Οι τάσεις στα παπούτσια για το Φθινόπωρο – Χειμώνας 2020 – 2021

Οι τάσεις για το Φθινόπωρο – Χειμώνας 2020 – 2021 ήρθαν στην δημοσιότητα και οι γυναίκες ήδη έχουν ξεχωρίσει τις αγαπημένες τους. Σίγουρα δεν μπορεί να μας αρέσει κάθε πρόταση των μεγάλων οίκων μόδας, όμως το καλό είναι ότι έχουν προτάσεις που ταιριάζουν σε κάθε προσωπικότητα γυναίκας.

Τα παπούτσια για το Φθινόπωρο – Χειμώνας 2020 – 2021 που θα φορεθούν πολύ, μπορούν να ταιριάξουν σε κάθε στυλ. Είναι extreme, casual ή και πιο rock για να μπορέσεις να βρεις αυτό που θα σου ταιριάξει καλύτερα. Το νόημα είναι να μη φοβηθείς να πειραματιστείς με το στυλ σου.

Δείτε ακόμα Το γαλλικό styling του ’70 είναι και πάλι στη μόδα- Δες 15 μοντέρνους συνδυασμούς για να το υιοθετήσεις

Άλλωστε, η εξωτερική μας εμφάνιση, κάθε φορά που αλλάζει, νιώθουμε ότι μας ανανεώνει. Οπότε ενημερώσου για τις φετινές τάσεις στα παπούτσια, διάλεξε την αγαπημένη σου και αποφάσισε να κάνεις μια διαφορετική εμφάνιση φέτος το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα. Εμείς συγκεντρώσαμε τις αγαπημένες μας τάσεις για φέτος και θα σου τις παρουσιάσουμε.

Διάβασε παρακάτω το άρθρο που ετοιμάσαμε αποκλειστικά για εσένα και περιμένουμε την γνώμη σου στα σχόλια. 

Ασπρόμαυρο animal print στα γυναικεία παπούτσια!

Το animal print είναι ένα σχέδιο που όπως έχω πει πολλές φορές στο παρελθόν έχει φανατικούς φίλους και φανατικούς εχθρούς. Για μερικές γυναίκες εκεί έξω είναι μια extreme πρόταση που τους ταιριάζει “γάντι” ενώ για μερικές άλλες είναι ιδιαίτερα κιτς.

Για το Φθινόπωρο – Χειμώνας 2020 – 2021 τα ασπρόμαυρα animal print παπούτσια είναι η πρόταση, που κάνουν οι μεγάλοι οίκοι μόδας στις γυναίκες. Παπούτσια σε διάφορα σχέδια με το ασπρόμαυρο animal print να τα χαρακτηρίζει. Πως να τα συνδυάσεις όμως; Δες παρακάτω:

γυναικεία παπούτσια με ασπρόμαυρο animal print

Photo via: ediva.gr

Ένα πολύ σικ στυλ γυναικείων παπουτσιών με ένα σχέδιο που βγάζει στην επιφάνεια την μοντέρνα πλευρά σου. Μη φοβηθείς να απογειώσεις ακόμη περισσότερο ένα total black outfit, αποφασίζοντας να το συνδυάσεις με ένα ζευγάρι παπούτσια με ασπρόμαυρο animal print σχέδιο.

Είναι σίγουρα ένα στυλ που μπορεί να υποστηρίξει κάθε γυναίκα, ανεξαρτήτως της ηλικίας της. Το μόνο που πρέπει να έχεις είναι καλό γούστο στους συνδυασμούς και αγάπη για την μόδα.

δερμάτινα πέδιλα με ξύλινο τακούνι σε ασπρόμαυρο animal print

Photo via: Pinterest

Κι αν θέλεις κάτι πιο…χειμωνιάτικο, το παρακάτω ζευγάρι παπούτσια με ασπρόμαυρο animal print σχέδιο, είναι αυτό που χρειάζεσαι. Το καστόρινο ύφασμά τους, τα κάνει πιο ζεστά και σίγουρα πιο σικ. Μπορείς να τα φορέσεις σε μια επίσημη εμφάνισή σου ή σε μια βραδινή σου έξοδο και να μαγνητίσεις τα βλέμματα.

