ολόσωμη φόρμα-το-Φθινόπωρο 2022-ιδέες-για-να-την-συνδυάσεις-τάσεις-

Στις τάσεις για τα ρούχα μας για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2022-2023 είναι οι ολόσωμες φόρμες και είμαστε σίγουροι πώς θα τις λατρέψεις. Δες ιδέες για καθημερινό αλλά και βραδινό ντύσιμο και κλέψε όλες τις εντυπώσεις.

Το Φθινόπωρο ξεκίνησε και η νέα σεζόν στο ντύσιμο ξεκινά με νέες προτάσεις, πρωτότυπες ιδέες, πολύ στιλ και φυσικά πολύ φαντασία. Οι φθινοπωρινές τάσεις για το 2022 προστάζουν την ολόσωμη φόρμα και από εμάς είναι ένα μεγάλο “ΝΑΙ”.

Βλέπετε, οι ολόσωμες φόρμες είναι ρούχα άνετα και στιλάτα και μπορείς να βρεις την αγαπημένη σου ολόσωμη φόρμα για κάθε περίσταση και σε κάθε σχέδιο. Έτσι οι ολόσωμες φόρμες λύνουν τα χέρια σε κάθε γυναίκα που θέλει να ντυθεί γρήγορα και στιλάτα, χωρίς να χρειάζεται να συνδυάζει δύο ρούχα σε ένα outfit.

Δείτε ακόμα Η μίνι φούστα θα πρωταγωνιστήσει τον Χειμώνα 2022-2023

Δερμάτινες ολόσωμες φόρμες, φόρμες cargo, σαν τις στολές των εργατριών, τζιν ολόσωμες φόρμες και αέρινες φθινοπωρινές ολόσωμες φόρμες με περίτεχνα prints και φωτεινά χρώματα. Διαβάστε παρακάτω:

Ιδέες με ολόσωμες φόρμες το Φθινόπωρο: Cargo ολόσωμη φόρμα με δερμάτινες λεπτομέρειες

Η cargo αισθητική από την Άνοιξη του 2022 έκανε την εμφάνισή της, αρχικά σε γυναικεία αλλά και αντρικά παντελόνια. Τα cargo παντελόνια είναι unisex, είναι σε φαρδιά γραμμή, κολακεύουν τις καμπύλες μας και έχουν πολλές τσέπες.

Θα τα βρεις στην αγορά σε χακί, μπλε και άλλες σκούρες και ουδέτερες αποχρώσεις, ακριβώς όπως τα φορούν οι εργάτες και οι εργάτριες στις δουλειές τους. Το Φθινόπωρο του 2022, η cargo μόδα έρχεται και στις ολόσωμες φόρμες.

Παρακάτω βλέπουμε μία χακί cargo ολόσωμη φόρμα με δερμάτινες λεπτομέρειες από δερματίνη και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου. Μπορείτε να συνδυάσετε αυτή την ολόσωμη φόρμα με αρβυλάκια, γόβες ή sneakers.

Οι ολόσωμες φόρμες είναι ό,τι πιο hot για το Φθινόπωρο

Photo via: Pinterest

Ιδέες με ολόσωμες φόρμες το Φθινόπωρο: Καφέ ολόσωμη φόρμα για casual εμφανίσεις

Οι ολόσωμες φόρμες μπορούν να υποστηριχθούν είτε σε casual είτε σε επίσημες εμφανίσεις. Η παρακάτω καφέ ολόσωμη φόρμα, είναι αρκετά ανδρόγυνη και άνετη και σίγουρα μπορεί να απογειώσει το στιλ σου σε κάθε καθημερινή περίσταση. Μην φοβηθείς να την συνδυάσεις με ροζ αξεσουάρ και τις αγαπημένες σου μαύρες γόβες.

