Ιδέες για γυναικεία νύχια 2021: Γήινες αποχρώσεις θα πρωταγωνιστήσουν το γυναικείο μανικιούρ

Νύχια 2021: Ιδέες για γήινες αποχρώσεις !Στο σημερινό άρθρο θα δούμε μερικές εντυπωσιακές ιδέες για γήινες αποχρώσεις στα νύχια που θα αγαπηθούν πολύ το 2021. Τα γήινα χρώματα στα νύχια δεν είναι μόνο τα καφέ, γι’ αυτό στο σημερινό μας άρθρο θα δούμε ποια γήινα χρώματα θα πρωταγωνιστήσουν στο γυναικείο μανικιούρ!

Οι γήινες αποχρώσεις άλλωστε είναι από τις αγαπημένες των γυναικών, διότι μπορούν να σταθούν σε κάθε περίσταση και όλες οι γυναίκες μπορούν να τις διαλέξουν. Δεν είναι extreme και γυναίκες κάθε ηλικίας μπορούν να προτιμήσουν τις γήινες αποχρώσεις για γυναικείο μανικιούρ τους.

Δείτε ακόμα Μανικιούρ στο σπίτι: Εύκολες ιδέες για βάψεις τα νύχια σου

Επίσης, είναι σικ και υπάρχουν γήινες αποχρώσεις για όλες τις επιδερμίδες. Στο σημερινό άρθρο λοιπόν θα δούμε μερικές ιδέες για γυναικείο μανικιούρ σε λευκές, γκρι, μαύρες, καφέ και λαδί αποχρώσεις. Στο τέλος θα δούμε και μερικές ιδέες για το πως να συνδυάσετε γήινα χρώματα σε ένα μανικιούρ. Διαβάστε παρακάτω: 

Λευκά νύχια

Μπορεί να μην το γνωρίζατε όμως το λευκό χρώμα συγκαταλέγεται στις γήινες αποχρώσεις. Έτσι το 2021 μπορείτε να αγαπήσετε λίγο παραπάνω το λευκό χρώμα για τα νύχια σας. Είναι ένα φωτεινό και μοντέρνο χρώμα που ταιριάζει σε γυναίκες κάθε ηλικίας και αναδεικνύει τα γυναικεία άκρα.

νύχια 2021: λευκά νύχια με στρας

Συνήθως το λευκό χρώμα στα νύχια, τα επιλέγουμε τους καλοκαιρινούς μήνες. Αυτό, διότι τα λευκά νύχια, φαίνονται ακόμη πιο εντυπωσιακά σε μαυρισμένες επιδερμίδες. Αυτός ο άγραφος κανόνας στο γυναικείο μανικιούρ ισχύει εδώ και χρόνια. Φαίνεται πως το 2021 δε θα αποτελέσει εξαίρεση.

νύχια 2021: λευκά νύχια με στρας

Εκτός από τα λευκά νύχια στο μανικιούρ, στις γήινες αποχρώσεις συγκαταλέγονται και τα λευκά χρώματα του πάγου. Η παρακάτω απόχρωση του λευκού ταιριάζει ακόμη και τους χειμερινούς μήνες. Είναι πιο παγωμένο χρώμα, άκρως σικ που μπορείτε να το επιλέξετε ακόμη κι αν ντυθείτε νυφούλα.

νύχια 2021: λευκό του πάγου στα νύχια με στρας

Γκρι νύχια

Το γκρι είναι μία γήινα απόχρωση που είναι ιδιαίτερα μοντέρνα και συνήθως την επιλέγουμε το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα. Όμως το γκρι, είναι μία safe επιλογή και μπορείτε να την επιλέξετε ακόμη και την Άνοιξη. Το γκρι χρώμα στο μανικιούρ είναι μοντέρνο και πολύ νεανικό.

νύχια 2021: γκρι νύχια με σχέδια

Υπάρχουν πολλοί τόνοι στο γκρι, οπότε είναι ένα χρώμα που δεν σας δεσμεύει σχετικά. Μόνο το Καλοκαίρι θα μας φαινόταν πολύ σκούρο, όμως και πάλι, μπορεί να βρείτε απόχρωση που να ταιριάζει ακόμη και στους καλοκαιρινούς μήνες.

νύχια 2021: γκρι νύχια με στρας

Είναι λοιπόν μία σικ γήινη απόχρωση που αξίζει να επιλέξετε το 2021! Θα γίνει τάση κι εμείς σίγουρα θα την επιλέξουμε αφού δεν μας δεσμεύει. Είναι τόσο casual όσο και σικ χρώμα.

νύχια 2021: γκρι νύχια

Καφέ νύχια

Τα καφέ νύχια δε θα μπορούσαν να λείπουν από την λίστα με τις γήινες αποχρώσεις για τ0 2021. Το καφέ είναι κατ’ εξοχήν γήινο χρώμα και φυσικά θα αγαπηθεί πολύ και το 2021! Τα καφέ νύχια είναι από τα αγαπημένα μας.

