Σπιτική συνταγή για να διώξετε μαύρους κύκλους και σακούλες_

Σπιτική συνταγή για να διώξετε μαύρους κύκλους και σακούλες κάτω από τα μάτια. Οι μαύροι κύκλοι και οι σακούλες κάτω από τα μάτια, μπορούν πραγματικά να χαλάσουν την εικόνα του προσώπου σας. Ακριβές κρέμες και μάσκες προσώπου σας υπόσχονται ότι μπορούν να σας απαλλάξουν από τις σακούλες και τους μαύρους κύκλους.

Όμως οι δύσκολοι καιροί που βιώνουμε, δεν μας επιτρέπουν να κάνουμε περιττά έξοδα. Δυστυχώς λοιπόν τα έξοδα που αφορούν την ομορφιά μας όταν έχουμε οικογένεια και παιδιά, θεωρούνται περιττά. Επίσης η φύση έχει την λύση για όλα και οι σπιτικές μάσκες προσώπου είναι πάντα καλύτερες από τις χημικές μάσκες προσώπου.

Δείτε ακόμα Η πράσινη πάστα που εξαφανίζει τα σημάδια της ακμής σε 3 μέρες

Στο παρακάτω άρθρο θα δούμε μαζί σας μία εξαιρετική μάσκα προσώπου που θα σας απαλλάξει από τις σακούλες και τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια. Είναι μία μάσκα προσώπου που δεν είναι ακριβή και απαιτεί οικονομικά και απλά υλικά. Διαβάστε παρακάτω:

Τι προκαλεί τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες κάτω από τα μάτια;

Γονίδια 

Τα γονίδια μπορεί παίζουν ρόλο στους μαύρους κύκλους και στις σακούλες κάτω από τα μάτια. Υπάρχουν μάλιστα άνθρωποι που είχαν σακούλες και μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια ακόμη και από την παιδική τους ηλικία.

Οι πολλές ώρες ύπνου

Μπορεί οι λίγες ώρες ύπνου να μας κάνουν να δείχνουμε ταλαιπωρημένοι και πιθανώς να εμφανίσουν και μαύρους κύκλους όμως αυτό ισχύει και με τις υπερβολικά πολλές ώρες ύπνου.

Χρωματικές διαταραχές του δέρματος 

Το δέρμα κάτω από τα μάτια είναι πιο λεπτό σε σύγκριση με το υπόλοιπο πρόσωπο. Αυτό σημαίνει πως τα αγγεία της συγκεκριμένης περιοχής είναι πιο εμφανή. Θα μπορούσε λοιπόν αυτός να ήταν και ο λόγος που η μελανίνη δεν είναι κατανεμηθεί σωστά στο συγκεκριμένο σημείο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την δημιουργία μαύρων κύκλων.

Η έκθεσή μας στον ήλιο 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το σώμα παράγει περισσότερη μελανίνη όταν το εκθέτουμε στον ήλιο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μαυρίζει. Το ίδιο μπορεί να ισχύει και στην περιοχή γύρω και κάτω από τα μάτια.

Ο τρόπος ζωής μας 

Το κάπνισμα, το αλκοόλ και η ταλαιπωρία συμβάλλουν στην δημιουργία μαύρων κύκλων κάτω από τα μάτια. Επίσης υπάρχουν άνθρωποι που πίνουν πολύ καφέ και οι αμφεταμίνες για να κοιμηθούν είναι λιγότερες. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να εμφανιστούν μαύροι κύκλοι και σακούλες.

Η ηλικία 

Όσο μεγαλώνουμε χάνουμε λίπος και κολλαγόνο από την περιοχή γύρω από τα μάτια. Αυτό λοιπόν σε συνδυασμό με το ότι το δέρμα μας γίνεται πιο λεπτό όσο περνούν τα χρόνια, μπορεί να δημιουργήσει μαύρους κύκλους και σακούλες.

Καταναλώνουμε πολύ αλάτι

Η υπερβολική κατανάλωση αλατιού και νατρίου προκαλεί κατακράτηση υγρών και αυτό έχει ως αποτέλεσμα την εμφάνιση μαύρων κύκλων κάτω από τα μάτια.

Πως μπορούμε να ξεφορτωθούμε τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες;

Για να καταφέρετε να ξεφορτωθείτε τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες κάτω από τα μάτια πρέπει πρώτα από όλα να εντοπίσετε την πηγή του προβλήματος. Επίσης η φυτική συνταγή που θα φτιάξετε μόνοι σας στο σπίτι, μπορεί επίσης να σας βοηθήσει πολύ αποτελεσματικά.

Η συνταγή για την σπιτική μάσκα προσώπου για μαύρους κύκλους και σακούλες

Σπιτική συνταγή για να διώξετε μαύρους κύκλους και σακούλες

Θα χρειαστείτε

  1. 1 κουτάλι της σούπας μέλι
  2. 1 κουταλάκι του γλυκού χυμό αγγουριού
  3. 1 κουταλάκι του γλυκού χυμό ντομάτας

Τι πρέπει να κάνετε

Αναμειγνύουμε τα συστατικά και εφαρμόζουμε το μείγμα στο πρόσωπο μας. Ξεπλένουμε μετά από 15 λεπτά. Επαναλαμβάνουμε την διαδικασία για 30 μέρες τουλάχιστον. Μπορούμε αν θέλουμε να φτιάξουμε μεγαλύτερη ποσότητα και να αποθηκεύσουμε την μάσκα στο ψυγείο.

Σέρουμ κατά των μαύρων κύκλων

Σπιτική συνταγή για να διώξετε μαύρους κύκλους και σακούλες

Θα χρειαστούμε

  1. 1 κουταλάκι του γλυκού έλαιο αγριοτριανταφυλλιάς
  2. 2 σταγόνες αιθέριο έλαιο γερανίου

Τι πρέπει να κάνουμε

Ρίχνουμε τα δύο έλαια σε ένα μπουκαλάκι και το ανακινούμε καλά. Στην συνέχεια το εφαρμόζουμε στην περιοχή κάτω από τα μάτια, κάθε βράδυ πριν τον ύπνο.

Διαβάστε όλα τα άρθρα για το πρόσωπο στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close