καφέ-cargo-ολόσωμη φόρμα-Φθινόπωρο 2022-τάσεις-

Photo via: zipy.gr

μπεζ-cargo-ολόσωμη φόρμα-Φθινόπωρο 2022-τάσεις-

Photo via: zipy.gr

Ιδέες με ολόσωμες φόρμες το Φθινόπωρο: Συνδύασε την αγαπημένη σου cargo ολόσωμη φόρμα με μποτάκια και καπέλο

Η cargo μόδα μας έχει σαγηνεύσει και φαίνεται πως τα ίδια αισθήματα τρέφουν και οι μεγάλοι οίκοι μόδας φέτος το Φθινόπωρο. Διάλεξε μία cargo ολόσωμη φόρμα σε απαλές ροζ αποχρώσεις και δημιούργησε ένα εντυπωσιακό ντύσιμο συνδυάζοντάς την με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα μποτάκια και ένα όμορφο μαύρο καπέλο.

ροζ-cargo-ολόσωμη φόρμα-Φθινόπωρο 2022-τάσεις-

Photo via: Pinterest

Ιδέες με ολόσωμες φόρμες το Φθινόπωρο:  Πράσινη ολόσωμη φόρμα με γκρι σακάκι

Η ολόσωμη φόρμα σου επιτρέπει να παίξεις μαζί της και να πειραματιστείς. Επειδή το Φθινόπωρο δεν μπορείς χωρίς το πανωφόρι σου, εμείς σου προτείνουμε να συνδυάσεις την αγαπημένη σου πράσινη ολόσωμη φόρμα με ένα γκρι σακάκι σαν το παρακάτω.

πράσινη-ολόσωμη φόρμα-με-γκρι-σακάκι-Φθινόπωρο 2022-ιδέες-

Photo via: socialista.tothemaonline.com

Ιδέες με ολόσωμες φόρμες το Φθινόπωρο: Γκρι πουλόβερ μέσα από την ολόσωμη φόρμα

Υπάρχουν στην αγορά ολόσωμες φόρμες με κουμπιά που σου επιτρέπουν είτε να τα κουμπώσεις μέχρι πάνω, είτε όχι. Αν έχεις κι εσύ μία τέτοια ολόσωμη φόρμα ή έχεις προγραμματίσει να την αγοράσεις τότε η παρακάτω ιδέα για να την συνδυάσεις μπορεί να σου εξάψει την φαντασία.

γκρι-ολόσωμη-φόρμα-με-λευκό-πουλόβερ-και-λευκό-πανωφόρι-ιδέες-

Photo via: rslantext.com

ολόσωμη φόρμα-το-Φθινόπωρο 2022-ιδέες-για-να-την-συνδυάσεις-τάσεις-

Photo via: line.me

Ιδέες με ολόσωμες φόρμες το Φθινόπωρο: Μαύρη δερμάτινη ολόσωμη φόρμα

Το μαύρο δέρμα είναι της μόδας φέτος το Φθινόπωρο και κάτι μας λέει ότι η συγκεκριμένη τάση θα συνεχιστεί και τον Χειμώνα του 2023. Φυσικά όταν μιλάμε για δέρμα, δεν εννοούμε το αυθεντικό αλλά την δερματίνη. Όπως βλέπετε στην παρακάτω εικόνα είναι το ίδιο εντυπωσιακό και χωρίς να βλάπτει καμία άλλη ζωούλα εκεί έξω.

μαύρη-δερμάτινη ολόσωμη φόρμα-με-λευκό-πανωφόρι-ιδέες-

Photo via: Pinterest

Ιδέες με ολόσωμες φόρμες το Φθινόπωρο: Μαύρη καρό ολόσωμη φόρμα με μπεζ πανωφόρι

Τα συγκεκριμένα πανωφόρια όπως το παρακάτω είναι τα αγαπημένα μας και εδώ και μερικά χρόνια δεν λένε να φύγουν από τις τάσεις. Είναι άνετα, ζεστά και συνδυάζονται εύκολα με κάθε σου ντύσιμο. Ή σχεδόν με κάθε σου ντύσιμο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι μπορείς να τα συνδυάσεις με την αγαπημένη σου ολόσωμη φόρμα.

