ιδέες-για-total white-γυναικείο-ντύσιμο-Αύγουστο 2023-

Το πιο καλοκαιρινό χρώμα για το ντύσιμό μας, ειδικά όταν έχουμε μαυρίσει είναι το λευκό. Γι’ αυτό και τον Αύγουστο 2023 στις μαυρισμένες και μελαχρινές γυναίκες θα επικρατήσει το total white ντύσιμο και θα δούμε 15 ιδέες για κάθε περίσταση.

Η ηλιοθεραπεία είναι μία διαδικασία που πολλές γυναίκες απολαμβάνουν κάθε Καλοκαίρι! Μπορεί να χρειάζεται προσοχή, αφού ο ήλιος βλάπτει όμως το μαύρισμα αρέσει σχεδόν σε όλες και πηγαίνει σε όλες. Το λευκό είναι από τα επικρατέστερα χρώματα του Καλοκαιριού στα ρούχα, ακριβώς γι’ αυτόν τον λόγο.

Σήμερα λοιπόν για τον Αύγουστο 2023 που κοντοζυγώνει θα δούμε παρέα 15 ιδέες για total white ντύσιμο. Ιδανικό για τις διακοπές, την πόλη, την εξοχή, για μαυρισμένες και μελαχρινές γυναίκες, με παντελόνια, σορτσάκια, μπλούζες, φούστες και φορέματα. Διαβάστε παρακάτω:

Ιδέες για total white ντύσιμο τον Αύγουστο 2023: Μίνι φούστα και κοντομάνικη πουκαμίσα

Μπορείς για τις διακοπές σου, την δουλειά ή την βόλτα σου να επιλέξεις μία όμορφη μίνι λευκή φούστα και να την συνδυάσεις με μία λευκή κοντομάνικη πουκαμίσα. Δεν είναι ένα ντύσιμο κατάλληλο για καύσωνα οπότε αν θέλεις να το φορέσεις στην καθημερινότητά σου στη πόλη, επέλεξε το, τις τελευταίες μέρες του Αυγούστου.

Total white ντύσιμο: 15 ιδέες για τον Αύγουστο 2023

Ιδέες για total white ντύσιμο τον Αύγουστο 2023: Το σατέν είναι εδώ

Μία από τις αγαπημένες μας προτάσεις είναι η παρακάτω. Ένα total white ντύσιμο που αποτελείται από σατέν μάξι φούστα και σατέν μπλούζα. Ένα σαγηνευτικό ντύσιμο με την διακριτική γυαλάδα του σατέν που θα αναδείξει το μαύρισμά σου και εσένα την ίδια.

μάξι-σατέν-φούστα-με-σατέν-τοπ-ιδέες-

Ιδέες για total white ντύσιμο τον Αύγουστο 2023: Boho πουκαμίσες

Μπορείς να αγοράσεις μία λευκή boho πουκαμίσα που να δέσει σαν τοπ και να την συνδυάσεις με λευκό παντελόνι, σορτσάκι ή φούστα. Είναι μία από τις πιο μοντέρνες πουκαμίσες, ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο, συνδυάζεται πανεύκολα και φυσικά είναι πέρα για πέρα καλοκαιρινή.

λευκή πουκαμίσα-με-δαντέλα-και-λευκό-σορτσάκι-ιδέες-

Ιδέες για total white ντύσιμο τον Αύγουστο 2023: Το λευκό είναι τέλειο για την παραλία

Αν βρίσκεσαι στις καλοκαιρινές σου διακοπές και θέλεις ένα χρώμα να εναρμονιστεί με το φυσικό τοπίο και την ανεμελιά του Καλοκαιριού, το λευκό είναι για σένα. Δημιουργεί φοβερές αντιθέσεις χρωματικά και φυσικά θα σε βάλει για τα καλά σε καλοκαιρινό mood.

