Οι τάσεις στα νύχια για άνοιξη καλοκαίρι 2021 _

Οι τάσεις στα νύχια για άνοιξη καλοκαίρι 2021! Οι νέες τάσεις στα νύχια είδαν το φως τις δημοσιότητας κι εμείς θα χαρούμε πολύ να τις μοιραστούμε μαζί σας στο παρακάτω άρθρο. Πρόκειται για τάσεις μοντέρνες και εντυπωσιακές που θα φορεθούν πολύ την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2021.

Οι τάσεις της Άνοιξης και του Καλοκαιριού στα νύχια του 2021 περιλαμβάνουν extreme χρώματα αλλά και μία αγάπη προς το φυσικό. Καλύπτουν όλα τα γούστα. Γραμμικά και minimal σχέδια, extreme και rock αποχρώσεις, girly και fashion χρώματα.

Δείτε ακόμα Νύχια Μαρτίου 2021: Δείτε τις καλύτερες ιδέες

Σίγουρα οι φετινές τάσεις στα νύχια αντικατοπτρίζουν πλήρως την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2021 και μας προϊδεάζουν για μία season γεμάτη μόδα και καλαισθησία. Στο σημερινό άρθρο θα δούμε τις φετινές τάσεις στα νύχια αναλυτικά και περιμένουμε και τις δικές σας εντυπώσεις. Διαβάστε παρακάτω:

Οι τάσεις στα νύχια για άνοιξη καλοκαίρι 2021:Abstract nails

Τα abstract nails πρόκειται για μία νέα τάση στα νύχια που περιλαμβάνει minimal γραμμικά σχέδια ή και χρωματιστά σχέδια που έρχονται και απογειώνουν το μανικιούρ σου. Στην παρακάτω εικόνα, βλέπουμε μία ιδέα για μαύρο μανικιούρ με γραμμικά σχέδια που μας εντυπωσίασε.

abstract nails_τάσεις_στα_νύχια_Άνοιξη_Καλοκαίρι_

Μπορείς όμως στα abstract nails να συνδυάσεις τα γραμμικά και τα περίεργα χρωματιστά σχέδια όπως σου αρέσει. Σε μία φυσική βάση μπορείς να παίξεις με τα χρώματα και να δημιουργήσεις το απόλυτο ανοιξιάτικο ή καλοκαιρινό μανικιούρ.

abstract nails_τάσεις_στα_νύχια_Άνοιξη_Καλοκαίρι_

Οι τάσεις στα νύχια για άνοιξη καλοκαίρι 2021:Άβαφα νύχια

Όπως αναφέραμε και στον πρόλογο την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2021 τα άβαφα νύχια θα είναι η νούμερο ένα τάση . Η μόδα ξεκινάει να βλέπει την ομορφιά μέσα από την φυσικότητα και…καιρός της ήταν. Οπότε μπορείς να επιλέξεις να μην βάψεις καθόλου τα νύχια σου όπως η κοπέλα της παρακάτω φωτογραφίας και να είσαι το ίδιο εντυπωσιακή.

άβαφα νύχια_τάσεις_στα_νύχια_Άνοιξη_Καλοκαίρι_

Αν πάλι βαριέσαι να βλέπεις τα νύχια σου τελείως άβαφα, μπορείς να δημιουργήσεις ένα μανικιούρ που θα είναι πλήρως σε γήινες αποχρώσεις. Αυτό το γαλλικό μανικιούρ, δεν μπορείς να το ξεχωρίσεις από το φυσικό χρώμα των νυχιών σου και αυτό είναι που το κάνει τόσο σικ.

άβαφα νύχια_τάσεις_στα_νύχια_Άνοιξη_Καλοκαίρι_

Η συγκεκριμένη τάση στα νύχια ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες. Σε μαμάδες που δεν έχουν τον χρόνο να περιποιηθούν τον εαυτό τους, σε γυναίκες που δεν τους αρέσουν τα έντονα χρώματα στα νύχια, σε γυναίκες άνω των 45 που νιώθουν ότι το μανικιούρ…δεν ταιριάζει στην ηλικία τους. Εμείς δεν συμφωνούμε με αυτή την άποψη, αλλά όπως νιώθει ο καθένας.

