Οι νευροεπιστήμονες προειδοποιούν: Δες πόσο πρέπει να κοιμάσαι καθημερινά αν είσαι γυναίκα!!

Ο ύπνος είναι απαραίτητος για το σώμα μας, καθώς το βοηθάει να ξεκουραστεί και παράλληλα το αναζωογονεί.

Ως εκ τούτου, η γενική μας υγεία εξαρτάται από τον ύπνο και την ξεκούραση, καθώς το σώμα συνθέτει τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά ανεφοδιάζοντας τα όργανα και τα κύτταρα, προκειμένου έτσι να αποκτήσει την απαραίτητη ενέργεια και να αποτρέψει τα προβλήματα υγείας.

Δείτε ακόμη: Κάντε το τεστ με το κουτάλι για να δείτε αν σας λείπει… ύπνος! (vid)

Οι επιστήμονες συστήνουν τουλάχιστον ένα άτομο να κοιμάται 8 ώρες κάθε βράδυ, αλλά πρόσφατα, μελέτες διαπίστωσαν ότι αυτό δεν αρκεί για τις γυναίκες.

Ο ύπνος είναι απαραίτητος για το σώμα μας, καθώς το βοηθάει να ξεκουραστεί και παράλληλα το αναζωογονεί.

Προφανώς, τα οφέλη του ύπνου στην ομορφιά δεν είναι μύθος και οι γυναίκες χρειάζονται περισσότερο ύπνο προκειμένου να δείχνουν όμορφες αλλά και για την  ποιότητα του δέρματός τους.

Δείτε ακόμη: Δείτε γιατί είναι σημαντικός για την υγειά μας ο μεσημεριανός ύπνος

Οι γυναίκες και οι άνδρες διαφέρουν σε πολλά και λόγω της υψηλότερης εγκεφαλικής δραστηριότητας στις γυναίκες, το σώμα τους απαιτεί περισσότερο ύπνο προκειμένου να αναζωογονηθεί.

Αυτά είναι καλά νέα, έτσι δεν είναι;

Οπότε όλες οι γυναίκες πρέπει να γνωρίζουμε οτι 8 ώρες ύπνου δεν είναι αρκετές!!!Προσπαθήστε να κοιμηθείτε περισσότερο και τα αποτελέσματα θα είναι ορατά το επόμενο πρωί!

Πηγή: healthyfoodhouse.com

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close