μαύρη-καρό-ολόσωμη φόρμα-με-μπεζ πανωφόρι-ιδέες-

Photo via: moda.cz

ολόσωμη φόρμα-το-Φθινόπωρο 2022-ιδέες-για-να-την-συνδυάσεις-τάσεις-

Photo via: queen.gr

Ιδέες με ολόσωμες φόρμες το Φθινόπωρο: Ολόσωμη φόρμα σε μπλε και κόκκινες αποχρώσεις με εντυπωσιακό πουκάμισο

Αν θέλεις ένα ντύσιμο για την δουλειά, την βόλτα ή οποιαδήποτε άλλη περίσταση θες να είσαι καλοντυμένη μα και άνετη, ο παρακάτω συνδυασμός θα σου λύσει τα χέρια. Μία ολόσωμη φόρμα σε απαλά υφάσματα με μοντέρνους συνδυασμούς χρωμάτων, φορεμένη πάνω από ένα εντυπωσιακό θαλασσί πουκάμισο με λουλούδια και δαντέλες.

μπλε-ολόσωμη φόρμα-με-κόκκινες-ρίγες-και-θαλασσί πουκάμισο-ιδέες-

Photo via: Pinterest

Ιδέες με ολόσωμες φόρμες το Φθινόπωρο: Μην απορρίψεις την τζιν ολόσωμη φόρμα

Το τζιν είναι παντός καιρού και σίγουρα μπορείς να βρεις στην αγορά αρκετές τζιν ολόσωμες φόρμες για να απογειώσεις το στιλ σου. Επειδή οι τζιν ολόσωμες φόρμες συνήθως δεν φοριούνται μόνες τους, το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα συνδύασέ την με ένα πουλόβερ ή ένα πουκάμισο σε όποιο χρώμα αγαπάς.

Άλλωστε το τζιν ταιριάζει με όλα. Ένα τζιν τζάκετ αν ο καιρός στο επιτρέπει, θα δημιουργήσει έναν τζιν καμβά που θα λατρέψεις! Ένα ντύσιμο εξαιρετικό για την δουλειά, την βόλτα ή οποιαδήποτε άλλη στιγμή της καθημερινότητας.

τζιν-ολόσωμη φόρμα-με-μουσταρδί-πουλόβερ-και-τζιν-ζακέτα-ιδέες-

Photo via: thejeansblog.com

Ιδέες με ολόσωμες φόρμες το Φθινόπωρο: Βελούδινη boho ολόσωμη φόρμα

Όπως αναφέραμε και πιο πάνω, υπάρχουν στην αγορά πολλές ολόσωμες φόρμες για να διαλέξεις. Μία επιλογή είναι και οι βελούδινες και ζεστές ολόσωμες φόρμες,. Παρακάτω την βλέπουμε σε boho σχέδια να παίζει με τις αποχρώσεις του κόκκινου και του μπλε ηλεκτρίκ. Παρόλα αυτά, στην αγορά υπάρχουν άλλες τόσες αποχρώσεις και σχέδια για να διαλέξεις!

βελούδινη-ολόσωμη-φόρμα-με-boho σχέδια-ιδέες-

Photo via: howtowearfashion.com

Ιδέες με ολόσωμες φόρμες το Φθινόπωρο: Μαύρη φλοράλ ολόσωμη φόρμα για επίσημες εμφανίσεις

Οι γυναίκες που δουλεύουν σε δουλειές με αυστηρό dress code ή που τους αρέσει να είναι επίσημες και περιποιημένες στην καθημερινότητα, πολλές φορές δυσκολεύονται να βρουν ρούχα για να συνδυάσουν. Μία ολόσωμη φόρμα σαν την παρακάτω που στα κοψίματα θυμίζει σακάκι είναι αυτό που χρειάζεσαι!

μαύρη-φλοράλ-ολόσωμη φόρμα-ιδέες-

Photo via: fashion-press.net

Ιδέες με ολόσωμες φόρμες το Φθινόπωρο: Σατέν φλοράλ ολόσωμη φόρμα

Το σατέν είναι ένα ύφασμα που δεν φεύγει ποτέ από τις τάσεις και είναι ιδανικό για την Άνοιξη, το Φθινόπωρο και το Καλοκαίρι. Είναι δροσερό και αέρινο αλλά όχι τόσο δροσερό που να μην μπορεί να φορεθεί το Φθινόπωρο, οπότε μία αέρινη ολόσωμη φόρμα σε σατέν ύφασμα που θα αγκαλιάσει το σώμα σου είναι μία εξαιρετική ιδέα για σένα.

