Τα Ballerina buns είναι ό,τι πιο hot για τα μαλλιά σου το Φθινόπωρο 2022

Το Φθινόπωρο του 2022 μία νέα τάση έρχεται να πρωταγωνιστήσει στα γυναικεία χτενίσματα και αυτή είναι οι σικ ballerina buns, δηλαδή οι κότσοι της μπαλαρίνας. Δείτε 15 ιδέες για να υιοθετήσετε τα ballerina buns σε κάθε περίσταση.

Τα ballerina buns είναι κότσοι που εμπνεύστηκαν οι μεγάλοι οίκοι ομορφιάς από τους κότσους που έχουν οι μπαλαρίνες στις παραστάσεις τους. Είναι σικ κότσοι, σε ολόισια μαλλιά που δεν φριζάρουν και είναι αυστηροί και ιδανικοί για κάθε επίσημη περίσταση.

Παρόλα αυτά οι μόδες προσαρμόζονται κάθε φορά στις ανάγκες της καθημερινής γυναίκας. Οπότε πλέον τα ballerina buns κυκλοφορούν και σε σπαστά μαλλιά, με τουφάκια στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού, αξεσουάρ για τα μαλλιά κι άλλα πανέμορφα σχέδια.

Δείτε ακόμα Κάθε Φθινόπωρο…καραφλιάζεις; Δες την αιτία και τους τρόπους αντιμετώπισης για να μην χάνεις μαλλιά

Στο σημερινό άρθρο αποφασίσαμε να συγκεντρώσουμε για εσάς μοναδικές ιδέες για ballerina buns που μπορούν να απογειώσουν κάθε σας εμφάνιση το Φθινόπωρο 2022. Ballerina buns για τον γάμο σας, για μία επίσημη περίσταση, για την δουλειά ή ακόμη και για την καθημερινότητα. Διαβάστε παρακάτω: 

Ιδέες με ballerina buns: Ballerina buns σε σπαστά μαλλιά με λευκές χάντρες για νυφικό χτένισμα

Ο Σεπτέμβριος μπήκε στις ζωές μας και σηματοδοτεί ο ερχομός του, την έναρξη του Φθινοπώρου. Ο καιρός ακόμη μας επιτρέπει να γιορτάσουμε τον έρωτά μας ή την βάφτιση του παιδιού μας, οπότε δεν είναι λίγοι οι γάμοι και οι βαφτίσεις που πραγματοποιούνται ακόμη και τον Σεπτέμβρη.

Αν έχεις μακριά μαλλιά και ψάχνεις ένα εντυπωσιακό χτένισμα για τον γάμο σου, τότε ένας ballerina κότσος σε σπαστά μαλλιά με λευκές διακριτικές χάντρες είναι ό,τι πρέπει. Ταιριάζει σε μίνιμαλ νυφικά που θυμίζουν τουαλέτες ενώ ακόμη και καρέ μαλλιά να έχεις, μπορείς να πετύχεις το ίδιο αποτέλεσμα με την εφαρμογή πρόσθετων μαλλιών.

Τα Ballerina buns είναι ό,τι πιο hot για τα μαλλιά σου το Φθινόπωρο 2022

Ιδέες με ballerina buns: Ballerina bun για την καθημερινότητα

Αν θέλεις να βγεις για έναν καφέ ή ένα ποτό, αν θέλεις να είσαι μοντέρνα και άνετη στην δουλειά σου, αν απλά σε έχουν κουράσει τα μακριά σου μαλλιά και ψάχνεις ένα χτένισμα που να σε διευκολύνει τότε ο κότσος της μπαλαρίνας είναι αυτό που ψάχνεις. Παρακάτω βλέπουμε έναν casual κότσο της μπαλαρίνας με μοντέρνα τουφάκια.

ballerina bun-με-τουφάκια-μπροστά-ιδέες-Φθινόπωρο 2022-

Ιδέες με ballerina buns: Κλέψε τις εντυπώσεις όπου κι αν βρίσκεσαι με έναν κότσο της μπαλαρίνας

Κι αν νομίζεις ότι είναι ένα δύσκολο χτένισμα η παρακάτω εικόνα σε διαψεύδει. Στην ουσία το μόνο που πρέπει να έχεις είναι μαλλιά που είναι καλοχτενισμένα. Αφού τα μαλλιά σου καλοχτενιστούν στην συνέχεια με τσιμπιδάκια πιάνεις έναν ψηλό κότσο. Μπορείς να αφήσεις μπροστινά τουφάκια ή να πιάσεις όλα σου τα μαλλιά σε έναν μοντέρνο κότσο.

