Τέλειο peeling κατά της κυτταρίτιδας με υλικά από το ντουλάπι σου!
Το ξέρω, το θέμα της κυτταρίτιδας σας καίει! Γι’αυτό και κατά καιρούς ανεβάζουμε διάφορα μυστικά που μπορούν να βοηθήσουν στο περιορισμό της..
Πάμε λοιπόν να δούμε μια σούπερ συνταγή η οποία εφόσον δείξετε επιμονή, συνέπεια και λίγη πειθαρχία στο φαγητό, θα φέρει πολύ καλά αποτελέσματα!
Τέλειο peeling κατά της κυτταρίτιδας με υλικά από το ντουλάπι σου!

Θα χρειαστείτε:
  • 50 γρ. περίπου ελαιόλαδο ή αμυγδαλέλαιο
  • 200-250 γρ. καστανή ζάχαρη
  • 200 γρ. καφέ (ελληνικό, γαλλικό, νες καφέ)
Ανακατέψτε όλα τα υλικά μέχρι να γίνει ένας πηχτός πολτός. Κάντε μασάζ με το μείγμα στις πάσχουσες περιοχές για περίπου δέκα λεπτά. Ο καφές εξουδετερώνει την κυτταρίτιδα, ενώ η καστανή ζάχαρη κάνει απολέπιση στο δέρμα απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα, αφήνοντάς το λείο και απαλό! Εκτός του ότι είναι αποτελεσματικό μυρίζει και υπέροχα!!
.Σε τι ωφελούν τα παραπάνω υλικά;

Η καφείνη βοηθάει στη μάχη κατά της κυτταρίτιδας.
Η ζάχαρη αλλά και οι αλεσμένοι κόκκοι καφέ διώχνουν τα νεκρά κύτταρα επαναφέροντας την απαλότητα της επιδερμίδας.
Το ελαιόλαδο ενυδατώνει και αφήνει ένα υπέροχο και μεταξένιο σώμα
Νομίζω αξίζει να δοκιμάσετε αυτήν την ιδέα μιας και θα σας στοιχίσει ελάχιστα αλλά θα σας βοηθήσει κιόλας!

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close