Πως να αφαιρέστε τα μπιμπικάκια από τη μύτη και το πρόσωπο; Το μυστικό των Ινδών που όλοι πρέπει να ξέρουμε!

Όλοι θέλουμε ένα καθαρό λαμπερό δέρμα και ειδικά οι γυναίκες. Όμως, η συχνή εμφάνιση των ”μπιμπικιών”αποτελεί το μεγαλύτερο εμπόδιο για την επίτευξη αυτού του στόχου. Η εμφάνιση τους, στο πρόσωπο οφείλονται στην πραγματικότητα στην περίσσεια των ελαίων ή τους φραγμένους πόρους.

Δείτε ακόμη: Diy ΛΟΣΙΟΝ ΛΕΜΟΝΙΟΥ για καθαρό, φωτεινό και υγειές δέρμα

Όταν αυτοί οι πόροι, ή οι σμηγματογόνοι αδένες, παράγουν υπερβολικές ποσότητες ελαίου, οι πόροι αναπτύσσονται και διογκώνονται. Στη συνέχεια, το έλαιο εισέρχεται σε αυτούς και σταδιακά σκληραίνουν, οδηγώντας στην εμφάνιση των μπιμπικιών.

Δείτε ακόμη: 8 φυσικές θεραπείες για να απαλλαγείτε από τα μπιμπίκια μια για πάντα!

Η εξάλειψη των μαύρων στιγμάτων θα είναι ευκολότερη αν αρχίσετε να χρησιμοποιείτε καλλυντικά με χαμηλή περιεκτικότητα σε έλαια

Κατά τα εφηβικά χρόνια, κατά την εμμηνόπαυση, την έμμηνο ρύση, την εγκυμοσύνη ή όταν καταναλώνετε συχνά τηγανητά τρόφιμα, η παραγωγή ελαίου στους πόρους, αυξάνεται λόγω της ορμονικής ανισορροπίας.

Δείτε ακόμη: Μάσκα προσώπου με σιρόπι αγαύης

Η εξάλειψη των μαύρων στιγμάτων θα είναι ευκολότερη αν αρχίσετε να χρησιμοποιείτε καλλυντικά με χαμηλή περιεκτικότητα σε έλαια, καθώς και φυσικές θεραπείες που θα τα απομακρύνουν αποτελεσματικά.

Το παρακάτω βίντεο θα σας παρέχει σημαντικές συμβουλές για το πώς μπορείτε να αφαιρέσετε τα λευκά και τα μαύρα στίγματα γύρω από τη μύτη ή οποιοδήποτε άλλο σημείου του προσώπου με φυσικό τρόπο και ειλικρινά τα αποτελέσματα θα σας συναρπάσουν!

Close