oversized τσάντες_σχέδια_

Στο παρακάτω άρθρο συγκεντρώσαμε για εσάς 15 μοντέρνα σχέδια με oversized τσάντες για να επιλέξεις για το καλοκαίρι του 2021.

Οι γυναικείες τσάντες δεν είναι απλά ένα αξεσουάρ για τις γυναίκες. Σίγουρα μία γυναικεία τσάντα μπορεί να απογειώσει το στιλ σου και να ολοκληρώσει το outfit όμως οι γυναικείες τσάντες είναι πάνω από όλα πρακτικές. Μέσα στις γυναικείες τσάντες τους οι γυναίκες φυλάσσουν όλα τα απαραίτητα πράγματα.

Αν ανοίξεις μία γυναικεία τσάντα θα δεις το κινητό, το πορτοφόλι, σκόρπια καλλυντικά, το μπιμπερό του παιδιού, το πορτοφόλι του συζύγου και πάει λέγοντας. Επειδή χρησιμοποιούμε καθημερινά τις γυναικείες τσάντες μας, οι γυναίκες έχουν την ανάγκη να τις αλλάζουν ανά συχνά χρονικά διαστήματα.

Δείτε ακόμα Οι γυναικείες τσάντες με έντονα χρώματα είναι η απόλυτη τάση – Δες 20 μοντέρνες ιδέες

Σε παλιότερο άρθρο σας είχαμε μιλήσει για τις crocket τσάντες που θα είναι το must του Καλοκαιριού. Σήμερα αποφασίσαμε να σας δείξουμε τα 15 πιο μοντέρνα σχέδια σε oversized τσάντες. Οι oversized τσάντες είναι γυναικείες τσάντες σε πολύ μεγάλο μέγεθος. Είναι μοντέρνες και δίνουν στην γυναίκα την δυνατότητα να αποθηκεύει περισσότερα πράγματα μέσα. Διαβάστε παρακάτω: 

Δερμάτινες καφέ oversized τσάντες

Οι oversized τσάντες εξαιτίας του μεγέθους τους σου δίνουν την επιλογή να αποθηκεύεις στο εσωτερικό τους ακόμη περισσότερα πράγματα. Γι’ αυτό οι oversized τσάντες είναι μία μοναδική επιλογή για την δουλειά σου. Παρακάτω βλέπουμε μία κλασική, μοντέρνα, δερμάτινη, σε καφέ αποχρώσεις oversized τσάντα.

Μέχρι και τα έγγραφα της δουλειάς χωρούν εκεί. Επίσης έχει ένα τόσο ασφαλές χρώμα, που σίγουρα μπορείς να το συνδυάσεις με όλα τα ρούχα της ντουλάπας σου. Εκτός από την δουλειά η παρακάτω oversized τσάντα μπορεί να σε συνοδεύσει σε όλες τις casual ή επαγγελματικές περιστάσεις.

δερμάτινη_oversized τσάντα_καφέ_

Καλοκαιρινές oversized τσάντες σε κίτρινο χρώμα

Σίγουρα η παρακάτω oversized τσάντα δεν είναι μόνο για το Καλοκαίρι ή μόνο για την παραλία. Παρόλα αυτά οι γυναίκες τείνουν να προτιμούν τέτοια χρώματα κυρίως το Καλοκαίρι. Βλέπουμε λοιπόν μία oversized τσάντα σε μοντέρνα κίτρινη απόχρωση με καφέ λουριά που μπορείς να την πάρεις στην βόλτα ή να την μετατρέψεις σε τσάντα παραλίας.

κίτρινη_oversized_τσάντα_

Καφέ oversized τσάντες για casual περιστάσεις

Αν ψάχνεις μία oversized τσάντα για την καθημερινότητά σου η παρακάτω ιδέα είναι φανταστική για σένα. Το χρώμα της είναι το καφέ, οπότε αυτό σημαίνει ότι συνδυάζεται εύκολα με όλα τα casual outfit που έχεις στην ντουλάπα σου. Είναι λοιπόν μία μοναδική επιλογή για τις υποχρεώσεις σου στο κέντρο, για την δουλειά ή για μία χαλαρή βόλτα.

Τέλος η παρακάτω τσάντα έχει ασημένια σχέδια που την κάνουν boho. Οπότε αν το Καλοκαίρι σου αρέσει να φοράς τις εσάρπες σου, τα σκισμένα σου τα τζιν και τα μαντήλια στα μαλλιά, η παρακάτω τσάντα είναι ό,τι πρέπει για σένα.

καφέ_oversized τσάντα_

Δερμάτινες oversized τσάντες σε μουσταρδί αποχρώσεις

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρέπει να προτιμάς τσάντες που δεν είναι στην πραγματικότητα δερμάτινες, αλλά αποτελούνται από ένα υποκατάστατο υλικό, την δερματίνη. Πάνω από όλα το περιβάλλον και τα ζωάκια δεν μας χρωστούν το δέρμα τους.

