Απομακρύνετε τους κιρσούς με ελαιόλαδο!!

Το ξέρατε οτι μπορείτε να εξαλείψετε τους κιρσούς ή κιρσώδεις φλέβες χρησιμοποιώντας απλά ελαιόλαδο;!

Είναι ιδανικό για την απομάκρυνση των κιρσών, καθώς αυτοί φαίνονται άσχημα στο σώμα. Αυτοί είναι τόσο φανεροί που κάνουν τα πόδια σας να δείχνουν άσχημα.

Οι κιρσοί εμφανίζονται ως επί το πλείστον στα πόδια και πολλές φορές σας υποχρεώνουν να καλύπτετε τα πόδια σας προκειμένου να μην φαίνονται.

Δείτε ακόμη: Πως θα ανακουφιστείτε από την φλεβίτιδα με φυσικά μέσα

Αν θέλετε όμως να απαλλαγείτε μια και καλή από αυτούς δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τις οδηγίες που θα σας δώσουμε παρακάτω.

Το ξέρατε οτι μπορείτε να εξαλείψετε τους κιρσούς ή κιρσώδεις φλέβες χρησιμοποιώντας απλά ελαιόλαδο;!

Πως να απομακρύνετε τους κιρσούς με τη χρήση του ελαιολάδου

Πριν αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το ελαιόλαδο, είναι σημαντικό να καθαρίσετε καλά το δέρμα σας.

Το κύριο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να βάλετε το ελαιόλαδο σε ένα πλαστικό δοχείο. Βεβαιωθείτε ότι το ελαιόλαδο είναι έξτρα παρθένο.

Βάλτε το πλαστικό δοχείο στο φούρνο μικροκυμάτων για πολύ λίγο μέχρι το ελαιόλαδο να ζεσταθεί, όχι όμως πολύ.

Δείτε ακόμη: Κράμπες στα πόδια: Πέντε κοινές αιτίες & πότε να επισκεφτείτε γιατρό

Βγάλτε το πλαστικό δοχείο από το φούρνο μικροκυμάτων και πάρτε λίγο από αυτό στα χέρια σας.

Χρησιμοποιήστε το και κάντε με αυτό μασάζ στα πόδια σας. Ξεκινήστε από κάτω και πηγαίνετε προς τα πάνω. Σταματήστε στη μέση. Βεβαιωθείτε ότι οι κινήσεις σας είναι κυκλικές και μαλακές.

Η διαδικασία του τριψίματος είναι κοινή και απομακρύνει τους κιρσούς από τα πόδια. Η ροή του αίματος λειτουργεί καλύτερα και οι κιρσοί θα εξαφανιστούν.

Δείτε ακόμη: Απαλλάξου από σημάδια και μαύρα στίγματα στα πόδια με 3 φυσικούς τρόπους!

Είναι μια χαρακτηριστική τεχνική που θα σας δώσει την ευκαιρία να απομακρύνετε τους κιρσούς. Πρέπει να επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία καθημερινά μέχρι να δείτε οτι οι κιρσοί θα εξαφανιστούν εντελώς.

Πηγή: keepyourbody.com

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close