Αυγό και ξύδι κατά του Διαβήτη: Δες πως βοηθάει στο ζάχαρο

Αυγο και ξύδι κατά του Διαβήτη: Δες πως βοηθάει στο ζάχαρο . Σας έχουμε μιλήσει στο παρελθόν για αρκετά γιατροσόφια και φαίνεται πως ένα βραστό αυγό και λίγο ξύδι είναι ακόμη ένα αποτελεσματικό γιατροσόφι. Ένα βραστό αυγό και λίγο ξύδι, είναι σε θέση να καταστρέψει έναν σοβαρό εχθρό του σώματος.

Μιλάμε φυσικά για τον διαβήτη. Ο διαβήτης, ταλαιπωρεί τεράστιο μέρος του ανθρώπινου πληθυσμού όμως φαίνεται πως ένα βραστό αυγό και λίγο ξύδι κάθε πρωί είναι σε θέση να τον καταστρέψουν. Μπορεί η γεύση που φαντάζεστε να μην είναι η ιδανική όμως τα αποτελέσματα αξίζουν τον κόπο.

Δείτε ακόμα τι μπορεί να συμβεί στο σώμα μας αν σταματήσουμε να τρώμε λαχανικά & φρούτα

Σήμερα θα δούμε πως ένα βραστό αυγό και λίγο ξύδι είναι σε θέση να εξουδετερώσουν τον διαβήτη. Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι το σημερινό άρθρο έχει ενημερωτικό χαρακτήρα. Για θέματα υγείας πρέπει πρώτα από όλα να εμπιστεύεστε τον γιατρό σας. Διαβάστε παρακάτω:

Λίγα λόγια για τον διαβήτη

Ο διαβήτης είναι ένα πολύ γνωστό και κοινό πρόβλημα υγείας που προσβάλλει πολλούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Ο διαβήτης, συμβαίνει όταν το πάγκρεας σταματήσει να παράγει ινσουλίνη ή όταν το σώμα μας δεν είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει σωστά την ινσουλίνη που έχει.

Τα πιο συνηθισμένα συμπτώματα στους διαβητικούς είναι η συχνή νυχτερινή ούρηση, η έντονη δίψα, η γρήγορη απώλεια βάρους, ο έντονος κνησμός γύρω από τα γεννητικά όργανα, τα τραύματα στο σώμα που αργούν να θεραπευτούν, η θολή όραση και η έντονη κόπωση.

Αν ο διαβήτης δεν διαγνωστεί εγκαίρως μπορεί να οδηγήσει σε ακόμη πιο σοβαρά προβλήματα υγείας όπως είναι η κακή όραση, η τύφλωση, η νευρική βλάβη, η νεφρική νόσος, οι καρδιακές παθήσεις και η στυτική δυσλειτουργία στους άντρες.

Πως θα φτιάξετε το γιατροσόφι από βραστό αυγό και λίγο ξύδι

Στο σημερινό άρθρο λοιπόν θα μοιραστούμε μαζί σας ένα σπιτικό γιατροσόφι που περιλαμβάνει ένα αυγό βραστό και λίγο ξύδι. Φαίνεται πως αυτά τα δύο υλικά που όλοι και όλες έχουμε στα ντουλάπια μας, είναι σε θέση αν συνδυαστούν να εξουδετερώσουν τον διαβήτη.

Πρέπει όμως πρώτα από όλα, να μάθουμε πως φτιάχνεται. Διαβάστε λοιπόν παρακάτω για την διαδικασία:

Διαδικασία

Στην αρχή βράζουμε ένα αυγό από το βράδυ και το ξεφλουδίζουμε. Έπειτα, κάνουμε μερικές τρύπες στο αυγό, χρησιμοποιώντας ένα πιρούνι. Βάζουμε το αυγό σε ένα μπολ και ρίχνουμε μέσα στο μπολ ξύδι. Αφήνουμε το αυγό με το ξύδι όλη την νύχτα στο μπολ.

Το πρωί, τρώμε μόνο το αυγό. Το υπόλοιπο ξύδι που δεν έχει απορροφηθεί από το αυγό, δεν το καταναλώνουμε.

Κατά την διάρκεια του πρωινού γεύματος, πίνετε ένα ποτήρι χλιαρό νερό στο οποίο έχετε προσθέσει προηγουμένως μία κουταλιά της σούπας ξύδι. Είναι πολύ γνωστό ότι τα αυγά είναι πολύ θρεπτικά και αποτελούν μία εξαιρετική πηγή πρωτεϊνών. Αυτό το πρωινό, θα μειώσει την όρεξη και θα συμβάλλει επίσης στην ενίσχυση της ενεργητικότητας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όταν χρησιμοποιείτε αυτή την σπιτική θεραπεία, πρέπει να προσέχετε τι άλλο φαγητό θα καταναλώσετε και θα πρέπει να αφαιρέσετε από την διατροφή σας τρόφιμα που αυξάνουν τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα.

Είναι αυτονόητο, ότι πριν μπείτε στην διαδικασία να ξεκινήσετε αυτή την σπιτική θεραπεία, θα πρέπει να έχετε μιλήσει με τον θεράποντα γιατρό σας και να σας την έχει εγκρίνει πρώτα ο ίδιος. Ο οργανισμός του κάθε ανθρώπου διαφέρει, όπως και οι ανάγκες του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close