξη, σου είπε ψέματα. Το καφέ όπως και όλες οι αποχρώσεις του είναι ένα υπέροχο χρώμα για την Άνοιξη. Μπορείς λοιπόν να διαλέξεις τις αγαπημένες σου αποχρώσεις του καφέ και να κάνεις χρωματιστά νύχια στο μανικιούρ σου.

χρωματιστά νύχια_σε_καφέ_χρώματα_

Επίσης μπορείς να παίξεις με τις αποχρώσεις του ροζ και του μοβ. Το ροζ και το μοβ είναι πολύ μοντέρνα αλλά και σικ χρώματα που σίγουρα θα αναδείξουν πολύ το μανικιούρ σου. Εμείς ζηλέψαμε πολύ την παρακάτω εικόνα και σίγουρα θα την επιλέξουμε. Εσύ;

χρωματιστά νύχια_σε_καφέ_χρώματα_

Επίσης μπορείς να συνδυάσεις το μπεζ και το λευκό και να το αναδείξεις με γκλίτερ. Τα γκλίτερ είναι στις τάσεις το 2021 και σίγουρα μπορούν να ταιριάξουν σε όλες τις περιστάσεις. Μη φοβηθείς να λάμψεις λοιπόν.

χρωματιστά νύχια_σε_καφέ_και_λευκό_χρώμα_με_γκλίτερ_

Κάνε τα νύχια σου χρωματιστά παίζοντας με το κόκκινο, το ροζ και το χρυσό χρώμα με γκλίτερ. Υπέροχα νύχια, άκρως ρομαντικά και αισθησιακά για τις ρομαντικές στιγμές με το άλλο σου μισό και όχι μόνο. Είναι απλά υπέροχο!

χρωματιστά νύχια_σε_κόκκινο_και_ροζ_χρώμα_με_γκλίτερ_

Υπέροχα ροζ νύχια με γκλίτερ γιατί τα γκλίτερ δεν μπορούμε να τα χορτάσουμε με τίποτα.

Μην φοβηθείς να τα επιλέξεις για το μανικιούρ σου και να τα συνδυάσεις με όλα τα χρώματα της παλέτας. Απλά εντυπωσιακά!

χρωματιστά νύχια_σε_ροζ_αποχρώσεις_με_γκλίτερ_

Παίξε με τις αποχρώσεις που σου αρέσουν περισσότερο και κάνε τα κατάλληλα σχέδια γιατί μπορεί να μην σου αρέσουν απλά τα χρωματιστά νύχια. Μία πολύ μοντέρνα προσέγγιση για το συγκεκριμένο μανικιούρ που σίγουρα θα εντυπωσιάσει εσένα αλλά και τους δικούς σου ανθρώπους.

χρωματιστά νύχια_σε_ροζ_αποχρώσεις_με_γκλίτερ_

Ένα ανοιξιάτικο αλλά και καλοκαιρινό μανικιούρ είναι και το παρακάτω. Παστέλ χρώματα που έρχονται να απογειωθούν ακόμη περισσότερο με γκλίτερ σε ασημί και διακριτικές αποχρώσεις. Υπέροχο μανικιούρ που σίγουρα θα εντυπωσιάσει.

χρωματιστά_νύχια_σε_παστέλ_χρώματα_με_γκλίτερ_

Το γκρι είναι ένα σικ και μοντέρνο χρώμα που δεν έχει εποχή. Έτσι μπορείς να διαλέξεις γκρι αποχρώσεις, να τις συνδυάσεις με γκλίτερ και να εντυπωσιάσεις με το μανικιούρ σου την Άνοιξη! Είναι μία μοντέρνα επιλογή που σίγουρα θα σου αρέσει πολύ.

χρωματιστά νύχια_με_γκρι_και_λευκό_χρώμα_και_γκλίτερ_

Επίσης το γκρι συνδυάζεται εύκολα.

Έτσι μπορείς να συνδυάσεις το γκρι και με το ροζ ή με το μοβ. Υπέροχοι συνδυασμοί που βρίσκονται στις τάσεις και σίγουρα θα σου αρέσουν πολύ. Μη φοβηθείς να αντιγράψεις την παρακάτω φωτογραφία.

χρωματιστά νύχια_με_γκρι_και_ροζ_χρώμα_και_γκλίτερ_

Φυσικά οι αποχρώσεις του γκρι μπορούν να συνδυαστούν εύκολα με τις αποχρώσεις του μπεζ, του ροζ και του μαύρου. Ένα σικ αλλά και μοντέρνο μανικιούρ που μπορείς να το επιλέξεις για όλες τις περιστάσεις. Σίγουρα αυτό το μανικιούρ δεν έχει ηλικία.

χρωματιστά νύχια_σε_ροζ_καφέ_γκρι_και_μαύρο_χρώμα_

Για το τέλος αφήσαμε το αγαπημένο μας μανικιούρ. Ροζ, θαλασσί, πράσινο και μοβ νύχια που είναι άκρως girly και μοντέρνα. Είναι απλά υπέροχα και σίγουρα θα σου αρέσουν πολύ. Βρίσκονται στις τελευταίες τάσεις της μόδας και σίγουρα θα σαγηνεύσουν όποιον τα αντικρίσει.

χρωματιστά_νύχια_σε_θαλασσί_ροζ_και_λευκό_χρώμα_

All photos via Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα νύχια στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close