μαύρη-σατέν-φλοράλ-ολόσωμη φόρμα-ιδέες-

Photo via: nzz.ch

Ιδέες με ολόσωμες φόρμες το Φθινόπωρο: Λευκή ολόσωμη φόρμα στην καρδιά του Φθινοπώρου

Προς τα τέλη του Νοέμβρη, που ο Χειμώνας βρίσκεται προ των πυλών το παρακάτω ντύσιμο είναι μία εξαιρετική πρόταση. Συνήθως κάνουμε το λάθος να φοράμε το λευκό το Καλοκαίρι, αφού αναδεικνύει το μαύρισμά μας.

Παρόλα αυτά, το λευκό ντύσιμο σε μία μουντό φθινοπωρινό ή χειμωνιάτικο τοπίο είναι σαν πίνακας ζωγραφικής. Η εικόνα μιλάει από μόνη της.

λευκή ολόσωμη φόρμα-το-Φθινόπωρο 2022-τάσεις-

Photo via: zipy.com.cy

ολόσωμη φόρμα-το-Φθινόπωρο 2022-ιδέες-για-να-την-συνδυάσεις-τάσεις-

Photo via: Pinterest

Ιδέες με ολόσωμες φόρμες το Φθινόπωρο: Συνδύασε την ολόσωμη φόρμα σου με τα neon

Τα neon χρώματα ξεκίνησαν να κατακλύζουν τις καρδιές μας, από το Καλοκαίρι του 2020. Φαίνεται πως ακόμη και μέσα στην καρδιά του Φθινοπώρου, μπορείς να τα επιλέξεις απλά πιο συνετά. Μία μαύρη ολόσωμη φόρμα από δερματίνη, με ένα λευκό ή μπεζ πανωφόρι και ένα ζευγάρι neon κίτρινες γόβες.

δερμάτινη-ολόσωμη φόρμα-με-neon-γόβες-ιδέες-

Photo via: refinery29.com

ολόσωμη φόρμα-το-Φθινόπωρο 2022-ιδέες-για-να-την-συνδυάσεις-τάσεις-

Photo via: editseven.ca

 

ολόσωμη φόρμα-το-Φθινόπωρο 2022-ιδέες-για-να-την-συνδυάσεις-τάσεις-

Photo via: gala.de

ολόσωμη φόρμα-το-Φθινόπωρο 2022-ιδέες-για-να-την-συνδυάσεις-τάσεις-

Photo via: Pinterest

Ιδέες με ολόσωμες φόρμες το Φθινόπωρο: Τζιν ολόσωμη φόρμα με κόκκινα μποτάκια

Ο συνδυασμός του τζιν και του κόκκινου ήταν πάντα ο αγαπημένος μας και νομίζω ότι αν δείτε την παρακάτω εικόνα θα συμφωνήσετε κι εσείς μαζί μας. Δημιουργεί φοβερές αντιθέσεις και το παρακάτω ντύσιμο από εμάς παίρνει 10. Εσύ θα το δοκίμαζες;

τζιν-ολόσωμη φόρμα-με-κόκκινα μποτάκια-ιδέες-

Photo via: Pinterest

ολόσωμη φόρμα-το-Φθινόπωρο 2022-ιδέες-για-να-την-συνδυάσεις-τάσεις-

Photo via: ediva.gr

ολόσωμη φόρμα-το-Φθινόπωρο 2022-ιδέες-για-να-την-συνδυάσεις-τάσεις-

Photo via: fashionista.com

Δείτε ακόμα Σεπτέμβριος 2022: 15 ιδέες για μοντέρνο γυναικείο ντύσιμο

ολόσωμη φόρμα-το-Φθινόπωρο 2022-ιδέες-για-να-την-συνδυάσεις-τάσεις-

Photo via: fashionista.com

Διαβάστε όλα τα άρθρα για την μόδα στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη

Close