Μπορείς λοιπόν να αγοράσεις μία τέτοια oversized τσάντα σε μουσταρδί αποχρώσεις που μπορείς να την επιλέξεις σε όλες τις περιστάσεις. Το μουσταρδί έχει γίνει πλέον το αγαπημένο μας χρώμα και η παρακάτω τσάντα μπορεί να σταθεί όλο τον χρόνο.

δερμάτινη_κίτρινη_oversized τσάντα_

Μαύρες oversized τσάντες

Τίποτα πιο αγαπημένο από το κλασικό και το μαύρο είναι σίγουρα από τα πιο κλασικά χρώματα. Διάλεξε λοιπόν μία oversized τσάντα σε μαύρες αποχρώσεις. Το παρακάτω σχέδιο απλά το αγαπήσαμε, αφού είναι αρκετά πρωτότυπο και νομίζουμε ότι κάθε γυναίκα μπορεί να το υποστηρίξει.

μαύρη_oversized_τσάντα_με_σχέδια_

Καφέ δερμάτινες oversized τσάντες για casual περιστάσεις

Μπορεί να είναι μία εντυπωσιακή oversized τσάντα όμως το σχέδιο είναι αρκετά casual. Αυτό σημαίνει ότι η παρακάτω τσάντα αποτελεί μία μοναδική επιλογή για κάθε μέρα ακόμη και για την δουλειά, εφόσον η δουλειά σου δεν έχει αυστηρό dress code.

δερμάτινη_καφέ_oversized τσάντα_

Oversized τσάντες με την αγγλική σημαία

Πριν μερικά χρόνια η αγγλική και η αμερικάνικη σημαία “έπαιζαν” πολύ σαν σχέδια. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε ακόμη το γιατί, όμως φαίνεται πως είναι οι αγαπημένες επιλογές των γυναικών. Σίγουρα είναι για μία casual περίσταση, ακόμη και για την παραλία.

oversized_τσάντα_με_την_αγγλική σημαία_

Oversized κόκκινες τσάντες

Αν ψάχνεις μία εντυπωσιακή τσάντα για την καθημερινότητα σου και όχι μόνο, τότε η παρακάτω επιλογή είναι από τις αγαπημένες μας. Κόκκινη oversized τσάντα, φτιαγμένη από δερματίνη που εντυπωσιάζει. Συνδύασέ την με ένα total black outfit όλο τον χρόνο!

δερμάτινη_κόκκινη_oversized_τσάντα_

Ψάθινες oversized τσάντες

Το συγκεκριμένο αφιέρωμα το κάναμε έχοντας στο μυαλό μας να βρούμε oversized τσάντες για εσάς, που θα μπορέσετε να τις επιλέξετε όλο τον χρόνο.

Όμως επειδή έχουμε και Καλοκαιράκι, αξίζει να αγοράσετε μία ψάθινη oversized τσάντα. Ιδανική για την παραλία και όχι μόνο, αφού  οι ψάθινες γυναικείες τσάντες φέρνουν την επανάσταση στην καλοκαιρινή κολεξιόν.

ψάθινη_oversized_τσάντα_

Βελούδινες oversized τσάντες σε κίτρινο χρώμα

Η παρακάτω ιδέα είναι πιο πολύ για τον Χειμώνα, όμως μπορείς να την επιλέξεις και το Καλοκαίρι, αφού το βελούδο δεν έχει συγκεκριμένη εποχή. Μία υπέροχη και σικ oversized τσάντα για πιο επίσημες εμφανίσεις σε κίτρινο σκούρο χρώμα.

βελούδινη_μουσταρδί_oversized_τσάντα_

Oversized τσάντες σε καφέ αποχρώσεις με σχέδια

Σίγουρα μία τέτοια τσάντα χρειαζόσουν για τις casual εμφανίσεις σου. Έψαχνες μία πρακτική τσάντα για την παραλία, τις υποχρεώσεις σου στο κέντρο ή την δουλειά; Τότε η παρακάτω ιδέα θα σου λύσει τα χέρια και θα αναδείξει το στιλ σου.

καφέ_oversized_τσάντα_με_σχέδια_

Μπορντό oversized τσάντες

Έχουμε μία αδυναμία στο μπορντό και αυτή η αδυναμία κρατάει όλο τον χρόνο. Αν θέλεις μία σικ τσάντα για όλες τις περιστάσεις, τότε μπορείς να επιλέξεις μία oversized τσάντα σε μπορντό χρώμα με μαύρα λουριά. Συνδυάζεται εύκολα με τα περισσότερα ρούχα της ντουλάπας σου.

μπορντό_oversized_Τσάντα_ καφέ_δερμάτινη_oversized_τσάντα_

Boho oversized τσάντες με πολύχρωμα σχέδια

Το Καλοκαίρι σίγουρα ξυπνάει σε εμάς την boho πλευρά μας. Έτσι μπορείς να επιλέξεις μία βελούδινη oversized τσάντα με boho πολύχρωμα σχέδια. Είναι μία επιλογή για τις γυναίκες που δεν φοβούνται να πειραματιστούν και που θέλουν να βάλουν χρώμα στην ζωή τους.

boho_oversized_τσάντα_ boho_oversized_τσάντα_

All photos via Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για την μόδα στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close