Το φυτό γνωστό ως “VAPORUB” που μπορεί να θεραπεύσει την ιγμορίτιδα και το διαβήτη και να ενισχύσει την καρδιά

Το φυτό για το οποίο θα μιλήσουμε σήμερα είναι γνωστό ως «VapoRub»,Plectranthus tomentosa  και έχει απίστευτες αντι-φλεγμονώδεις, ηπατοπροστατευτικές και αντι-διαβητικές ιδιότητες. Το φυτό αυτό μπορεί να θεραπεύσει το άγχος και την ιγμορίτιδα, και μπορεί ακόμη και να προστατεύσει επίσης το καρδιαγγειακό σύστημα από βλάβες αλλά και να καθαρίσει τις μπλοκαρισμένες σας αρτηρίες .

Δείτε ακόμη: Αυτό το μαγικό φυτό θεραπεύει τα κατάγματα των οστών και θεραπεύει και πολλές άλλες ασθένειες!

Το φυτό αυτό μπορεί να θεραπεύσει το άγχος και την ιγμορίτιδα, και μπορεί ακόμη και να προστατεύσει επίσης το καρδιαγγειακό σύστημα από βλάβες αλλά και να καθαρίσει τις μπλοκαρισμένες σας αρτηρίες .

Δείτε  πώς μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε κατά διαφόρων προβλήματων υγείας:

1.) Για το κρυολόγημα

Βάλτε λίγα φύλλα VapoRub σε ένα φλιτζάνι ζεστό νερό, και στη συνέχεια, προσθέστε μια κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού και λίγο μέλι. Πιείτε το ζεστό προκειμένου να διαλύσετε τα γλέγματα και να απαλλαγείτε από το κρυολόγημα.

Δείτε ακόμη: Προσοχή! Αν έχετε αυτό το φυτό σπίτι, πρέπει να το πετάξετε αμέσως!(Φωτογραφία)

2.) Για την ιγμορίτιδα

Βράστε μισό λίτρο νερό, και στη συνέχεια τοποθετήστε 6 φύλλα του φυτού αυτού και ένα κομμάτι θυμάρι στην κατσαρόλα. Σιγοβράστε το μείγμα για 5 λεπτά, και στη συνέχεια βάλτε το σε ένα μπολ και βάλτε μια πετσέτα σε αυτό το μείγμα και τοποθετήστε τη πάνω στο κεφάλι σας. Εισπνεύστε τον ατμό από το μείγμα για να ανοίξει τους αεραγωγούς σας και θεραπεύστε αποτελεσματικά την ιγμορίτιδα.

Δείτε ακόμη: Τα 15 φρούτα και λαχανικά με τα λιγότερα φυτοφάρμακα

3.) Για το άσθμα

Βάλτε 8 φύλλα του φυτού αυτού σε 200 ml . αιθυλικής αλκοόλης σε μια γυάλινη φιάλη, και διατηρήστε το μείγμα σε ένα δροσερό και σκοτεινό μέρος για μια εβδομάδα. Τρίψτε το μείγμα στο στήθος σας και έτσι εύκολα θα ανακουφιστείτε από το άσθμα και τη συμφόρηση στο στήθος .

4.) Για την ωταλγία

Σπάστε μερικά φύλλα του φυτού VapoRub, και στη συνέχεια ανακατέψτε τα με ένα κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο και αφήστε το μείγμα σε ένα δροσερό και σκοτεινό μέρος για μια εβδομάδα. Μεταφέρετε το μείγμα σε ένα σταγονόμετρο και βάλτε μερικές σταγόνες στο μολυσμένο αυτί για να ανακουφιστείτε αποτελεσματικά από τον πόνο.

Πηγή: keepyourbody.com

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close