Το πράσινο είναι το νέο trend για τα νύχια σας!

Το πράσινο φέτος κυριαρχεί παντού. Θεωρείται το χρώμα της σεζόν. Το βλέπουμε να κυριαρχεί  στις πασαρέλες, αλλά επίσης να συνδυάζεται και με τον πιο ευφάνταστο τρόπο στους δρόμους από τις fashionistas. Το χακί και το κυπαρισσί είναι δύο από τις πιο βασικές αποχρώσεις του πράσινου που ορίζονται από την παλέτα του χειμώνα. Και φυσικά οι αποχρώσεις του πράσινου γενικότερα είναι από τις πιο hot της σεζόν.

to-prasino-ine-to-neo-trend-tou-chimona1_

Δείτε ακόμη:15 υπέροχες ιδέες για βιτρώ νύχια!!

to-prasino-ine-to-neo-trend-tou-chimona2_to-prasino-ine-to-neo-trend-tou-chimona3_

Να θυμάστε οτι για τις πιο σκούρες αποχρώσεις του πράσινου … Μπορείτε να επιλέξετε μια εναλλακτική λύση σε σκούρο μπλε ή μαύρο. Να θυμάστε ότι μπορείτε να δημιουργήσετε ένα κομψό ombre μανικιούρ ή ακόμα και ένα κομψό γαλλικό μανικιούρ σε συνδυασμό με διαφανές βερνίκι.

Χρήσιμες πληροφορίες: Το σκούρο πράσινο συμβολίζει το κύρος και τη δύναμη στους ανθρώπους και τα πράγματα, δίνοντάς τους την ποιότητα που τους αρμόζει.

Δείτε ακόμη:ΜΕ ένα κομμάτι χαρτί φτιάξε οτι σχέδιο θες στα νύχια σου

to-prasino-ine-to-neo-trend-tou-chimona4_to-prasino-ine-to-neo-trend-tou-chimona5_to-prasino-ine-to-neo-trend-tou-chimona6_to-prasino-ine-to-neo-trend-tou-chimona7_to-prasino-ine-to-neo-trend-tou-chimona8_to-prasino-ine-to-neo-trend-tou-chimona9_to-prasino-ine-to-neo-trend-tou-chimona10_to-prasino-ine-to-neo-trend-tou-chimona11_to-prasino-ine-to-neo-trend-tou-chimona12_to-prasino-ine-to-neo-trend-tou-chimona13_to-prasino-ine-to-neo-trend-tou-chimona14_to-prasino-ine-to-neo-trend-tou-chimona16_to-prasino-ine-to-neo-trend-tou-chimona15_

Δείτε ακόμη:Cartoon manicure-Μια ιδέα που θα λατρέψετε

Το βερνίκι νυχιών από διάφορες μάρκες ομορφιάς έχει πολλές επιλογές για τις πιο σκούρες, πράσινες αποχρώσεις που θα επιθυμήσετε να κάνετε στο επόμενο σας μανικιούρ!

Close