Το μείγμα από μέλι & ασπιρίνη που θα σας κάνει να δείχνετε πιο νέες & όμορφες!

Είναι γνωστό ότι υπάρχουν πολλές σπιτικές συνταγές που υπόσχονται θεαματικά αποτελέσματά στην εξωτερική μας εμφάνιση. Πολλές γυναίκες, οι οποίες δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν ακριβά σκευάσματα ομορφιάς, καταφεύγουν σε αυτές τις σπιτικές κρέμες ομορφιάς και έχουν βρει…την υγειά τους!

Η αλήθεια είναι πως ακόμη και οι εταιρίες ομορφιάς, ως επί το πλείστον έχουν εμπνευστεί από τις σπιτικές συνταγές των γυναικών, που δεν είχαν την δυνατότητα να αγοράσουν έτοιμες και προσπαθούσαν να δημιουργήσουν τις δικές τους.

Δείτε ακόμα Πείτε αντίο στις φακίδες στις κηλίδες και τα μαύρα στίγματα με μόνο 2 υλικά! 3 σπιτικές μάσκες για τα στίγματα

Απλά οι εταιρίες ομορφιάς δημιουργούν δικές τους φόρμουλες και κάνουν τα σκευάσματα ομορφιάς να λειτουργούν ίσως πιο γρήγορα, να μυρίζουν πιο όμορφα ή να έχουν πιο ευχάριστη υφή. Σήμερα όμως θα μοιραστούμε μαζί σας μια σπιτική συνταγή με μελί και ασπιρίνη.

Αυτή η σπιτική συνταγή, είναι άκρως αποτελεσματική και έχει την τάση να ανανεώνει την γυναίκα! Άμα την δοκιμάσετε θα δείχνετε σίγουρα πιο νέες και όμορφες, χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψετε πολλά χρήματα! Δείτε παρακάτω πως πρέπει να την φτιάξετε, να την εφαρμόσετε αλλά και τι πρέπει να προσέξετε. Διαβάστε παρακάτω:

Για αρχή πρέπει να θυμάστε ότι πριν εφαρμόσετε την μάσκα στο πρόσωπό σας, θα πρέπει να τοποθετήσετε μια μικρή ποσότητα αυτής, στον αγκώνα ή στο χέρι σας. Με αυτόν τον τρόπο θα διαπιστώσετε, αν ο συνδυασμός αυτών των δυο υλικών, υπάρχει πιθανότητα να δημιουργήσει αλλεργική αντίδραση στην επιδερμίδα σας.

Δείτε ακόμα Καστορέλαιο : Θαυματουργό για μαλλιά, βλεφαρίδες και φρύδια

Θα χρειαστείτε για την μάσκα:

  1. 1 με 2 χάπια ασπιρίνης
  2. Λίγο νερό
  3. 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι

Εκτέλεση συνταγής:

Αρχικά λιώνουμε την ασπιρίνη σε σκόνη και τοποθετούμε την σκόνη της σε ένα γυάλινο μπολ. Προσθέτουμε μερικές σταγόνες νερού έτσι ώστε να ανακατέψουμε το μείγμα. Αφού ανακατέψουμε το μείγμα μας προσθέτουμε το μέλι και ανακατεύουμε καλά αυτά τα δυο υλικά.

Απλώνουμε τη μάσκα σε καθαρό πρόσωπο και την κρατάμε για περίπου δέκα λεπτά. Μετά τα δέκα λεπτά, ξεπλένουμε το πρόσωπό μας με νερό. Κατά την έναρξη της θεραπείας, θα πρέπει να εφαρμόζουμε την μάσκα μας για δυο με τρεις φορές την εβδομάδα.

Δείτε ακόμα 5 diy μάσκες προσώπου ιδανικές για το Καλοκαίρι! – Θα κρατήσουν το πρόσωπό σου ενυδατωμένο & προστατευμένο

Αργότερα, μια φορά την εβδομάδα αρκεί. Μετά από δέκα μέρες θα παρατηρήσουμε θεαματικά αποτελέσματα. Το δέρμα του προσώπου μας θα είναι πιο φρέσκο και λαμπερό και φυσικά θα φαίνεται πιο νέο. Η συγκεκριμένη μάσκα είναι σε θέση επίσης να καταπολεμήσει τις φλεγμονές και τις ατέλειες ενώ καθαρίζει και τους πόρους.

Τα πρώτα αποτελέσματα θα φανούν μετά από τρεις με τέσσερις ώρες, μετά την πρώτη εφαρμογή. Θα πρέπει να χρησιμοποιείται τακτικά αυτή την μάσκα και να μη παραλείπετε τον αριθμό των ημερών που αναφέρθηκαν παραπάνω.

Close