Μετά το θάνατο της 12χρονης κόρης τους, βρήκαν το γράμμα που είχε γράψει στο μελλοντικό εαυτό της.

Η 12χρονη  Taylor Smith ήταν μόλις 12 χρονών όταν απεβίωσε λόγω πνευμονίας, μετά από επιπλοκές στις 5 Ιανουαρίου .Οι γονείς της συγκλονίστηκαν.

Μαζεύοντας τα πράγματά της,ανακάλυψαν ένα όμορφο γράμμα που είχε γράψει και  σφραγίσει  έχοντας σκοπό να ανοιχτεί το 2023, από τον μελλοντικό εαυτό της.

Taylor Smith

Οι γονείς της, δημιούργησαν μια σελίδα στο facebook και σύντομα το γράμμα της διαδόθηκε και συγκίνησε πλήθος κόσμου!
Taylor Smith
Διαβάστε το συγκινητικό γράμμα!!!
Αγαπητη Taylor,
Πώς είναι η ζωή; Η ζωή είναι πολύ απλή τώρα (10 χρόνια πριν  στο παρελθόν σας). Ξέρω ότι είναι αργά για σένα, αλλά τώρα που το γράφω, αυτό είναι νωρίς, έτσι? Συγχαρητήρια για την αποφοίτησή σου από Λύκειο! Αν δεν αποφοίτησες έλα πίσω να  συνεχίσουμε να προσπαθούμε. Να πάρεις το πτυχίο! Εσείς (εμείς) είμαστε στο κολέγιο; Αν όχι, καταλαβαίνω. Έχουμε πολύ καλή αιτιολογία!Μην ξεχνάμε, είναι τα 11η γενέθλια της  Allana σήμερα! Ουφφφφ, 11 είναι  ήδη; Στην εποχή μου, είναι  μόλις 1! Δεν κατάφερα να παραβρεθώ, επειδή ήμουν στο Cranks, Κεντάκι για το πρώτο ταξίδι της αποστολής μου.
Taylor Smith
Θα είμαι πίσω σε  6 μέρες! Μιλώντας, πώς είναι η σχέση σου με το Θεό; Προσεύχεσαι, , διαβάζεις την Αγία Γραφή, έχεις κοινωνήσει πρόσφατα; Αν όχι, να σηκωθείς και να το κάνουμε τώρα! Δε με νοιάζει σε ποιο σημείο στη ζωή μας είμαστε σε αυτή τη στιγμή,Πρέπει να το κάνουμε! Τον Χριστό τον  χλεύασαν, υπέστη ξυλοδαρμούς, βασανιστήρια, και σταυρώθηκε για μας!Ένας θεός που δεν έκανε κακό σε κανέναν!
 Έχεις βγει απο τη χώρα; Έχεις πάρει μέρος σε καμιά αποστολή?Πως είναι   σε ένα αεροπλάνο; Είναι ο Doctor Who ακόμα στον αέρα; Θα πρέπει να πάμε σε κάποιο γιατρό! Αργότερα όμως,όταν  τελειώσουμε  τα δικά μας λόγια της σοφίας!
Έχετε το δικό σας χώρο ακόμα; Αν είμαστε στο κολέγιο, τι ειδίκευση έχουμε; Αυτή τη στιγμή, θέλω να γίνω δικηγόρος. Έχετε πάει στο dollywood πρόσφατα; Αυτή τη στιγμή,το νεώτερο και πιο ιν μέρος ειναι το Wild Eagle. Είναι τόσο διασκεδαστικό! Επίσης, νομίζω ότι θα πουλήσω το iPad μου και θα αγοράσω ένα μίνι iPad, Μην ξεχάσεις να  πεις στα παιδιά σου  ότι είμαστε μεγαλύτερες από το tablet!
Taylor Smith
Υγ:Έχω επίσης ένα σχέδιο ενός iPad, ώστε μπορούμε  να τους to δείξουμε. Λοιπόν, νομίζω ότι τελείωσα. Να θυμάσαι,εχουν περάσει  10 χρόνια από τότε που έγραψα αυτό.
Πράγματα έχουν  συμβεί, καλά και κακά. Αυτό είναι ακριβώς ,το πώς λειτουργεί η ζωή, και θα πρέπει να πορευτείς με αυτό.
Με εκτίμηση, Taylor Smith

Close