γυναικεία πέδιλα με μύτη, καστόρινα σε ασπρόμαυρο animal print

Photo via: Pinterest

Οι μπότες over the knees είναι στην μόδα και φέτος. Θα δούμε όμως παραπάνω πληροφορίες γι’ αυτές παρακάτω. Αν θέλεις να συνδυάσεις και τις δύο τάσεις. Μπορείς να διαλέξεις ένα ζευγάρι μπότες over the knees οι οποίες θα έχουν animal print σε ασπρόμαυρες αποχρώσεις.

Το παρακάτω animal print είναι άκρως μοντέρνο. Είναι διακριτικό και παράλληλα, προσφέρει αυτή την “τσαχπινιά” και την “διαφορετικότητα” σε ένα κατά τα άλλα απλό outfit. Τα χρώματα των παπουτσιών της φωτογραφίας, είναι safe οπότε χρωματικά, συνδυάζονται εύκολα.

over the knees καστόρινες μπότες με ασπρόμαυρο animal print

Photo via: Pinterest

Γυναικεία αρβυλάκια με χοντρούς πάτους!

Τα γυναικεία αρβυλάκια είναι στην μόδα περίπου από το 2015 και οι γυναίκες τα αγαπούν μέχρι και σήμερα φανατικά. Είναι μια πολύ rock πρόταση αφού αρβυλάκια φορούσαν οι punks μερικές δεκαετίες πίσω.

Μπορεί την εποχή των punks τα αρβυλάκια να ήταν μια extreme πρόταση που δεν ταίριαζε με τα δεδομένα της κοινωνίας, τώρα όμως είναι η πιο μοντέρνα τάση. Φέτος λοιπόν, θα φορεθούν γυναικεία αρβυλάκια με χοντρούς πάτους, για ακόμη πιο rock εμφανίσεις.

γυναικεία αρβυλάκια

Photo via: ediva.gr

Τα γυναικεία αρβυλάκια σου δίνουν ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα. Μπορείς να τα συνδυάσεις τόσο με ένα casual όσο και με ένα πιο επίσημο outfit. Προσφέρουν αυτή την rock νότα που έχεις ανάγκη, για να μην δείχνει το outfit σου βαρετό. Τα αρβυλάκια με χοντρούς πάτους, σίγουρα θα απογειώσουν την εικόνα σου στον καθρέφτη.

γυναικεία αρβυλάκια με χοντρό πάτο

Photo via: Pinterest

Είσαι φοιτήτρια και θέλεις ένα ζευγάρι γυναικεία παπούτσια που θα σε κρατήσει άνετη και μοντέρνα στην σχολή; Τότε μπορείς να φορέσεις ένα μίνι φόρεμα και να το συνδυάσεις με ένα ζευγάρι γυναικεία αρβυλάκια. Η εικόνα πραγματικά είναι εντυπωσιακή κι εμείς σίγουρα την ζηλέψαμε και θα την υιοθετήσουμε. Εσύ;

γυναικεία αρβυλάκια με χοντρό πάτο και μίνι φόρεμα

Photo via: Pinterest

Κι αν θέλεις ένα ζευγάρι γυναικεία αρβυλάκια για την καθημερινότητα σου, τότε σίγουρα το παρακάτω είναι αυτό που αναζητάς. Γυναικεία αρβυλάκια που μπορούν να συνδυαστούν με jean, κολάν ή και φούστα. Σίγουρα θα “σώσουν” την μέρα σου με τον πιο rock και ανατρεπτικό τρόπο.

γυναικεία αρβυλάκια με χοντρό πάτο και jean παντελόνι

Photo via: Pinterest

Rubber shoes για το Φθινόπωρο – Χειμώνα 2020 – 2021!

Το 2011 περίπου, οι γυναικείες γαλότσες ήρθαν στην μόδα και δεν ήταν λίγες εκείνες που υιοθέτησαν αυτή την νέα τάση. Ξαφνικά, γαλότσες με λουλούδια, καρδούλες, γουνάκια και όποιο άλλο σχέδιο μπορούσες να φανταστείς, γέμισαν τις βιτρίνες των καταστημάτων.

