Τα trends στα νύχια για το Φθινόπωρο & τον Χειμώνα 2020 – 2021

Τα trends στα νύχια για το Φθινόπωρο & τον Χειμώνα 2020 – 2021! Τα γυναικεία νύχια εδώ και πολλά χρόνια ενδιαφέρουν πολύ τις γυναίκες. Τα περιποιημένα χέρια κάνουν μία γυναίκα όμορφη και σε πολλές περιπτώσεις ένα όμορφο μανικιούρ είναι σε θέση να αναδείξει περισσότερο ένα look και να κάνει τα άκρα σας να δείχνουν ακόμη πιο όμορφα.

Κάθε χρόνο τα trends στα νύχια λοιπόν, ενδιαφέρουν πολύ τον γυναικείο πληθυσμό. Παίρνουν ιδέες για τα χρώματα, τα σχέδια και τα μήκη. Θέλουν να είναι εντός της μόδας και σίγουρα οι ιδέες στο μανικιούρ είναι πολύ χρήσιμες. Άλλωστε, πολλές από εμάς τουλάχιστον μία φορά το μήνα έχουμε ραντεβού με τη μανικιουρίστα μας.

Δείτε ακόμα Δες 15 in fashion ιδέες για νύχια που θα πρωταγωνιστήσουν τον Οκτώβριο του 2020

Παλιότερα το μανικιούρ, ήταν ένα απλό λιμάρισμα και ένα βάψιμο στο χρώμα της επιλογής μας. Πλέον το μανικιούρ έχει γίνει τέχνη. Πανέμορφα χρώματα και σχέδια που ταιριάζουν σε όλες τις προσωπικότητες και μπορούν να ταιριάξουν σε κάθε γυναικείο στυλ.

Αποφασίσαμε στο σημερινό άρθρο να συγκεντρώσουμε όλα τα trends στα νύχια για το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα του 2020 – 2021. Θέλετε να είστε μέσα στην μόδα και να πάρετε ιδέες για το επόμενο ραντεβού σας με την μανικιουρίστα σας; Τότε διαβάστε παρακάτω:

Τα trends στα νύχια για το Φθινόπωρο & τον Χειμώνα 2020 – 2021: Άβαφα νύχια ή άβαφες λεπτομέρειες στα νύχια

Η φυσικότητα στα νύχια όπως και στο μακιγιάζ έχει γίνει τάση τα τελευταία χρόνια. Έτσι, τα άβαφα νύχια ή οι άβαφες λεπτομέρειες στα νύχια, θα είναι trend για φέτος το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα. Αν τα άβαφα νύχια σας φαίνονται πολύ απλά, μπορείτε να διαλέξετε κάτι σαν το μανικιούρ που δείχνει η παρακάτω εικόνα.

Ένα έντονο χρώμα της αρεσκείας σας για τα νύχια, με άβαφες λεπτομέρειες. Κάνουν το μανικιούρ σας σίγουρα πολύ ιδιαίτερο. Είναι μοντέρνο, είναι σικάτο και σίγουρα θα μαγνητίσει τα βλέμματα με τον πιο ευχάριστο τρόπο!

Τα trends στα νύχια για το Φθινόπωρο & τον Χειμώνα 2020 - 2021 Άβαφα νύχια ή άβαφες λεπτομέρειες στα νύχια μπορντό

Αν πάλι θέλετε να δοκιμάσετε την ομορφιά της φυσικότητας, μπορείτε να επιλέξετε τα άβαφα νύχια. Όμως επειδή λίγο χρώμα ποτέ δεν έβλαψε κανέναν, τα άβαφα νύχια στο μανικιούρ επιτρέπουν μερικά διακριτικά χρώματα που θα καλύπτουν ένα πολύ μικρό μέρος των νυχιών σας.

