Split hem jeans_

Split hem jeans: Η τάση για το 2022 και πως να τα συνδυάσεις! Τα split hem jeans θα είναι τα πιο μοντέρνα jeans για όλες τις εποχές του 2021. Τα split hem jeans έχουν ξεκινήσει ήδη να γίνονται τα αγαπημένα πολλών γυναικών και είναι jeans που ανήκουν στα denim παντελόνια και έχουν ένα μικρό σκίσιμο στις άκρες τους. Θα δούμε λοιπόν 15 ιδέες για να συνδυάσεις το πιο μοντέρνο jean του 2022.

Τα split hem jeans, είναι jeans που ανήκουν στα denim παντελόνια. Είναι πολύ άνετα, συνδυάζονται εύκολα με τα περισσότερα ρούχα της ντουλάπας σου, αφού είναι jeans και έχουν την τάση να κολακεύουν την γυναικεία σιλουέτα.

Δείτε ακόμα 12 γυναικεία αξεσουάρ και ρούχα που δεν πρέπει να αγοράσετε το 2022

Στο σημερινό άρθρο λοιπόν θα δούμε 15 ιδέες για split hem jeans έτσι ώστε να τα αναδείξεις σε όλες τις casual εμφανίσεις σου. Τώρα με την καραντίνα μάλιστα, που όλες μας οι εμφανίσεις είναι casual, τα split hem jeans θα φορεθούν πολύ και θα μας βολέψουν ακόμη περισσότερο. Διαβάστε παρακάτω: 

 split hem jean σε συνδυασμό με jean jacket και παπούτσια με ψηλό τακούνι!

Ένα split hem jean μπορεί να αναδείξεις ένα total jean outfit που θα σε συντροφεύσει σε όλες τις casual εμφανίσεις σου. Έχει την τάση να ταιριάζει με τα περισσότερα ρούχα της ντουλάπας σου και να κολακεύει την γυναικεία σιλουέτα. Συνδύασέ το λοιπόν με ένα jean jacket κι ένα ζευγάρι μποτάκια με χοντρό τακούνι.

split hem jean_και_jean jacket_

Τα split hem jeans κυκλοφορούν στην αγορά σε πολλά σχέδια. Μερικά από αυτά έχουν το διακριτικό σκίσιμο στο πλάι ενώ άλλα το έχουν στο μπροστινό μέρος. Το παρακάτω split hem jean έχει έντονη καμπάνα στα τελειώματα και ένα πολύ όμορφο σκίσιμο μπροστά. Μπορεί λοιπόν να ταιριάξει σε boho γυναίκες και να δημιουργήσει υπέροχα outfits.

split_hem_jean_με_χρωματιστή μπλούζα_και_κίτρινα_παπούτσια_

Αγόρασε το αγαπημένο σου split hem jean και συνδύασέ το με ένα μαύρο top και μία μαύρη ζακέτα. Είναι ένα υπέροχο ανοιξιάτικο ή φθινοπωρινό outfit για το 2021 που θα σε βολέψει πολύ. Είναι ένα γρήγορο και μοντέρνο outfit για την σχολή, τη δουλειά ή τις υποχρεώσεις σου στο κέντρο.

split hem jean_με_μαύρο_τοπ_και_μαύρα sneakers_

Μπορείς να βρεις στην αγορά split hem jeans με μάκρος λίγο πιο πάνω από τον αστράγαλο. Αυτά τα split hem jeans παντελόνια ταιριάζουν στους ανοιξιάτικους και τους καλοκαιρινούς μήνες του 2021 και μπορούν να συνδυαστούν με μία μονόχρωμη μπλούζα και μία ζακέτα ή με ένα τοπ.

split hem jean_με_μπαλώματα_και_μπεζ_ζακέτα_

split hem jeans με λευκό φούτερ και λευκά sneakers!

Αν θέλεις να δημιουργήσεις πιο hip hop εικόνες τότε σίγουρα τα split hem jeans θα σε βοηθήσουν πολύ σε αυτό. Η καμπάνα που έχουν στο τελείωμά τους, τα κάνουν να φαίνονται oversized και με ένα λευκό φούτερ κι ένα ζευγάρι λευκά sneakers θα αναδείξεις την hip hop πλευρά σου.

split_hem_jean_με_λευκό_φούτερ_και_λευκά_sneakers_

Ψάχνουμε ένα γρήγορο και μοντέρνο outfit για το σχολείο, την σχολή, την δουλειά ή τις υποχρεώσεις μας στο κέντρο. Αυτό το split hem jean σίγουρα μπορεί να μας λύσει τα χέρια. Ταιριάζει σε όλες τις ηλικίες και μπορείς να το συνδυάσεις με ένα χειμωνιάτικο jean jacket κι ένα ζευγάρι παπούτσια της αρεσκείας σου. Δε θα το μετανιώσεις!

split_hem_jean_με_jean_jacket_και_μαύρα παπούτσια_με_ψηλό τακούνι_

Φυσικά και κυκλοφόρησαν στην αγορά split hem jeans σε άλλες αποχρώσεις εκτός του μπλε. Όπως ακριβώς γίνεται και με τα κλασικά jeans παντελόνια. Μπορείς λοιπόν να επιλέξεις ένα γκρι split hem jean και να το συνδυάσεις με ένα φούτερ κι ένα ζευγάρι sneakers.

