Οι top τάσεις νυχιών για το χειμώνα!

Τα νύχια, όπως το μακιγιάζ και τα μαλλιά, προσφέρουν έναν εύκολο τρόπο για να αλλάξετε την εμφάνιση σας. Είναι μόνο θέμα λεπτών να βάψετε τα νύχια σας, αλλά αυτά έχουν μεγάλη επίδραση στο στυλ σας.

Δείτε ακόμη: Απίστευτα ιδέες για γυναίκες που έχουν κοντά νύχια!

Ο χειμώνας φέρνει λοιπόν κρύες, σκοτεινές ημέρες, αλλά και εορταστικές με λάμψη. Ο χειμώνας έχει πολλά να σας δώσει, και παρόλο που εσείς μπορεί να επιμένετε στα παλιά σας αγαπημένα σχέδια και χρώματα καλό θα ήταν φέτος να δοκιμάσετε κάτι νέο το οποίο είναι και αρκετά δελεαστικό.Οι παρακάτω ιδέες  θα σας βοηθήσουν να μείνετε στη μόδα όλο το χειμώνα!

  • Μεταλλικά

Τα μεταλλικά φαίνεται να έρχονται στην επικαιρότητα όλη την ώρα. Αυτή τη σεζόν το μεταλλικό κυριαρχεί παντού και όχι μόνι στα νύχια.. Τα παπούτσια, οι τσάντες, τα παλτά, έχουν τολμηρά μεταλλικά χρώματα, και είναι εύκολο να καταλάβει κανείς το γιατί. Τα μεταλλικά χρώματα όπως το χρυσό και το ασήμι διεγείρουν το μάτι εύκολα, αλλά επίσης να ταιριάζουν αρκετά και  με τα άλλα χρώματα περισσότερα από άλλα χρώματα. Τα ασημένια νύχια προσθέτουν λάμψη και λαμπερότητα, διατηρώντας το στυλ σας δροσερό και εκλεπτυσμένο.

Τα νύχια, όπως το μακιγιάζ και τα μαλλιά, προσφέρουν έναν εύκολο τρόπο για να αλλάξετε την εμφάνιση σας. Είναι μόνο θέμα λεπτών να βάψετε τα νύχια σας, αλλά αυτά έχουν μεγάλη επίδραση στο στυλ σας.

  • Σκούρες αποχρώσεις

Οι Gothic εμφάνισεις είναι πραγματικά στη μόδα αυτή τη στιγμή, ειδικά όταν πρόκειται για τα νύχια και τα χείλη. Το μαύρο, το σκούρο κόκκινο, ή ακόμα και το σκούρο μωβ είναι μια εντυπωσιακά σε κάθε χειμερινή ενδυμασία. Απλά προσθέστε έναν υπαινιγμό της σκοτεινής gothic εμφάνισης για να προσθέσετε λίγο δραματική διάθεση στο όλο το στυλ σας.

Δείτε ακόμη: 20 καταπληκτικοί οδηγοί για να κάνετε σχέδια στα νύχια σας

  • Διακοσμημένα νύχια

Από κρυστάλλους, στρας ακόμη και μαργαριτάρια, οι διακοσμήσεις νυχιών γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς. Πολύ πιο εύκολο να επιτευχθεί σε σχέση με τα προηγούμενα έτη, είναι η επιλογή είτε μικρών πετραδιών, ή πλήρη σχεδίων νυχιών. Τα κρύσταλλα και οι πέτρες είναι ένας εξαιρετικά αποτελεσματικός τρόπος για να προσθέσετε μια νότα πολυτέλειας στα νύχια σας.

  • Σχέδια στα νύχια

Χρώματα, κινούμενα σχέδια, σχέδια και μοτίβα ήταν πολύ στη μόδα στη δεκαετία του 90, και φαίνεται να επιστρέφει δυναμικά στη μόδα. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία για να διαλέξετε οπότε δύσκολα να βαρεθείτε!

  • Ρίγες

Πολλοί σχεδιαστές έχουν χρησιμοποιήσει ρίγες, όσο αφορά τα νύχια. Από οριζόντιες ρίγες, ακριβώς κατά μήκος του άνω ήμισυ νυχιών,μοναδικές, υπέροχες λωρίδες κάτω από το κέντρο, ρίγες οι οποίες δεν χρειάζεται να είναι βαρετές και ομοιόμορφες. Υπάρχουν πολλά που μπορείτε να κάνετε με το καλύτερο βερνίκι νυχιών .

Δείτε ακόμη: 18 φανταστικές ιδέες για να κάνεις τα νύχια σου το χειμώνα

  • Tips

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πολλά χρώματα, τολμηρά και συγκρουόμενα και να φτιάξετε και απίστευτα ombre στα νύχια.

Δείτε ακόμη: 12 λάθη που δεν γνωρίζουμε οτι κάνουμε όταν βάφουμε τα νύχια μας

  • 3D σχέδια

Ενώ μπορεί να μην είναι  τόσα πρακτικά για την καθημερινή ζωή, οι πασαρέλες έχουν δει μια μεγάλη ανάπτυξη στα 3D σχέδια νυχιών. Τα Φτερά, οι γούνες, τα μεγάλα λογότυπα και τα παιχνίδια όλα έχουν προστεθεί στα μοντέλα νύχια. Οι διασκεδαστικές νότες στα νύχια, ίσως μείνουν για αρκετό καιρό ακόμη στη μόδα.

  • Σχήματα

Καθώς και τα χρώματα και τα σχέδια, το σχήμα και το μήκος των νυχιών αλλάζει από εποχή σε εποχή. Τα μικρότερα νύχια είναι τακτοποιημένα, πρακτικά, συχνά πιο υγιή, και μπορεί ακόμα να φαίνονται φανταστικά και θηλυκό. Τα Οβάλ και τετράγωνα οβάλ ήταν τα δύο τελευταία σχήματα νυχιών της τελευταίες σεζόν, και αυτό φαίνεται ότι θα συνεχιστεί.

Φυσικά, τα παλιά αγαπημένα εξακολουθούν να είναι υπέροχα. Αν θέλετε να κάνετε το χρώμα με τον οποίο θα νιώθετε καταπληκτικοί χρησιμοποιήστε το.Το κόκκινο για παράδειγμα, θα μπορούσε να σας κάνει να αισθανθείτε πιο σέξι ή περισσότερο οτι έχετε τον έλεγχο, ενώ τα φωτεινά, έντονα χρώματα μπορεί να σας κάνουν πιο ευτυχισμένους, και να σας υπενθυμίσουν το καλοκαίρι, μέσα σε μια θαμπή, άθλια ημέρα. Το καλύτερο πράγμα στα νύχια, είναι ότι δεν υπάρχουν κανόνες. Διασκεδάστε το, αλλάξτε τα, και βρείτε το καλύτερο βερνίκι νυχιών και το στυλ σας.

Close