Τα 45 σχέδια στα νύχια που θα πρωταγωνιστήσουν το Σεπτέμβρη!

Άλλαξε μήνας και άλλαξε και εποχή! Τυπικά μπήκε το φθινόπωρο, και ας εχει ακόμη καλοκαιρινές μέρες, και σιγά σιγά πρέπει να αρχίζει να αλλάζει και το στυλ μας, ή μάλλον να…μετατραπεί σε φθινοπωρινό!

Ας αλλάξουμε λοιπόν και το μανικιούρ, και ας βγάλουμε όλα αυτά τα έντονα χρώματα που αγαπήσαμε το καλοκαίρι! Τα φετινά σχέδια είναι ότι πιο όμορφο και καλόγουστο έχετε δει!

Πρόκειται για ιδέες βασισμένες στα top nail trends της σεζόν που καλύπτουν όλα τα γούστα και κάθε περίσταση. Όπως προστάζει και η εποχή, τα χρώματα γίνονται πιο «μουντά», χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα σκουρύνουν κιόλας. Σίγουρα θα υπάρξουν και πιο σκούρες αποχρώσεις, αλλά στην κορυφή θα παραμείνουν και τα απαλά nude χρώματα.

Δειτε ακομα 14+1 σχέδια για νύχια σε μωβ αποχρώσεις, ιδανικά για κάθε εποχή!

Επιλέξτε λοιπόν από το beautetinkyriaki.gr, μια απόχρωση του μπεζ, ροζ, γκρι ή κρεμ και βάψτε τα νύχια σας δημιουργώντας απλά και διακριτικά σχέδια που μαγεύουν. Ο μινιμαλισμός εξάλλου αποτελεί μια από τις κορυφαίες τάσεις. Επομένως γραμμικά σχέδια, μικροσκοπικά σχήματα και γενικότερα μικρές προσθήκες ζωγραφιάς στα νύχια θα έχουν την τιμητική τους.

Τα 45 σχέδια στα νύχια που θα πρωταγωνιστήσουν το Σεπτέμβρη! Τα 45 σχέδια στα νύχια που θα πρωταγωνιστήσουν το Σεπτέμβρη! Τα 45 σχέδια στα νύχια που θα πρωταγωνιστήσουν το Σεπτέμβρη! Τα 45 σχέδια στα νύχια που θα πρωταγωνιστήσουν το Σεπτέμβρη! Τα 45 σχέδια στα νύχια που θα πρωταγωνιστήσουν το Σεπτέμβρη! Τα 45 σχέδια στα νύχια που θα πρωταγωνιστήσουν το Σεπτέμβρη!

Εξίσου must nail art για την εποχή θα είναι και τα βερνίκια με glitter, τα μικρά τρισδιάστατα διακοσμητικά στοιχεία και σχέδια όπως half moon ή ombre.

Δειτε ακομα Όλα τα σχεδία που θα φορεθούν φέτος το Φθινόπωρο Χειμώνα 2019-2020

Τα 45 σχέδια στα νύχια που θα πρωταγωνιστήσουν το Σεπτέμβρη! Τα 45 σχέδια στα νύχια που θα πρωταγωνιστήσουν το Σεπτέμβρη! Τα 45 σχέδια στα νύχια που θα πρωταγωνιστήσουν το Σεπτέμβρη! Τα 45 σχέδια στα νύχια που θα πρωταγωνιστήσουν το Σεπτέμβρη! Τα 45 σχέδια στα νύχια που θα πρωταγωνιστήσουν το Σεπτέμβρη! Τα 45 σχέδια στα νύχια που θα πρωταγωνιστήσουν το Σεπτέμβρη! Τα 45 σχέδια στα νύχια που θα πρωταγωνιστήσουν το Σεπτέμβρη! Τα 45 σχέδια στα νύχια που θα πρωταγωνιστήσουν το Σεπτέμβρη! Τα 45 σχέδια στα νύχια που θα πρωταγωνιστήσουν το Σεπτέμβρη! Τα 45 σχέδια στα νύχια που θα πρωταγωνιστήσουν το Σεπτέμβρη! Τα 45 σχέδια στα νύχια που θα πρωταγωνιστήσουν το Σεπτέμβρη! Τα 45 σχέδια στα νύχια που θα πρωταγωνιστήσουν το Σεπτέμβρη! Τα 45 σχέδια στα νύχια που θα πρωταγωνιστήσουν το Σεπτέμβρη!

Ακόμη μια όμορφη ιδέα για εκθαμβωτικά σχέδια στα νύχια τον Σεπτέμβριο 2019 αποτελούν οι πέρλες. Θα τις δούμε να κοσμούν το μανικιούρ της περιόδου αυτής σε διάφορα μεγέθη και χρώματα. Κολλημένες στην επιφάνεια του νυχιού διάσπαρτα ή σχηματίζοντας κάτι πιο συγκεκριμένο, οι πέρλες μπορούν να προσθέσουν μια ρομαντική νότα που θα απογειώσει τα νύχια μας. Αν μάλιστα θέλετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ψεύτικα νύχια με πέρλες, τα οποία αποτελούν κορυφαία τάση της σεζόν.

Δειτε ακομα 40 ιδέες για νύχια με γραμμικά σχέδια και σχήματα για όλα τα γούστα!

