Το χρώμα στα νύχια που φοριέται σαν τρελό αυτή την εποχή -Δοκίμασε το

Το χρώμα στα νύχια που φοριέται σαν τρελό αυτή την εποχή -Δοκίμασε το

Η festive διάθεση αποτελεί παρελθόν πλέον στο καθημερινό μας στιλ.
Τόσο τα outfit που επιλέγουμε, όσο και το beauty style είναι σε πιο ήπιους τόνους. Βλέπετε διανύουμε αυτή τη μεταβατική περίοδο που προσπαθούμε να μπούμε στους ρυθμούς της καθημερινότητας και να ξεχάσουμε τις χαλαρές διακοπές που απολαμβάναμε μόλις πριν λίγες ημέρες πριν.

Σαφώς δεν ξεχνάμε να περιποιηθούμε τον εαυτό μας και φυσικά τα νύχια μας. Ήρθε η στιγμή να αποχαιρετήσουμε το εντυπωσιακό κόκκινο, τα μεταλλικά χρώματα αλλά και τις λεπτομέρειες από glitter.

Δείτε ακόμη Νύχια 2021: Ιδέες για γήινες αποχρώσεις

Τι χρώμα θα τα βάψουμε αυτή τη φορά;

Ένα μοντέρνο, κομψό, που ταιριάζει με όλα τα outfits, με denim style, με office look αλλά και με πιο εντυπωσιακά βραδινά.

Ο λόγος για τις αποχρώσεις του γκρι, οι οποίες είναι αρκετές. Αρκεί να ακουμπήσετε το βερνίκι πάνω στο δέρμα σας, για να δείτε ποια σας ταιριάζει καλύτερα.

Πείτε ναι στο γκρι χρώμα για το μήνα Ιανουάριο και σας συμβουλεύουμε να αποφύγετε την σκούρα απόχρωση. Προτιμήστε το πιο ανοιχτό που θα κάνει τα νύχια σας να δείχνουν καθαρά, minimal και κομψά.

Ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες που η θερμοκρασία είναι αρκετά χαμηλή, το γκρι είναι ιδανική επιλογή για να το συνδυάσετε με τα πουλόβερ σας.

Ταιριάζει απόλυτα με το cozy mood που απαιτεί η εποχή.

Μην το σκέφτεστε άλλο λοιπόν, αυτό είναι το χρώμα που πρέπει να επιλέξετε στο επόμενο ραντεβού για mani αλλά και για pedi!

Το χρώμα στα νύχια που φοριέται σαν τρελό αυτή την εποχή -Δοκίμασέ το Το χρώμα στα νύχια που φοριέται σαν τρελό αυτή την εποχή -Δοκίμασέ το Το χρώμα στα νύχια που φοριέται σαν τρελό αυτή την εποχή -Δοκίμασέ το Το χρώμα στα νύχια που φοριέται σαν τρελό αυτή την εποχή -Δοκίμασέ το

Πηγή: bovary.gr
Close