γκρι_split_hem_jean_με_καρό_φούτερ_

Μπορεί τα jeans παντελόνια να τα έχουμε στο μυαλό μας ως παντελόνια που φοριούνται μόνο σε casual εμφανίσεις, όμως αυτός είναι ένας μύθος. Αν ακόμη και με την καραντίνα η δουλειά σε υποχρεώνει να ντύνεσαι σικ, τότε ένα split hem jean θα σε βγάλει από την δύσκολη θέση.

Συνδύασε το αγαπημένο σου split hem jean με μία μπεζ καπαρντίνα κι ένα λευκό πουκάμισο. Τα ψηλά τακούνια θα ολοκληρώσουν την εικόνα. Σικ, μοντέρνα και όμορφη σε πολύ λίγο χρόνο!

ιδέες_με_split hem jeans_με_μπεζ_καπαρντίνα_και_λευκό_πουκάμισο_

Split hem jeans με καλοκαιρινό γκρι τοπ και μπεζ πέδιλα!

Αν όλα πάνε καλά, ελπίζουμε μέχρι το Καλοκαίρι να έχουν ανοίξει κάπως τα πράγματα, σχετικά με την καραντίνα. Μία καλοκαιρινή μπλούζα λοιπόν με μία τσάντα κι ένα split hem jean πραγματικά θα κλέψει τις εντυπώσεις και θα μαγνητίσει τα βλέμματα, σε όλες τις περιστάσεις!

σκούρο μπλε_split_hem jean_με_γκρι τοπ_

Το παρακάτω split hem jean το επιλέξαμε γιατί εκτός από πολύ μοντέρνο είναι και πολύ πρωτότυπο. Παίζει με τις αποχρώσεις του λευκού και του μπλε και δημιουργεί έναν υπέροχο καμβά. Προτίμησέ το με ένα top κι ένα τσαντάκι στις αποχρώσεις του jean σου και θα κλέψεις τις εντυπώσεις. Ένα άκρως νεανικό split hem jean.

split_hem_jean_σε_γαλάζιες_και_λευκές_αποχρώσεις_ιδέες_

Ένα μαύρο μπουφάν, ένα μαύρο πουλόβερ, ένας μαύρος σκούφος, ένα μαύρο διακριτικό τσαντάκι, ένα ζευγάρι μαύρα τακούνια με ψηλό φούξια τακούνι κι ένα split hem jean δημιουργούν μία από τις πιο νεανικές και in fashion εικόνες που είδαμε σήμερα! Ακόμη να το επιλέξεις;

split_hem_jean_με_μαύρο μπουφάν_

Split hem jean με καφέ σακάκι!

Τα split hem jeans παντελόνια μπορούν να αναδείξουν το κύρος σου, αν ξέρεις πως να τα συνδυάσεις. Ένα split hem jean παντελόνι μπορεί πραγματικά να μαγνητίσει τα βλέμματα αν το συνδυάσεις με ένα μπεζ σακάκι κι ένα ζευγάρι μαύρα παπούτσια. Ακόμη και το ξεβαμμένο γαλάζιο της παρακάτω φωτογραφίας, έχει άλλη αίγλη με αυτόν τον συνδυασμό.

γαλάζιο_split_hem_jean_με_καφέ_πουκάμισο_

Η Άνοιξη είναι η εποχή όπου όλοι και όλες λίγο ή πολύ νιώθουμε παιδιά των λουλουδιών. Ένα λευκό split hem jean σε συνδυασμό με μία ροζ ανοιξιάτικη μπλούζα μπορεί πραγματικά να σε κάνει να δείχνεις με χίπισσα στη σύγχρονη εποχή. Κι αυτά τα εκκεντρικά στιλς ήταν τα αγαπημένα μας ανέκαθεν.

λευκό split hem jean_με_ροζ_μπλούζα_

Μπορεί παραδοσιακά τα split hem jeans να έχουν δύο διακριτικά σκισίματα στα μπαντζάκια αλλά αν εσύ θες να το φτάσεις στα άκρα με τα σκισίματα, αυτό δε σημαίνει ότι δε θα είσαι και πάλι εντός concept. Αφού ξέρουν πόσο αρέσουν τα σκισίματα στα jeans, στις νέες κοπέλες οι οίκοι μόδας δε θα μπορούσαν να μην αυτοσχεδιάσουν.

Ένα split hem jean λοιπόν, με έντονα σκισίματα σε όλη την επιφάνειά του. Συνδύασε το με ένα ανοιξιάτικο ή καλοκαιρινό μπλουζάκι και αυστηρά ένα ζευγάρι sneakers. Βέβαια αν δεν κρυώνουν τα ποδιά σου μπορείς να το αναδείξεις και με ένα φούτερ.

split_hem_jean_με_σκισίματα_

Ψάχνεις ένα γρήγορο outfit για να πας μέχρι την Αγορά ή για να βγάλεις βόλτα το ζωάκι σου. Άρπαξε από την ντουλάπα το split hem jean σου και συνδύασέ το με ένα λευκό τοπ κι ένα ζευγάρι μοντέρνα sneakers. Θα είσαι κούκλα, απλή και όσο πρέπει μοντέρνα.

split_hem_jean_με_λευκό τοπ_outfit_ιδέες_

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τις τελευταίες τάσεις της μόδας στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη 

Close