Σαν την εικόνα με την παραλλαγή γαλλικού μανικιούρ που βλέπουμε παρακάτω:

Τα trends στα νύχια για το Φθινόπωρο & τον Χειμώνα 2020 - 2021 Άβαφα νύχια ή άβαφες λεπτομέρειες στα νύχια ασημί

Τα trends στα νύχια για το Φθινόπωρο & τον Χειμώνα 2020 – 2021 :Nude manicure

To nude manicure φυσικά θα είναι στις τάσεις και φέτος το Φθινόπωρο – Χειμώνα 2020 – 2021! Είναι μία πολύ σικ επιλογή που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες. Ανεξάρτητα από το μήκος των νυχιών σας ή το στυλ σας, τα nude manicure μπορούν να αναδείξουν το ντύσιμό σας και να ομορφύνουν τα άκρα σας.

Μπορείτε να τα επιλέξετε για μία επίσημη εμφάνισή σας. Μπορείτε επίσης να τα υιοθετήσετε για την δουλειά, αν δουλεύετε σε μέρος με αυστηρό dress code και ψάχνετε κάτι διακριτικό, μοντέρνο, όμορφο και σικ!

Τα trends στα νύχια για το Φθινόπωρο & τον Χειμώνα 2020 - 2021 Nude manicure 

Τα trends στα νύχια για το Φθινόπωρο & τον Χειμώνα 2020 – 2021 : Gothy manicure

Τα gothy manicure έχουν μεγάλο fan club στην Ελλάδα ακόμη κι αν δεν είμαστε όλες rock ή goth προσωπικότητες. Το μαύρο είναι ένα αγαπημένο χρώμα και δίνει φοβερό τύπο στην γυναίκα τόσο στο ντύσιμο όσο και στο μανικιούρ. Μπορείτε να υιοθετήσετε την παρακάτω εικόνα αν θέλετε ένα μοντέρνο gothy manicure που να μην είναι τόσο extreme.

Τα trends στα νύχια για το Φθινόπωρο & τον Χειμώνα 2020 - 2021 Gothy manicure  με λευκές λεπτομέρειες και πεταλούδες

Αν θέλετε από την άλλη να υιοθετήσετε πλήρως την gothy τάση στα νύχια, τότε η παρακάτω ιδέα είναι εξαιρετική! Μαύρο χρώμα με όμορφα και σ3ξυ θα τολμούσαμε να πούμε σχέδια! Για γυναίκες που λατρεύουν να πειραματίζονται με το στυλ τους ή τους αρέσει η goth κουλτούρα!

Τα trends στα νύχια για το Φθινόπωρο & τον Χειμώνα 2020 - 2021 Gothy manicure  με άβαφες λεπτομέρειες και 3d σχέδια

Τα trends στα νύχια για το Φθινόπωρο & τον Χειμώνα 2020 – 2021 :Κόκκινα και burgundy νύχια

Τα burgundy νύχια είναι η απόχρωση που βλέπετε παρακάτω και σίγουρα την έχουμε ερwτευθεί! Είναι μία πολύ φλογερή και ζεστή απόχρωση που ταιριάζει απίστευτα στο φθινοπωρινό και χειμερινό κλίμα! Είναι απλά πανέμορφη και θεωρούμε ότι ταιριάζει σε κάθε γυναικεία προσωπικότητα ανεξαρτήτως ηλικίας!

Τα trends στα νύχια για το Φθινόπωρο & τον Χειμώνα 2020 - 2021 burgundy νύχια 

Το κόκκινο είναι πάντα τάση! Είναι ένα κλασικό χρώμα που δίνει γοητεία στις γυναίκες και δε θα μπορούσε να μην είναι στις τάσεις και φέτος το Φθινόπωρο – Χειμώνα 2020 – 2021! Ένα σικ χρώμα για γυναίκες με έντονο ταπεραμέντο και φλογερό στυλ!

Τα trends στα νύχια για το Φθινόπωρο & τον Χειμώνα 2020 - 2021 Κόκκινα νύχια 

Τα trends στα νύχια για το Φθινόπωρο & τον Χειμώνα 2020 – 2021 : Πολύχρωμο manicure!