ballerina bun-με-τουφάκια-μπροστά-ιδέες-Φθινόπωρο 2022-

Ιδέες με ballerina buns: Ένας κλασικός κότσος της μπαλαρίνας

Μας αρέσουν οι παραλλαγές, αφού κι εμείς, καθημερινές γυναίκες είμαστε και σχεδόν ποτέ δεν μπορούμε να ακολουθήσουμε μία τάση ακριβώς όπως κυκλοφορεί, όμως δεν μπορούσαμε και να μην σας δείξουμε πως μοιάζει ένας κλασικός κότσος της μπαλαρίνας. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι τόσο εύκολος, που ίσως αυτή η τάση να μην χρειάζεται τις παραλλαγές της.

Στην ουσία φροντίζεις να έχεις ίσια μαλλιά που να μην φριζάρουν. Αν έχεις κάνει κερατίνη καλώς, αλλιώς φρόντισε να έχεις ενυδατωμένα μαλλιά τα οποία θα τα έχεις ισιώσει καλά. Έπειτα πιάνεις τα μαλλιά σου έναν σφιχτό και ψηλό κότσο. Χωρίς τουφάκια και φριζάρισμα. Είναι ένα χτένισμα σικ και αυστηρό οπότε προτίμησε το σε μία επίσημη περίσταση.

ballerina bun-στην-Τζένιφερ Λόπεζ-Φθινόπωρο 2022-ιδέες-

Δείτε ακόμα Πως να μακρύνετε τα μαλλιά σας σε λίγες μέρες με μόνο ένα υλικό

ιδέες-για-ballerina buns-το-Φθινόπωρο 2022-

Ιδέες με ballerina buns: Χαμηλό ballerina bun

Όπως είπαμε κάθε τάση έχει τις παραλλαγές της, διότι κάθε τάση δημιουργείται για να φέρει έμπνευση και όχι…τυφλή υποταγή. Μπορείς λοιπόν να εμπνευστείς από την αυστηρότητα των ballerina buns και να δημιουργήσεις έναν χαμηλό σικ κότσο, με την ίδια ακριβώς αισθητική.

 

 

χαμηλοί-ballerina buns-το-Φθινόπωρο 2022-

ιδέες-για-ballerina buns-το-Φθινόπωρο 2022-

ιδέες-για-ballerina buns-το-Φθινόπωρο 2022-

ιδέες-για-ballerina buns-το-Φθινόπωρο 2022-

Ιδέες με ballerina buns: Ballerina bun με λουλούδια στα μαλλιά

Ένα τόσο ρομαντικό αξεσουάρ δεν θα μπορούσε να λείπει από ένα τόσο σικ χτένισμα. Μεταλλικά λουλούδια στα μαλλιά που δένουν γύρω από τον κότσο σου και μπορούν να κάνουν το χτένισμά σου να ξεχωρίζει με τον πιο απλό τρόπο.

ballerina buns-με-λουλούδια-ιδέες-

ιδέες-για-ballerina buns-το-Φθινόπωρο 2022-

ιδέες-για-ballerina buns-το-Φθινόπωρο 2022-

Ιδέες με ballerina buns: Περίτεχνα σχέδια με ballerina bun

Μπορείς να φτιάξεις έναν χαμηλό κότσο της μπαλαρίνας αλλά να φροντίσεις να μην είναι σαν τους συνηθισμένους. Οι κότσοι σου δίνουν την δυνατότητα να παίξεις με τα χτενίσματα οπότε μπορείς να αντιγράψεις την παρακάτω εικόνα σε κάθε επίσημη περίσταση ή επαγγελματική εμφάνιση.

ballerina buns-με-σχέδια-ιδέες-

ιδέες-για-ballerina buns-το-Φθινόπωρο 2022-

Δείτε ακόμα Σεπτέμβριος 2022: 20 ιδέες για μοντέρνα γυναικεία χτενίσματα

ιδέες-για-ballerina buns-το-Φθινόπωρο 2022-

All photos via: Pinterest

 

 

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα μαλλιά στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.

Close