άβαφα νύχια_τάσεις_στα_νύχια_Άνοιξη_Καλοκαίρι_

Οι τάσεις στα νύχια για άνοιξη καλοκαίρι 2021:Γαλάζια νύχια

Τα γαλάζια νύχια θα φορεθούν πολύ και την φετινή Άνοιξη και Καλοκαίρι. Το γαλάζιο είναι ένα χαρούμενο και καλοκαιρινό χρώμα που όμως ταιριάζει πολύ και με τα ανθισμένα λουλούδια της Άνοιξης. Η παρακάτω ιδέα για μανικιούρ, δεν είναι στις τάσεις μόνο για το χρώμα αλλά και για το σχέδιο.

Τον τελευταίο καιρό οι παραλλαγές γαλλικού μανικιούρ με διάφορα χρώματα στα τελειώματα, έχουν αγαπηθεί πολύ από όλες τις γυναίκες. Ακόμη και γυναίκες που επιλέγουν κάθε φορά σικ και γήινες αποχρώσεις, έχουν μπει στον πειρασμό να κάνουν τα νύχια τους, σαν τα παρακάτω.

γαλάζια νύχια_τάσεις_στα_νύχια_Άνοιξη_Καλοκαίρι_

Μπορείς όμως να επιλέξεις ένα κλασικό γαλάζιο χρώμα για τα νύχια σου. Χωρίς πολλά σχέδια και χρώματα, το γαλάζιο είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι για να υποδεχτείς την Άνοιξη ή για να τονίσεις ακόμη περισσότερο την μαυρισμένη σου επιδερμίδα, το Καλοκαίρι που έρχεται.

γαλάζια νύχια_τάσεις_στα_νύχια_Άνοιξη_Καλοκαίρι_

Οι τάσεις στα νύχια για άνοιξη καλοκαίρι 2021:Indie nails

Είχαμε αναφερθεί και σε προηγούμενο άρθρο γι’ αυτήν την νέα τάση που έχει ήδη αγαπηθεί. Τα indie nails πρόκειται για την  πιο παιχνιδιάρικη τάση στα νύχια. Γυναίκες rock ή γυναίκες που τους αρέσει να πειραματίζονται με το μανικιούρ τους, φαίνεται πως βρήκαν την τάση που τους ταιριάζει.

indie nails_τάσεις_στα_νύχια_Άνοιξη_Καλοκαίρι_

Παίξε με παιχνιδιάρικα σχέδια στα νύχια φέτος την Άνοιξη και το Καλοκαίρι και δε θα χάσεις, Καρπουζάκια, λουλούδια, χαμογελαστές φατσούλες. Ό,τι τραβάει η όρεξή σου, μπορείς να το υιοθετήσεις στα indie nails σου.

indie nails_τάσεις_στα_νύχια_Άνοιξη_Καλοκαίρι_

Μέχρι και εξωγήινους μπορείς να ζωγραφίσεις στα νύχια σου και να είσαι μέσα στη μόδα. Αυτή η τάση φαίνεται πως είναι η αγαπημένη μας, αφού αφήνει την παιχνιδιάρικη πλευρά του εαυτού μας να βγαίνει στην επιφάνεια.

indie nails_τάσεις_στα_νύχια_Άνοιξη_Καλοκαίρι_

Οι τάσεις στα νύχια για άνοιξη καλοκαίρι 2021:Καφέ νύχια

Αλλά το κλασικό είναι πάντα κλασικό και αγαπημένο. Έτσι το καφέ θα κυριαρχήσει στις τάσεις και την φετινή Άνοιξη καθώς και το φετινό Καλοκαίρι. Μπορείς να διαλέξεις απαλές αποχρώσεις του καφέ και να έχεις ένα σαγηνευτικό μανικιούρ.