Το πολύχρωμο μανικιούρ τα τελευταία χρόνια είναι μόδα κυρίως τα Καλοκαίρια. Επειδή το Καλοκαίρι θέλουμε να βάλουμε χρώμα στην ζωή μας, μετά από έναν Χειμώνα μέσα στο μαύρο, στο καφέ και γενικότερα στις σκούρες αποχρώσεις, τα πολύχρωμα μανικιούρ είναι τα αγαπημένα των γυναικών.

Τώρα τα πολύχρωμα μανικιούρ έρχονται και για το Φθινόπωρο – Χειμώνας 2020 – 2021! Μπορεί το τοπίο να είναι μουντό όμως αυτό δε μας απαγορεύει να παίξουμε με τα χρώματα και να απολαύσουμε το χρωματιστό μανικιούρ!

Τα trends στα νύχια για το Φθινόπωρο & τον Χειμώνα 2020 - 2021  Πολύχρωμο manicure! 

Άλλωστε, μπορείτε να διαλέξετε και χρώματα πιο σκούρα, που θα ταιριάξουν στο Φθινόπωρο και τον Χειμώνα! Παρόλα αυτά να ξέρετε ότι τίποτα δεν απαγορεύεται. Διαλέξτε τα αγαπημένα σας χρώματα από την παλέτα και μαγνητίστε τα βλέμματα!

Τα trends στα νύχια για το Φθινόπωρο & τον Χειμώνα 2020 - 2021  Πολύχρωμο manicure! 

Τα trends στα νύχια για το Φθινόπωρο & τον Χειμώνα 2020 – 2021 :Το γαλλικό μανικιούρ θα είναι πάντα στην μόδα!

Το γαλλικό μανικιούρ σίγουρα είναι μία τάση που θα παραμείνει τάση για πάρα πολλά χρόνια. Το γαλλικό μανικιούρ είναι από τα πιο σικ στυλ στο μανικιούρ. Οι γυναίκες το επιλέγουν στον γάμο τους, στην καθημερινότητα τους σε μία επίσημη εμφάνιση. Ταιριάζει σε όλες τις ηλικίες και σε όλες τις γυναικείες προσωπικότητες!

Τα trends στα νύχια για το Φθινόπωρο & τον Χειμώνα 2020 - 2021 γαλλικό μανικιούρ

Τα trends στα νύχια για το Φθινόπωρο & τον Χειμώνα 2020 – 2021:  Half-Moon Nails

Μία υπέροχη τάση στα νύχια που ήρθε για να μείνει φέτος! Διάλεξε την αγαπημένη σου απόχρωση και άσε το κάτω μέρος του νυχιού άβαφο. Μοιάζει σαν μισοφέγγαρο και είναι απλά εξαιρετική επιλογή. Η σωστή απόχρωση μπορεί να δημιουργήσει το πιο σικ μανικιούρ!

Τα trends στα νύχια για το Φθινόπωρο & τον Χειμώνα 2020 - 2021  Half-Moon Nails σάπιο μήλο

Από την άλλη, ένα φλογερό κόκκινο μπορεί να δημιουργήσει ένα άκρως νεανικό και άκρως μοντέρνο μανικιούρ! Το αγαπημένο μας μισοφέγγαρο είμαστε σίγουροι ότι θα το δούμε πολύ συχνά στην καθημερινότητα μας φέτος το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα!

Τα trends στα νύχια για το Φθινόπωρο & τον Χειμώνα 2020 - 2021  Half-Moon Nails κόκκινο

Τα trends στα νύχια για το Φθινόπωρο & τον Χειμώνα 2020 – 2021:  Τρισδιάστατα διακοσμητικά στα νύχια!

