Πως να κάνετε τα μαλλιά σας μπούκλες με ένα μπουκάλι και πιστολάκι-Το κόλπο που έχει τρελάνει το διαδίκτυο

Το κόλπο αυτό έχει ξετρελάνει το διαδίκτυο και όχι άδικα! Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα πλαστικό μπουκάλι και ένα πιστολάκι για τα μαλλιά και σε πολύ σύντομο χρόνο θα φτιάξεις υπέροχες μπούκλες σαν να έχεις βγει μόλις από το κομμωτήριο!

Τα αποτελέσματα είναι πραγματικά θεαματικά, και θα το διαπιστώσετε και μόνες σας στα παρακάτω βίντεο που σας δείχνουν πως ακριβώς να το κάνετε. Μην χάνετε άλλο χρόνο λοιπόν και δοκιμάστε το στην επόμενη έξοδό σας, ασχέτως περίστασης, εποχής και ηλικίας! Γιατί πολύ απλά ταιριάζει σε όλες!

Πώς λειτουργεί: Κόψτε μια τρύπα στο πλάι μιας κενής πλαστικής φιάλης, βεβαιωθείτε ότι το άνοιγμα είναι αρκετά μεγάλο ώστε να ταιριάζει στο ακροφύσιο του στεγνωτήρα μαλλιών σας. Στη συνέχεια, ρίξτε τα μαλλιά σας μέσα στο μπουκάλι. Γυρίστε το σεσουάρ σας, και παρακολουθήστε τη μαγεία να συμβαίνει. Όμως προσοχή! Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να προσέξετε. Αρχικά μην ξεχάσετε πως δεν πρέπει να βάλετε το πιστολάκι σε υψηλή θερμοκρασία. Αν το κάνετε μπορεί να συμβούν δύο πράγματα: να κάψετε τα μαλλιά σας και να λιώσει το πλαστικό. Κάτι άλλο σε tip που ίσως σας φανεί χρήσιμο είναι πως καλό είναι τα μαλλιά να μην είναι ισιωμένα και να είναι καθαρά, φρεσκολουσμένα και απαλλαγμένα από τζελ και λακ.

Δειτε ακομα Πιστολάκι για τα μαλλιά: 10 Κόλπα για τέλειο αποτέλεσμα

View this post on Instagram

⁉️Did this hack just BREAK THE INTERNET?! Died. Dead. A water bottle? Is this real life? ⠀ ⠀ I saw this on @asil page and I had to do a tutorial immediately!! I said to myself, there is NO WAY this will actually work. ⠀ ⠀ WELP! Here’s another #omghack for you. TAG your friends below 👇🏻👇🏻and if you try it I’d love to see it!! ⠀ ⠀ #blowthebottlechallenge #omgartistry #oliviasmalley #socialsavvystylist #blondespecialist #licensedtocreate #cosmoprofbeauty #daviehairstylist #FortLauderdalehairstylist #miamihairstylist #socialqueen #Cosmoprofartisticteam #trendinghair #viralhair #modernsalon #hudabeauty @hudabeauty @shophudabeauty @hairvideodiary

A post shared by Olivia Smalley Hair Hacks (@omgartistry) on

Δειτε ακομα 15 πανεύκολα κόλπα για τα μαλλιά σας

Με ένα κλικ εδώ δείτε όλα μας τα άρθρα

Close