καφέ νύχια_τάσεις_στα_νύχια_Άνοιξη_Καλοκαίρι_

Το καφέ άλλωστε έχει πολλές αποχρώσεις στο ενεργητικό του και όλες θα βρίσκονται στις φετινές τάσεις. Έτσι αν σου αρέσουν οι γήινες αποχρώσεις και θέλεις κάτι σικ και safe, το καφέ σίγουρα θα εξυπηρετήσει αυτόν τον σκοπό με μεγάλη επιτυχία.

καφέ νύχια_τάσεις_στα_νύχια_Άνοιξη_Καλοκαίρι_

Ακόμη και η παρακάτω σκούρα απόχρωση του καφέ φαίνεται πως θα φορεθεί πολύ την φετινή Άνοιξη και το φετινό Καλοκαίρι. Άλλωστε, το καφέ δεν είναι αποκλειστικά χειμωνιάτικο χρώμα. Εδώ που τα λέμε τα τελευταία χρόνια οι οίκοι μόδας, έχουν αποδείξει ότι δεν υπάρχουν καλοκαιρινά και χειμωνιάτικα χρώματα.

καφέ νύχια_τάσεις_στα_νύχια_Άνοιξη_Καλοκαίρι_

Κοντά νύχια

Κι επειδή όπως αναφέραμε και στον πρόλογο η φυσικότητα βρήκε την θέση της μέσα στο 2021, τα κοντά νύχια θα είναι στις τάσεις. Μία τάση που μας αρέσει και μας βολεύει πολύ. Προσπάθησε να κάνεις δουλειά γραφείου με μακριά νύχια και θα μας θυμηθείς.

κοντά νύχια_τάσεις_στα_νύχια_Άνοιξη_Καλοκαίρι_

Οι τάσεις στα νύχια για άνοιξη καλοκαίρι 2021:Μαύρα νύχια

Το μαύρο είναι χειμωνιάτικο χρώμα; Ας γελάσουμε. Το μαύρο δεν έχει εποχή. Είναι πάντα σικ και μοντέρνο. Έτσι τα μαύρα νύχια θα φορεθούν για ακόμη μία Άνοιξη και για ακόμη ένα Καλοκαίρι και είμαστε πολύ χαρούμενοι με αυτό!

μαύρα νύχια_τάσεις_στα_νύχια_Άνοιξη_Καλοκαίρι_

Μπορείς να επιλέξεις ένα κλασικό μαύρο χρώμα που θα κάνει τα νύχια σου να δείχνουν όμορφα και σικ. Είναι ένα χρώμα safe που μπορείς να το επιλέξεις όλες τις στιγμές της ημέρας. Ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις και μπορείς να το αναδείξεις με οποιοδήποτε outfit.

μαύρα νύχια_τάσεις_στα_νύχια_Άνοιξη_Καλοκαίρι_

Γυαλιστερό μαύρο σε κοντά νύχια. Σκέτη λατρεία που εμείς σίγουρα θα επιλέξουμε φέτος την Άνοιξη ή το Καλοκαίρι. Εσύ;

μαύρα νύχια_τάσεις_στα_νύχια_Άνοιξη_Καλοκαίρι_

Οι τάσεις στα νύχια για άνοιξη καλοκαίρι 2021:Minimal σχέδια στα νύχια

Τα minimal σχέδια στα νύχια είναι ακόμη μία τάση που θα αγαπηθεί πολύ. Είναι αρκετά safe αλλά και μοντέρνα τάση που επιτρέπει ακόμη και στις πιο συντηρητικές γυναίκες, να ξεκινήσουν να παίζουν με τα σχέδια στο μανικιούρ τους.