Τα διακοσμητικά στα νύχια τα επιλέγουν πολύ συχνά οι γυναίκες στο μανικιούρ τους. Φαίνεται πως αυτή η συνήθεια που έγινε λατρεία, θα γίνει τάση το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα του 2020 και του 2021. Εσύ δεν έχεις παρά να επιλέξεις τα αγαπημένα σου διακοσμητικά. Τα υπόλοιπα άστα στη μανικιουρίστα.

Τα trends στα νύχια για το Φθινόπωρο & τον Χειμώνα 2020 - 2021  Τρισδιάστατα διακοσμητικά στα νύχια γαλάζια νύχια

Τα trends στα νύχια για το Φθινόπωρο & τον Χειμώνα 2020 – 2021 : Τα κοντά νύχια θα είναι trend!

Τα κοντά νύχια είναι μία safe επιλογή που σίγουρα πρέπει να την κάνεις. Δεν γινόταν να μην ήταν στις τάσεις, αφού σίγουρα πολλές γυναίκες επιλέγουν τα μικρά και σικ νύχια για την καθημερινότητα αλλά και τις σικ εμφανίσεις τους.

Τα trends στα νύχια για το Φθινόπωρο & τον Χειμώνα 2020 - 2021  κοντά νύχια καφέ

Τα trends στα νύχια για το Φθινόπωρο & τον Χειμώνα 2020 – 2021: Squoval νύχια

Ένα ιδιόμορφο σχέδιο στα νύχια. Αυτό που το χαρακτηρίζει είναι ότι μπορεί να είναι τετραγωνισμένα, αλλά έχουν στρογγυλοποιημένες γωνίες! Μία σικ επιλογή που μπορείς να την επιλέξεις στην δουλειά, σε μία επίσημη εμφάνιση αλλά και σε μία casual βόλτα σου!

Τα trends στα νύχια για το Φθινόπωρο & τον Χειμώνα 2020 - 2021 Squoval νύχια nude

Τα trends στα νύχια για το Φθινόπωρο & τον Χειμώνα 2020 – 2021: Μακριά αμυγδαλωτά νύχια

Τα αμυγδαλωτά νύχια είναι ένα σχήμα στο μανικιούρ που και φέτος το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα θα είναι τάση. Είναι ένα σικ σχήμα στα νύχια που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες. Μία άκρως safe και μοντέρνα επιλογή για κάθε γυναίκα. Γιατί να μην την επιλέξεις κι εσύ;

Τα trends στα νύχια για το Φθινόπωρο & τον Χειμώνα 2020 - 2021 Μακριά αμυγδαλωτά νύχια με ροζ, μπεζ και μοβ χρώματα

Τα trends στα νύχια για το Φθινόπωρο & τον Χειμώνα 2020 – 2021: Ballerina nails

Τα ballerina nails είναι τάση και φέτος. Μία μοντέρνα και extreme τάση για τις γυναίκες που δεν φοβούνται να ρισκάρουν και να πειραματιστούν με το στυλ σου! Σίγουρα είναι ένα πιο extreme σχέδιο στα νύχια αλλά αξίζει να το δοκιμάσεις!

Τα trends στα νύχια για το Φθινόπωρο & τον Χειμώνα 2020 - 2021 Ballerina nails  μπανανί χρώμα με σχέδια

Τα trends στα νύχια για το Φθινόπωρο & τον Χειμώνα 2020 – 2021: Μυτερά νύχια στιλέτο

Μία από τις πιο extreme τάσεις που θα δείτε να κυκλοφορούν στα γυναικεία νύχια και φέτος. Σίγουρα είναι ένα σχέδιο στα νύχια που δεν το επιλέγουν εύκολα. Αξίζει τον κόπο να το επιλέξεις όμως διότι οι γυναίκες που το έκαναν ξεχώρισαν από το πλήθος με τον πιο κολακευτικό τρόπο.

Τα trends στα νύχια για το Φθινόπωρο & τον Χειμώνα 2020 - 2021 Μυτερά νύχια στιλέτο μαύρα νύχια με κόκκινες άκρες

All photos via Pinterest

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr 

Close