Λιγούρες, νεύρα και αδικαιολόγητα ξεσπάσματα: Όσα πρέπει να γνωρίζεις για το Προεμμηνορρυσιακό Σύνδρομο

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη
Κάποιες φορές δεν είναι ανάγκη να σε προειδοποιήσει το ημερολόγιο της περιόδου σου πως αυτή είναι καθ’ οδόν, αφού το κάνει το ίδιο σου το σώμα.

Δείτε επίσης Πώς επηρεάζει η εμμηνόπαυση την υγεία της καρδιάς

Τα πιο πολλά συμπτώματα είναι κοινά για τις περισσότερες γυναίκες όπως ο πόνος χαμηλά στη κοιλιά, το πρήξιμο των μαστών και η κούραση χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Συμβαίνει, όμως, να μας ενημερώσει ακόμα και ο σύντροφός μας πως όπου να ‘ναι θα κάνει την εμφάνιση της εκείνη, αφού η συμπεριφορά μας είναι αλλαγμένη, τα νεύρα μας πολλά και η ψυχική μας διάθεση πεσμένη.

Δείτε επίσης Η γυναίκα του φίλου του: Ο ανεκπλήρωτος έρωτας του Διονύση Παπαγιαννόπουλου, που δεν ξεπέρασε ποτέ

Κάποιες νύχτες επίσης κάνουμε επιδρομές στο ψυγείο και καταναλώνουμε αταίριαστες τροφές μεταξύ τους, συνδυασμούς που υπό άλλες συνθήκες θα μας φαίνονταν τελείως αλλόκοτοι. Από την άλλη πλευρά υπάρχουν γυναίκες που υποφέρουν από πιο σπάνια συμπτώματα όπως πονοκέφαλος, τάση για εμετό, κρυάδες και αίσθηση κρυολογήματος.

Δείτε περισσότερα με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Δείτε όλα τα νέα μας άρθρα με ένα κλικ εδω

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close