νύχια 2021: μπεζ νύχια με καφέ στρας

Τα καφέ νύχια μπορούν να υποστηριχθούν τον Χειμώνα. Τα σκούρα καφέ νύχια τονίζουν τις λευκές επιδερμίδες και ταιριάζουν πολύ με το χειμερινό τοπίο. Γι’ αυτό, μπορείτε μετά την αλλαγή του έτους, να κλείσετε ραντεβού με την μανικιουρίστα σας και να επιλέξετε μία καφέ απόχρωση!

νύχια 2021: καφέ νύχια

Όμως μπορείτε και σε πιο ανοιχτές αποχρώσεις να το επιλέξετε την Άνοιξη και το Καλοκαίρι. Ένα σικ χρώμα που σίγουρα θα φορεθεί πολύ τους ανοιξιάτικους και τους καλοκαιρινούς μήνες του 2021! Είναι απλά υπέροχο και μοντέρνο.

νύχια 2021: μπεζ νύχια

Νύχια σε λαδί αποχρώσεις!

Το λαδί χρώμα είναι ένα αδικημένο χρώμα που δεν το επιλέγουν συχνά οι γυναίκες για το μανικιούρ τους. Όμως είναι ένα πολύ όμορφο, ιδιαίτερο και μοντέρνο χρώμα που το 2021 οφείλουμε να το επιλέξουμε. Συγκαταλέγεται στις γήινες αποχρώσεις και μπορείτε με το λαδί χρώμα να δημιουργήσετε πολύ εντυπωσιακά μανικιούρ.

νύχια 2021: λαδί νύχια με μαύρα σχέδια

Μπορείτε να διαλέξετε το λαδί χρώμα ακόμη και αποκλειστικά, χωρίς κανένα σχέδιο. Είναι ένα πολύ μοντέρνο χρώμα και η παρακάτω απόχρωση, μπορεί να φορεθεί τον Χειμώνα του 2021! Είναι σκουρόχρωμη και αναδεικνύει πολύ τις λευκές και σταρένιες επιδερμίδες.

νύχια 2021: λαδί νύχια

Το γήινο χρώμα λαδί, μπορείτε να δημιουργήσετε εντυπωσιακά σχέδια στο μανικιούρ σας. Μπορείτε να συνδυάσετε το λάδι με μία nude απόχρωση και να ξεσηκώσετε τις εντυπώσεις με τα σχέδια στα νύχια σας. Μην ξεχνάτε ότι το χακί χρώμα γενικότερα είναι τάση και ταιριάζει πολύ ένα χακί outfit με ένα μανικιούρ σε λαδί αποχρώσεις.

νύχια 2021: λαδί νύχια σε συνδυασμό με nude χρώμα και σχέδια

Μαύρα νύχια

Το μαύρο φαίνεται πως ταιριάζει παντού και πάντα. Εκτός αυτού, είναι μία γήινη απόχρωση και το 2021 θα παραμείνει στις τάσεις στο γυναικείο μανικιούρ. Το μαύρο χρώμα μπορεί να φορεθεί όλους τους μήνες. Τον Χειμώνα, την Άνοιξη, το Καλοκαίρι και το Φθινόπωρο!

νύχια 2021: μαύρα ματ νύχια

Το μαύρο χρώμα είναι μία γήινη απόχρωση που είναι τόσο rock όσο και σικ για το γυναικείο μανικιούρ. Μπορείτε λοιπόν να την επιλέξετε σε όλες τις περιστάσεις που θέλετε απλά να είστε πανέμορφες!

νύχια 2021: μαύρα νύχια

Επίσης η γήινη απόχρωση του μαύρου, μπορεί να συνδυαστεί με όλα τα χρώματα της παλέτας στο γυναικείο μανικιούρ. Γι’ αυτό μπορείτε να δημιουργήσετε εντυπωσιακά σχέδια σε μαύρες αποχρώσεις που θα συναρπάσουν όποιον αντικρίσει τα νύχια σας.

νύχια 2021: μαύρα νύχια με σχέδια

Διάφορα χρώματα στα νύχια σε καφέ αποχρώσεις

Για το τέλος σας υποσχεθήκαμε ότι θα σας δείξουμε πως μπορείτε να συνδυάσετε τις γήινες αποχρώσεις στα νύχια σας. Τα νύχια ουράνιο τόξο, είναι τάση τα τελευταία χρόνια. Μία τάση που ξεκίνησε τους καλοκαιρινούς μήνες, όμως πλέον την επιλέγουμε όλο τον χρόνο με τους κατάλληλους συνδυασμούς χρωμάτων.

νύχια 2021: διάφορα καφέ χρώματα στα νύχια

Μπορείτε λοιπόν όλο τον χρόνο να συνδυάζεται γήινες αποχρώσεις στα νύχια σας και να εντυπωσιάζεται τους πάντες. Το μανικιούρ ουράνιο τόξο, μπορεί να είναι μία πολύ μοντέρνα αλλά και σικ επιλογή για εσάς.

νύχια 2021: διάφορα γήινα χρώματα στα νύχια

Μη φοβηθείτε λοιπόν να παίξετε με τις γήινες αποχρώσεις της παλέτας! Μπορούν να συνδυαστούν με σχεδόν όλα τα outfit της ντουλάπας σας και σίγουρα θα αποτελέσουν μία εξαιρετική επιλογή για το 2021.

νύχια 2021: διάφορα γήινα χρώματα στα νύχια

All photos via Pinterest

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close