Μερικά χρόνια αργότερα οι μεγάλοι οίκοι μόδας, επεκτάθηκαν λίγο ακόμη φέρνοντας στην μόδα τα rubber shoes. Τα rubber shoes θυμίζουν γαλότσες, αλλά δεν κυκλοφορούν μόνο σε αυτά τα σχέδια. Στην ουσία είναι παπούτσια σε ό,τι σχέδιο μπορείς να φανταστείς μόνο που εξωτερικά το “ύφασμά” τους θυμίζει γαλότσα.

γυναικεία Rubber shoes

Photo via: ediva.gr

Για παράδειγμα αυτό το ζευγάρι γυναίκες μπότες είναι rubber shoes εξαιτίας του “υφάσματος” . Είναι μια πολύ μοντέρνα, σικ και συνάμα safe επιλογή για τις γυναίκες που δεν θέλουν να είναι ιδιαίτερα extreme αλλά ενδιαφέρονται πολύ να είναι μοντέρνες.

μαύρες γυναικείες rubber μπότες

Photo via: Pinterest

Μπορεί να μην το περίμενες, όμως στην αγορά κυκλοφορούν και…ρομαντικά rubber shoes! Σαν το ζευγάρι παπουτσιών που θα δούμε στην επόμενη φωτογραφία. Ένα ζευγάρι rubber shoes με ροζ ρομαντικό χρώμα που θα μπορέσει να σε συντροφεύσει στον καφέ με τις φίλες, στο πρώτο ραντεβού ή στο επαγγελματικό meeting.

ροζ γυναικεία rubber πέδιλα

Photo via: Pinterest

Κι αν θέλεις να θυμηθείς τα παλιά ήρθε η εποχή να το κάνεις. Οι γαλότσες από το 2011 έκαναν και πάλι την εμφάνισή τους και σου υπόσχονται μοντέρνες εμφανίσεις. Γαλότσες που κυκλοφορούν σε όλα τα σχέδια και τα χρώματα, μπορούν να σε συντροφεύσουν σε όλες τις casual εμφανίσεις σου.

ροζ γυναικείες γαλότσες

Photo via: Pinterest

Μπότες over the knees!

Οι μπότες over the knees ήταν στην μόδα και πέρσι το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα. Φαίνεται όμως ότι αγαπήθηκαν τόσο πολύ από τις γυναίκες, που δεν ήρθε ακόμη η ώρα να μας εγκαταλείψουν. Δεν θα πούμε πολλά γι’ αυτήν την τάση. Όλες ξέρουμε πως μπορεί με πολύ εύκολο τρόπο να μας κάνει να δείχνουμε σ3ξυ και extreme.

Θα αφήσουμε τις εικόνες να μιλήσουν από μόνες τους.

γυναικείες μπότες over the knees

Photo via: ediva.gr

Ένα ζευγάρι καστόρινες over the knees μπότες μπορούν να σε κάνουν να δείχνεις πολύ εντυπωσιακή φορώντας το πιο casual outfit σου. Είναι σίγουρα μια μοντέρνα επιλογή για την δουλειά ή την καθημερινότητα σου γενικότερα, ειδικά αν είναι φλατ.

καφέ καστόρινες over the knees μπότες

Photo via: Pinterest

Κι αν θέλεις να δημιουργήσεις μια μοναδική νυχτερινή εμφάνιση, τότε μην ξεχάσεις να αναδείξεις ακόμη περισσότερο το μίνι φόρεμά σου με ένα ζευγάρι over the knees μπότες. Σίγουρα θα μαγνητίσουν τα βλέμματα πάνω σου κι εσύ θα είσαι πιο σ3ξυ από ποτέ!

γκρι καστόρινες over the knees μπότες

Photo via: Pinterest

Αλλά και στο πρώτο ραντεβού ή στον καφέ με τις φίλες θα μπορούσαμε να τις δούμε . Ένα ζευγάρι over the knees μπότες μπορούν να σε κάνουν να δείχνεις μοντέρνα και συνάμα casual αν ξέρεις να τις συνδυάσεις. Η παρακάτω εικόνα, μπορεί να σε βοηθήσει με αυτό.

μπεζ καστόρινες over the knees μπότες

Photo via: Pinterest

Δείτε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr 

Close