minimal_σχέδια_στα_νύχια_τάσεις_στα_νύχια_Άνοιξη_Καλοκαίρι_

Σε μία nude βάση μπορείς να φτιάξεις μικρά και διακριτικά μαύρα σχέδια που θα κάνουν το μανικιούρ σου να βγαίνει από τα συνηθισμένα. Αν έχεις ανάγκη για μία αλλαγή, τα minimal σχέδια στα νύχια θα σε βγάλουν από την δύσκολη θέση.

minimal_σχέδια_στα_νύχια_τάσεις_στα_νύχια_Άνοιξη_Καλοκαίρι_

Τέλος μη φοβηθείς να συνδυάσεις το μπεζ και το μαύρο φτιάχνοντας minimal σχέδια σε μπεζ βάση. Όπως μπορείς να δεις και από μόνη σου πρόκειται για ένα πολύ περιποιημένο και μοντέρνο μανικιούρ που δε σε δεσμεύει πουθενά!

minimal_σχέδια_στα_νύχια_τάσεις_στα_νύχια_Άνοιξη_Καλοκαίρι_

Οι τάσεις στα νύχια για άνοιξη καλοκαίρι 2021:Μυτερά και μακριά νύχια

Τα μυτερά και μακριά νύχια μπορεί να έχουν πολλούς εχθρούς αλλά φαίνεται πως έχουν και πολλούς φίλους. Αλλιώς γιατί να βρίσκονται στις τάσεις για 5 με 6 χρόνια τουλάχιστον; Κòρίτσια μην ακούτε τι λέει ο κόσμος και επιλέξτε τα!

μυτερά_και_μακριά_νύχια_τάσεις_στα_νύχια_Άνοιξη_Καλοκαίρι_

Οι τάσεις στα νύχια για άνοιξη καλοκαίρι 2021:Μπλε νύχια

Και αφού το γαλάζιο βρίσκεται στις τάσεις δεν γίνεται να μην βρεθεί και το σκούρο μπλε. Το χρώμα που κάθε Άνοιξη και κάθε Καλοκαίρι έχει την τιμητική του, φαίνεται πως θα βρεθεί και πάλι στην κορυφή των τάσεων. Είναι χαρούμενο, ταιριάζει σε όλα τα χρώματα της επιδερμίδας και σου επιτρέπει να κάνεις πολλά και υπέροχα σχέδια.

μπλε νύχια_τάσεις_στα_νύχια_Άνοιξη_Καλοκαίρι_

Ακόμη κι αν θες να βάψεις όλα τα νύχια σου βαθύ μπλε όμως, εμείς είμαστε μαζί σου. Είναι μία πολύ μοντέρνα επιλογή και πιστεύουμε ότι θα ταιριάζει πολύ στον χαρούμενο και ηλιόλουστο καιρό, που θέλουμε να πιστεύουμε πως δε θα αργήσει πολύ να έρθει.

μπλε νύχια_τάσεις_στα_νύχια_Άνοιξη_Καλοκαίρι_

Τέλος, μην φοβηθείς να συνδυάσεις το σκούρο μπλε με μερικά φαντασμαγορικά γκλίτερς. Είναι η καλύτερη επιλογή που έχεις να κάνεις για ένα υπέροχο και μοντέρνο μανικιούρ.

μπλε νύχια_τάσεις_στα_νύχια_Άνοιξη_Καλοκαίρι_

Οι τάσεις στα νύχια για άνοιξη καλοκαίρι 2021:Negative space nails

Τα negative space nails είναι άλλη μία τάση που φέτος θα την γνωρίσουμε καλύτερα. Περιλαμβάνει συνδυασμούς χρωμάτων που δημιουργούν “κύματα” μεταξύ τους και συνήθως, φτιάχνονται πάνω σε φυσική βάση για να τονιστούν παραπάνω τα χρώματα.