Τα 45 σχέδια στα νύχια που θα πρωταγωνιστήσουν το Σεπτέμβρη! Τα 45 σχέδια στα νύχια που θα πρωταγωνιστήσουν το Σεπτέμβρη!

Και βέβαια τα κόκκινα νύχια δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την φθινοπωρινή συλλογή. Το αγαπημένο και διαχρονικό χρώμα μανό θα συνεχίσει να φοριέται πολύ, κυρίως όμως στις πιο σκούρες αποχρώσεις του, όπως είναι το βαθύ κόκκινο και το μπορντό.

Επιλέξτε λοιπόν τον αγαπημένο σας τόνο βερνικιού για να δημιουργήσετε μοντέρνα και μαγευτικά σχέδια που θα θέλουν να αντιγράψουν όλες οι φίλες σας!

Μπορείτε ακόμη να συνδυάσετε το κόκκινο με λευκό μανό, έτσι ώστε να διατηρήσετε ένα πιο ανοιχτόχρωμο αποτέλεσμα. Εναλλακτικά, προσθέστε μερικές πινελιές γκλίτερ για να κάνετε τα νύχια σας πιο λαμπερά.

Τα 45 σχέδια στα νύχια που θα πρωταγωνιστήσουν το Σεπτέμβρη! Τα 45 σχέδια στα νύχια που θα πρωταγωνιστήσουν το Σεπτέμβρη! Τα 45 σχέδια στα νύχια που θα πρωταγωνιστήσουν το Σεπτέμβρη! Τα 45 σχέδια στα νύχια που θα πρωταγωνιστήσουν το Σεπτέμβρη! Τα 45 σχέδια στα νύχια που θα πρωταγωνιστήσουν το Σεπτέμβρη! Τα 45 σχέδια στα νύχια που θα πρωταγωνιστήσουν το Σεπτέμβρη! Τα 45 σχέδια στα νύχια που θα πρωταγωνιστήσουν το Σεπτέμβρη! Τα 45 σχέδια στα νύχια που θα πρωταγωνιστήσουν το Σεπτέμβρη! Τα 45 σχέδια στα νύχια που θα πρωταγωνιστήσουν το Σεπτέμβρη!

Πέρα από το κόκκινο, την τιμητική του αυτή την περίοδο έχει και το μαύρο μανό. Από μόνο του ή σε συνδυασμό με πιο ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις μανό, μπορεί να οδηγήσει σε εκπληκτικά σχέδια στα νύχια για το Σεπτέμβριο 2019.

Δοκιμάστε λοιπόν κι εσείς να παίξετε με το σκούρο και βασικό αυτό χρώμα βερνικιού, κάνοντας όποιο nail art σχέδιο προτιμάτε. Το αποτέλεσμα θα είναι ένα άκρως φθινοπωρινό μανικιούρ που θα μαγέψει!

Δειτε ακομα OI 20 καλύτερες ιδέες για φθινοπωρινά νύχια

Τα 45 σχέδια στα νύχια που θα πρωταγωνιστήσουν το Σεπτέμβρη! Τα 45 σχέδια στα νύχια που θα πρωταγωνιστήσουν το Σεπτέμβρη! Τα 45 σχέδια στα νύχια που θα πρωταγωνιστήσουν το Σεπτέμβρη! Τα 45 σχέδια στα νύχια που θα πρωταγωνιστήσουν το Σεπτέμβρη! Τα 45 σχέδια στα νύχια που θα πρωταγωνιστήσουν το Σεπτέμβρη! Τα 45 σχέδια στα νύχια που θα πρωταγωνιστήσουν το Σεπτέμβρη! Τα 45 σχέδια στα νύχια που θα πρωταγωνιστήσουν το Σεπτέμβρη! Τα 45 σχέδια στα νύχια που θα πρωταγωνιστήσουν το Σεπτέμβρη!

Οι παραπάνω φωτογραφίες είναι μόνο μερικές από τις ιδέες που προτείνουμε εδώ στο Beaute την Κυριακή. Δείτε κάποιες ακόμη και βάλτε την φαντασία σας να δημιουργήσει πολλά μοναδικά σχέδια μανικιούρ για το Σεπτέμβρη.

Τα 45 σχέδια στα νύχια που θα πρωταγωνιστήσουν το Σεπτέμβρη! Τα 45 σχέδια στα νύχια που θα πρωταγωνιστήσουν το Σεπτέμβρη! Τα 45 σχέδια στα νύχια που θα πρωταγωνιστήσουν το Σεπτέμβρη! Τα 45 σχέδια στα νύχια που θα πρωταγωνιστήσουν το Σεπτέμβρη! Τα 45 σχέδια στα νύχια που θα πρωταγωνιστήσουν το Σεπτέμβρη! Τα 45 σχέδια στα νύχια που θα πρωταγωνιστήσουν το Σεπτέμβρη! Τα 45 σχέδια στα νύχια που θα πρωταγωνιστήσουν το Σεπτέμβρη!

Με πληροφορίες από beautetinkyriaki.gr

Δειτε ακομα 40 Φανταστικά σχέδια για γοργονέ νύχια και πως να τα φτιάξετε μόνες σας πανεύκολα! 

Με ένα κλικ εδώ δείτε όλα μας τα αρθρα

Close