λευκή-μάξι φούστα-με-λευκό μπουστάκι-ιδέες-

Ιδέες για total white ντύσιμο τον Αύγουστο 2023: Λινά λευκά ρούχα

Το Καλοκαίρι δύο είναι τα επικρατέστερα υφάσματα για την καθημερινότητα αλλά και για πιο επίσημες εμφανίσεις. Το σατέν και το λινό. Μπορείς λοιπόν στην βόλτα σου ή στις καλοκαιρινές σου διακοπές να επιλέξεις ένα λινό λευκό σορτσάκι και ένα λινό λευκό πουκάμισο που δένει μπροστά.

λευκό πουκάμισο-με-λευκό σορτσάκι-ιδέες-

Ιδέες για total white ντύσιμο τον Αύγουστο 2023: Μάξι φορέματα

Μοντέρνα μάξι φορέματα με δαντέλες και μοντέρνα cut outs σαν το παρακάτω θα σε κάνουν να κλέψεις τις εντυπώσεις όπου κι αν βρίσκεσαι. Ειδικά όταν είναι από λινό καλοκαιρινό ύφασμα και ένα πολύ όμορφο λευκό του ασβέστη.

λευκό φόρεμα-με-δαντέλα-ιδέες-

Δείτε ακόμα Ντύσιμο με γυαλιά ηλίου: Ποια γυαλιά να επιλέξεις για κάθε στιλ

ιδέες-για-total white-γυναικείο-ντύσιμο-Αύγουστο 2023-

Ιδέες για total white ντύσιμο τον Αύγουστο 2023: Αέρινες παντελόνες

Μία αέρινη παντελόνα σαν την παρακάτω είναι ό,τι πρέπει τόσο για καθημερινές όσο και για πιο επίσημες εμφανίσεις. Είναι σικ και κολακεύει κάθε σιλουέτα. Συνδύασε την με ένα λευκό τοπ και κάνε τους πάντες να μιλούν για το στιλ σου.

λευκή-μάξι-παντελόνα-ιδέες-

ιδέες-για-total white-γυναικείο-ντύσιμο-Αύγουστο 2023-

ιδέες-για-total white-γυναικείο-ντύσιμο-Αύγουστο 2023-

ιδέες-για-total white-γυναικείο-ντύσιμο-Αύγουστο 2023-

Ιδέες για total white ντύσιμο τον Αύγουστο 2023: Λινά φορέματα με κεντήματα

Είναι ένα κλασικό σχέδιο που στις αρχές του 2010 είχε κάνει πάταγο. Τον Αύγουστο 2023 επανέρχεται δυναμικά, ειδικά για τις καλοκαιρινές μας εξορμήσεις και διακοπές στην εξοχή. Απλό αλλά μοντέρνο και χαριτωμένο, θα σε κρατήσει άνετη και στιλάτη ακόμη και στο τραπέζι του Δεκαπενταύγουστου.

λευκό-φόρεμα-με-σχέδια-ιδέες-

ιδέες-για-total white-γυναικείο-ντύσιμο-Αύγουστο 2023-

Δείτε ακόμα Καλοκαίρι 2023: Μπλε φορέματα σε όλες τις αποχρώσεις του μπλε

ιδέες-για-total white-γυναικείο-ντύσιμο-Αύγουστο 2023-

Ιδέες για total white ντύσιμο τον Αύγουστο 2023: Φόρεμα με φουσκωτά μανίκια

Για το τέλος αφήσαμε την πιο ξεχωριστή αλλά και ρομαντική μας πρόταση. Ένα μάξι φόρεμα σε στενή γραμμή με φουσκωτά δαντελένια μανίκια που πέφτουν. Είναι ένα ρομαντικό φόρεμα που μπορείς να το φορέσεις τόσο στις διακοπές όσο και στις επίσημες περιστάσεις στη πόλη.

λευκό-μάξι φόρεμα-με-μεγάλα μανίκια-ιδέες-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για την μόδα στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη

Close