negative space nails_τάσεις_στα_νύχια_Άνοιξη_Καλοκαίρι_

Είναι ένα extreme και χαρούμενο μανικιούρ που δεν σε δεσμεύει καθόλου στην επιλογή των χρωμάτων. Μπορείς να διαλέξεις από τα πιο ακραία μέχρι τα πιο γήινα χρώματα. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι φαντασία.

negative space nails_τάσεις_στα_νύχια_Άνοιξη_Καλοκαίρι_

Το παρακάτω σχέδιο negative space nails ας πούμε εμείς θα το υιοθετούσαμε σίγουρα. Πρόκειται για ένα σικ μανικιούρ που όμως δεν ξεχνάει ότι είμαστε νέες κοπέλες και θέλουμε να χαρούμε την Άνοιξη και το Καλοκαίρι.

negative space nails_τάσεις_στα_νύχια_Άνοιξη_Καλοκαίρι_

Οι τάσεις στα νύχια για άνοιξη καλοκαίρι 2021:Nude νύχια

Κι ενώ φέτος την Άνοιξη και το Καλοκαίρι μας επιτρέπεται να πειραματιστούμε με τα χρώματα σε ακραίο βαθμό, φαίνεται πως μπορούμε να αγαπήσουμε την κλασική και αγαπημένη nude απόχρωση.

nude νύχια_τάσεις_στα_νύχια_Άνοιξη_Καλοκαίρι_

Μη φοβηθείς λοιπόν να διαλέξεις ένα nude χρώμα για τα νύχια σου αφού φαίνεται πως και φέτος θα βρίσκεται στις κορυφές των τάσεων. Και γιατί να μην βρεθεί άλλωστε; Ένα safe και σικ μανικιούρ που ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις, σε όλες τις γυναίκες και σε όλες τις ώρες της ημέρας.

nude νύχια_τάσεις_στα_νύχια_Άνοιξη_Καλοκαίρι_

Δεν γίνεται να μην το επιλέξεις. Είναι σαν να σε φωνάζει. Το παρακάτω μανικιούρ μπορεί να το επιλέξει οποιαδήποτε γυναίκα και δε θα χάσει. Σας το υποσχόμαστε!

nude νύχια_τάσεις_στα_νύχια_Άνοιξη_Καλοκαίρι_

Οι τάσεις στα νύχια για άνοιξη καλοκαίρι 2021:Οβάλ σχήμα στα νύχια

Το οβάλ σχήμα στα νύχια θα αγαπηθεί και φέτος πολύ. Κάτι που το περιμέναμε, αφού οι περισσότερες γυναίκες φαίνεται πως έχουν απαρνηθεί το τετραγωνισμένο και διαλέγουν σχεδόν πάντα το οβάλ.

οβάλ_σχήμα_νύχια_τάσεις_στα_νύχια_Άνοιξη_Καλοκαίρι_

Οι τάσεις στα νύχια για άνοιξη καλοκαίρι 2021:Πράσινο χρώμα στα νύχια

Το πράσινο είναι ένα χρώμα που δεν θα επιλέγαμε εύκολα μερικά χρόνια πριν. Από το 2020 όμως και μετά φαίνεται πως τόσο στα ρούχα όσο και στο μανικιούρ ξεκινάει να παίρνει την αναγνωσιμότητα που του αξίζει.

πράσινα_νύχια_τάσεις_στα_νύχια_Άνοιξη_Καλοκαίρι_

Έτσι μπορείς να διαλέξεις την αγαπημένη σου πράσινη απόχρωση και να ταιριάξεις πλήρως με τα ανθισμένα λουλούδια και την φύση που ξυπνάει. Ένα χρώμα που αξίζει να το επιλέξεις ακόμη κι αν πολλές από τις γυναίκες μέχρι τώρα παραμένουν διστακτικές.

