ιδέες-για-πετσέτες θαλάσσης-το-Καλοκαίρι 2022-

Πετσέτες θαλάσσης: 15 μοντέρνες ιδέες για όλα τα γούστα. Μοντέρνες ιδέες για πετσέτες θαλάσσης που καλύπτουν όλα τα γούστα.

Οι πετσέτες θαλάσσης είναι αναγκαίες στις καλοκαιρινές μας βουτιές. Σίγουρα λοιπόν κάθε φορά που κανονίζουμε είτε μπάνιο στην θάλασσα είτε στην πισίνα, θα πάρουμε μαζί και μία πετσέτα θαλάσσης. Η πετσέτα θαλάσσης πάντα θέλουμε να είναι μοντέρνα και εντυπωσιακή.

Υπάρχουν τόσα πολλά σχέδια για πετσέτες θαλάσσης στην αγορά που κάθε χρόνο προσπαθούμε να πρωτοτυπήσουμε. Διότι οι πετσέτες θαλάσσης δεν μας βοηθούν να ξαπλώσουμε ή να στεγνώνουμε. Είναι ίσως ένας τρόπος να μπούμε άκρως σε καλοκαιρινή διάθεση. Δες λοιπόν 15 ιδέες. Διαβάστε παρακάτω: 

Πετσέτες θαλάσσης: Πετρόλ φλοράλ πετσέτα θαλάσσης

Μπορείς να διαλέξεις για τις διακοπές σου και όχι μόνο μία πετρόλ πετσέτα θαλάσσης με φλοράλ σχέδια που είναι άκρως καλοκαιρινά. Τα έντονα χρώματα στις πετσέτες θαλάσσης είναι πάντα must αφού είναι άκρως καλοκαιρινά.

Πετσέτες θαλάσσης: 15 μοντέρνες ιδέες για όλα τα γούστα

Πετσέτες θαλάσσης: Πετσέτες θαλάσσης με ροζ φλαμίνγκο

Πριν μερικά χρόνια ξέσπασε μία τάση με ροζ φλαμίνγκο στα φουσκωτά για την θάλασσα. Μπορεί αυτή η μόδα να πέρασε όμως τα ροζ φλαμίνγκο ακόμη είναι μοντέρνα σχέδια για πετσέτες θαλάσσης ή ακόμη και διακοσμητικά για το σπίτι. Διάλεξε λοιπόν πετσέτα θαλάσσης με ροζ φλαμίνγκο.

πετσέτα θαλάσσης-με-ροζ φλαμίνγκο-ιδέες-

Πετσέτες θαλάσσης: Πετσέτα θαλάσσης με λουλούδια και φρούτα

Μία πετσέτα θαλάσσης που συνδυάζει καλοκαιρινά χρώματα, καλοκαιρινά λουλούδια και καλοκαιρινά φρούτα. Μία υπέροχη ιδέα για μικρούς και μεγάλους που είναι μοντέρνα, όμορφη και άκρως καλοκαιρινή. Ένα κλασικό αλλά πάντα αγαπημένο σχέδιο στις πετσέτες θαλάσσης.

πετσέτα θαλάσσης-με-φρούτα-και-λουλούδια-ιδέες-

Πετσέτες θαλάσσης: Μπλε πετσέτα θαλάσσης με λογότυπα

Μπορείς επίσης να διαλέξεις μία μονόχρωμη πετσέτα θαλάσσης σε μπλε ή και σε άλλο αγαπημένο σου χρώμα με έξυπνα λογότυπα. Με αυτόν τον τρόπο θα σπάσεις πλάκα με την παρέα σου και φυσικά η πετσέτα σου δεν θα είναι βαρετή.

