Ο τέλειος τρόπος για να διαρκεί περισσότερο το κραγιόν στα χείλη σου

Το κραγιόν, είναι ένα καλλυντικό που έχει κάθε γυναίκα! Μπορεί κυριολεκτικά να απογειώσει και το πιο απλό μακιγιάζ και ταιριάζει σε όλους τους τύπους γυναικών! Το μεγάλο βάσανο κάθε γυναίκας όμως, είναι ότι δεν διαρκεί πολύ, τις περισσότερες φορές! Το φοράς, θαυμάζεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη και πριν προλάβεις να το χαρείς, έχει αφήσει το πρώτο του αποτύπωμα, πάνω στο φλιτζάνι του καφέ, στο ποτήρι του κρασιού και στο πιρούνι του φαγητού!

 

Υπάρχει τρόπος όμως, να κάνουμε το κραγιόν μας να διαρκεί περισσότερο έτσι ώστε να το απολαύσουμε και να το χαρούμε στο έπακρο, στις εξόδους μας!

Αρχικά πάρε ένα περίγραμμα για τα χείλη στην ίδια απόχρωση με το περίγραμμα των χειλιών σου. Τοποθέτησε το σε όλη την επιφάνεια των χειλιών σου. Το περίγραμμα για τα χείλη, έχει την τάση να είναι περισσότερο ανθεκτικό, από ότι τα κραγιόν.

Στη συνέχεια με ένα ογκώδες πινέλο, παρόμοιο με αυτό για το ρουζ, πάρε λίγη πούδρα σε ανοιχτό χρώμα και πούδραρε τα χείλη σου. Μόλις τα πουδράρεις, τοποθετείς το κραγιόν και μετά τα πουδράρεις ξανά!

 

Έτοιμη!

 

 

Close