6 λόγοι που μια γυναίκα μπορεί να αφήσει κάποιον που αγαπά

Μερικές φορές οι γυναίκες αφήνουν τους άνδρες που αγαπούν όχι γιατί όλο αυτό που νιώθουν μπορεί να τελείωσε, αλλά επειδή υπάρχουν κάποιοι άλλοι σοβαροί λόγοι που τους οδηγούν στην έξοδο. Υπάρχουν γυναίκες που, αν και αγαπούν τον σύντροφό τους υπερβολικά, αισθάνονται ότι ήρθε η ώρα να πουν αντίο σε αυτή την αγάπη.

Όλοι γνωρίζουμε οτι είναι δύσκολο να κρατηθούν οι σχέσεις. Και όσο δύσκολο και αν είναι αυτό πρέπει να το αποδεχτούμε. Οι ερωτευμένοι γνωρίζουν όμως ότι αξίζει να μπουν σε αυτόν τον κόπο. Απλώς, μερικές φορές, ένα κεφάλαιο στη ζωή μας πρέπει να τελειώσει. Ανεξάρτητα από το πόσο θέλουμε κάποιον και επιθυμούμε πολύ να παραμείνει στη ζωή μας, αισθανόμαστε ότι κάτι δεν πάει καλά και οτι ήρθε η ώρα να φύγουμε.

Δείτε ακόμη: Φαντάσου να σε αγαπήσει ένας άνθρωπος που θα γαληνέψει μέσα σου όλους τους φόβους.

Θα σας παρουσιάσουμε 6 λόγους για τους μια γυναίκα μπορεί να αφήσει τον άντρα που αγαπά:

Νιώθει μόνη

Όταν μια γυναίκα είναι σε μια σχέση και αρχίζει και αισθάνεται μοναξιά, τότε καταλαβαίνει οτι κάτι δεν πάει καλά. Κάτι δεν πάει καλά αλλά πολλές φορές δεν θέλει να το διορθώσει και αυτό που κάνει είναι να αποφασίσει να φύγει μακρυά από κάποιον που είναι συναισθηματικά απών, ανεξάρτητα από το πόσο πολύ τον αγαπά. Μια γυναίκα χρειάζεται κάποιον που να είναι πρόθυμος να επενδύσει σε αυτή τη σχέση εξίσου, χωρίς εξαιρέσεις. Εάν δεν αισθανθεί οτι ο σύντροφος της την κάνει να νιώθει ξεχωριστή, τότε αυτή θα φύγει χωρίς δεύτερες σκέψεις…

Υπάρχουν γυναίκες που, αν και αγαπούν τον σύντροφό τους υπερβολικά, αισθάνονται ότι ήρθε η ώρα να πουν αντίο σε αυτή την αγάπη.

Αισθάνεται οτι την έχεις δεδομένη

Όταν μια γυναίκα αισθάνεται οτι την έχεις δεδομένη, τότε είναι δυνατόν να προχωρήσει και να είναι με κάποιον που θα την αναγνωρίζει. Μια γυναίκα επιθυμεί να μπορεί να επικοινωνεί με τον σύντροφο της, θέλει να ξέρει ότι την καταλαβαίνει και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να της το αποδείξεις αυτό στη συνέχεια από το να δίνεις προσοχή σε κάθε μικρή λεπτομέρεια; Μια γυναίκα χρειάζεται προσοχή και υποστήριξη, καθώς και σεβασμό. Διαφορετικά υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια…..

Ο σύντροφός είναι απών

Μια γυναίκα θεωρεί οτι είναι σημαντικό να είστε παρόντες κάθε φορά που είστε μαζί της, αλλά και να περνάτε χρόνο μαζί της. Θα το εκτιμήσει πολύ και θα σας το δείξει. Αλλά δεν αρκεί να βρίσκεστε στο ίδιο δωμάτιο μαζί της, πρέπει να είστε και δίπλα της. Ας πούμε δεν έχει σημασία αν έχετε πάει μαζί σε ένα φιλικό σπίτι και εσύ μιλάς συνέχεια με άλλα άτομα και δε δίνεις καμία σημασία στην σύντροφο σου, πρέπει να νιώσει οτι έχει σημασία για σένα.. Η σύνδεση με την σύντροφο σας πρέπει να είναι τόσο συναισθηματική όσο και διανοητική.

Φυσικά, υπάρχουν και πολλά άλλα πράγματα που μπορεί να μην λειτουργούν σε μια σχέση. Καθώς κάθε σχέση είναι μοναδική, όπως και κάθε άνθρωπος.

Μια γυναίκα παύει να νιώθει σέξι

Οι άνδρες είναι σεξουαλικά πλάσματα. Όταν θέλουν σεξ, είναι πάντα έτοιμοι. Μια γυναίκα χρειάζεται οικειότητα, ερωτικά παιχνίδια και την αίσθηση ότι είναι τελείως επιθυμητή από τον άνδρα της. Η ρουτίνα είναι ότι χειρότερο σε μια σχέση. Μια γυναίκα θέλει αυθορμητισμό. Οι γυναίκες λειτουργούν με το συναίσθημα κυρίως και όχι με το μυαλό. Όταν μια γυναίκα πάψει να νιώθει επιθυμητή, τότε αισθάνεται οτι ήρθε ο καιρός να αλλάξει σελίδα στην ζωή της.

Δείτε ακόμη: 3 βήματα για να ξεχάσετε μια αδύνατη σχέση

Δεν αρέσει σε μια γυναίκα ο άνδρας που είναι προβλέψιμος.

Οι άνδρες καθησυχάζονται συχνά στην ρουτίνα μια σχέσης.  Όμως, οι γυναίκες χρειάζονται ξεχωριστές στιγμές. Θέλουν να αισθάνονται οτι αξίζουν. Ακόμα και μια μικρή αλλαγή ή ένα μικρό δωράκι από τον σύντροφο τους μπορεί να επαναφέρει την εκτίμηση στη σχέση. Η ρουτίνα δεν αρέσει σε καμιά γυναίκα. Είναι κάτι που βαριέται… Μια γυναίκα δεν θέλει ένα αντικείμενο.. αλλά ένα αληθινό σύντροφο που θα της δείχνει οτι την νοιάζεται με κάθε τρόπο.

Δείτε ακόμη: Πώς η σχέση πατέρα-κόρης μπορεί να επηρεάσει την συνολική υγεία μιας γυναίκας

Σημαντικές αλλαγές στην ζωή.

Καθώς τα χρόνια περνούν έρχονται πολλές αλλαγές στην ζωή μιας γυναίκας. Τα παιδιά μεγαλώνουν, φεύγουν από το σπίτι, πάνε για σπουδές, και από την άλλη είναι και οι οικονομικές δυσκολίες που μπορεί να χτυπήσουν την πόρτα. Μια γυναίκα, δεν μπορεί να περάσει τις αλλαγές μόνη της, θέλει ένα στήριγμα που θα ξέρει οτι σε κάθε χαρά αλλά και σε κάθε δυσκολία αυτό θα είναι εκεί για εκείνη. Αν όμως δεν το βρει τότε κοιτά να ξανά συναρμολογήσει την ζωή της και να απαλλαγεί από ένα σύντροφο που είναι απών σε κάθε στιγμή, εύκολη ή δύσκολη.

Close