μπλε-πετσέτα θαλάσσης-ιδέες-

Δείτε ακόμα Τσάντες θαλάσσης: 12 μοντέρνες ιδέες

ιδέες-για-πετσέτες θαλάσσης-το-Καλοκαίρι 2022- ιδέες-για-πετσέτες θαλάσσης-το-Καλοκαίρι 2022- ιδέες-για-πετσέτες θαλάσσης-το-Καλοκαίρι 2022-

Πετσέτες θαλάσσης: Πετσέτα θαλάσσης σε ροζ χρώμα

Υπέροχη πετσέτα θαλάσσης με ροζ και λευκές ρίγες που θα εντυπωσιάσουν τους πάντες μα πάνω από όλα εσάς. Είναι πετσέτες που φυσικά δεν έχουν φύλο και μπορούν να τις προτιμήσουν γυναίκες και άντρες.

ροζ-πετσέτα-θαλάσσης-με-ρίγες-ιδέες-

Πετσέτες θαλάσσης: Πετσέτες θαλάσσης με καρπούζια

Υπάρχει πιο καλοκαιρινό σχέδιο από το καρπούζι; Διάλεξε λοιπόν μία πετσέτα θαλάσσης με καρπούζια και έξυπνα καλοκαιρινά λογότυπα. Η παρακάτω πετσέτα είναι εντυπωσιακή τόσο στα χρώματα όσο και στα σχέδια κι εμείς θα την διαλέγαμε σίγουρα. Εσείς;

πετσέτα-θαλάσσης-με-καρπούζια-ιδέες-

Πετσέτες θαλάσσης: Πετσέτες σε πορτοκαλί χρώμα

Και το πορτοκαλί είναι ένα υπέροχο καλοκαιρινό χρώμα και σίγουρα μπορείς να το επιλέξεις για την πετσέτα θαλάσσης σου. Εντυπωσιακή πετσέτα θαλάσσης σε πορτοκαλί και λευκό χρώμα που θα σε βάλει για τα καλά σε καλοκαιρινό κλίμα.

πορτοκαλί-πετσέτα θαλάσσης-με-ρίγες-ιδέες-

Πετσέτες θαλάσσης: Λευκή πετσέτα με κόκκινα γράμματα

Παίξε με τις αποχρώσεις του λευκού και του κόκκινου και εντυπωσίασε τους πάντες. Μοντέρνες και άκρως νεανικές πετσέτες στα χρώματα του λευκού και του κόκκινου. Καλοκαιρινές, μοντέρνες και σίγουρα εντυπωσιακές. Μπορείς να τις επιλέξεις κι εσύ.

λευκή-πετσέτα θαλάσσης-με-κόκκινο λογότυπο-ιδέες-

Πετσέτες θαλάσσης: Πετσέτα θαλάσσης σε πετρόλ χρώμα

Μπορείς επίσης να διαλέξεις ένα κλασικό σχέδιο για πετσέτα θαλάσσης με ρίγες σε πετρόλ και λευκό χρώμα. Γενικότερα οι πετσέτες θαλάσσης με ρίγες είναι must της εποχής αν και ένα κλασικό σχέδιο και σίγουρα αξίζει να τους δώσεις μία ευκαιρία.

πετρόλ-πετσέτες θαλάσσης-με-ρίγες- ιδέες-για-πετσέτες θαλάσσης-το-Καλοκαίρι 2022-

Πετσέτες θαλάσσης: Ροζ πετσέτα με κόκκινα γράμματα

Σκέψου πόσο όμορφα θα ήταν να ήσουν διακοπές με το άλλο σου μισό και να μοιραζόσουν την παρακάτω πετσέτα θαλάσσης. Μία ρομαντική πετσέτα θαλάσσης που θα σε βάλει για τα καλά στην καλοκαιρινή ανεμελιά της εποχής και φυσικά θα διαφέρει από όλες τις υπόλοιπες. Ακόμη να την επιλέξεις;

ροζ-πετσέτα θαλάσσης-με-κόκκινα γράμματα-ιδέες-

Δείτε ακόμα Καλοκαίρι 2022: Μοντέρνες ιδέες για φλοράλ μπικίνι

ιδέες-για-πετσέτες θαλάσσης-το-Καλοκαίρι 2022-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για την μόδα στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη

Close