πράσινα_νύχια_τάσεις_στα_νύχια_Άνοιξη_Καλοκαίρι_

Μάλιστα μπορείς να το πας κι ένα βήμα παραπέρα, διαλέγοντας ένα πράσινο χρώμα και συνδυάζοντάς το με γκλίτερ και στρας. Ένα φαντασμαγορικό και εντυπωσιακό μανικιούρ που εμάς μας άρεσε πολύ. Εσένα;

πράσινα_νύχια_τάσεις_στα_νύχια_Άνοιξη_Καλοκαίρι_

Οι τάσεις στα νύχια για άνοιξη καλοκαίρι 2021:Ροζ νύχια

Τα ροζ νύχια φαίνεται πως θα βρίσκονται στις τάσεις και χαιρόμαστε πολύ γι’ αυτό. Τα ροζ νύχια είναι ένα girly χρώμα που μπορεί να ταιριάξει πλήρως με την ανανεωμένη και ανεβασμένη μας διάθεση, τώρα που ο καιρός ξεκινάει σιγά σιγά να ανοίγει.

ροζ_νύχια_τάσεις_στα_νύχια_Άνοιξη_Καλοκαίρι_

Όμορφες ροζ αποχρώσεις που ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες κάθε ηλικίας. Μαθήτριες, φοιτήτριες, γυναίκες με παιδιά. Γυναίκες με ισχυρές θέσεις εργασίας και καθημερινές γυναίκες σαν εμάς. Όλες μπορούν να επιλέξουν το ροζ.

ροζ_νύχια_τάσεις_στα_νύχια_Άνοιξη_Καλοκαίρι_

Κι αν σου αρέσει να πειραματίζεσαι μπορείς να δημιουργήσεις ένα μανικιούρ με όλες τις αποχρώσεις του ροζ. Σίγουρα θα είναι εντυπωσιακό και σίγουρα θα σου ταιριάζει πολύ.

ροζ_νύχια_τάσεις_στα_νύχια_Άνοιξη_Καλοκαίρι_

Οι τάσεις στα νύχια για άνοιξη καλοκαίρι 2021:Νύχια “σκακιέρα”

Η σκακιέρα δεν είναι τάση μόνο στα γυναικεία ρούχα. Η σκακιέρα φαίνεται πως μπήκε στις τάσεις και στο γυναικείο μανικιούρ. Κάτι που μας χαροποιεί πολύ αφού πρόκειται για μία πολύ όμορφη και μοντέρνα τάση που θα χαρούμε να την υιοθετήσουμε.

σκακιέρα_νύχια_τάσεις_στα_νύχια_Άνοιξη_Καλοκαίρι_

Οι τάσεις στα νύχια για άνοιξη καλοκαίρι 2021: Χρωματιστά νύχια

Αν δεν κάνεις την Άνοιξη και το Καλοκαίρι χρωματιστά νύχια, πότε θα κάνεις; Συνδύασε όλα σου τα αγαπημένα χρώμα και κάνε τα χέρια σου να μοιάζουν με υπέροχα ουράνια τόξα.

χρωματιστά_νύχια_τάσεις_στα_νύχια_Άνοιξη_Καλοκαίρι_Όπως μπορείς να δεις και στις φωτογραφίες παρακάτω τα χρωματιστά νύχια πραγματικά δημιουργούν εντυπωσιακές εικόνες που μπορεί κάθε γυναίκα να αντιγράψει. Σας τα συστήνουμε ανεπιφύλακτα.

 

χρωματιστά_νύχια_τάσεις_στα_νύχια_Άνοιξη_Καλοκαίρι_

Από την άλλη μπορείς να επιλέξεις το ουράνιο τόξο και με ένα συγκεκριμένο χρώμα. Για παράδειγμα η κοπέλα της φωτογραφίας επέλεξε το μοβ. Εσύ μπορείς να αντιγράψεις την παρακάτω φωτογραφία ή να διαλέξεις το αγαπημένο σου χρώμα και να παίξεις με τις αποχρώσεις του.

χρωματιστά_νύχια_τάσεις_στα_νύχια_Άνοιξη_Καλοκαίρι_

All photos via Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα νύχια στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη 

Close